RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 kafenin tgers bakışlarını üzerime çekmekten korkmasam yerlerde tepinicem de korkuyorum hangi insan evadının aklına gelir ya bu[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi abi inanmıyorum ben ya :D harbiden beş erkek ağlama ekibi nedir abi bilen varmı hayrına açıklasın !![hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Allah allah ben bu dükkanı neden görmedim hiç.. Merak ettim gidip bakıyım belkim fotograf çekerim koyarım buraya.[hline]5 [Bu mesaj Oky tarafından 14 July 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar