Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 510 u salla, mx 518 1200dpi ,510 ise 800 dpi gorunus ve dizayn ayni[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity [Bu mesaj Impressive tarafından 27 Ağustos 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Logitech G5'te gözümden düştü, bir kullanıcı 3 mouse pad'de denemiş mouse'u, hızlı hareket ettirince düzgün algılayamıyor mouse. Razer Copperhead yorumları ise son derece olumlu, deneyen herkes bayılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 iide degişik padlerde normal , sen steel pad icin hazirlanmiş ne bilim , bi razer mouse i aqua pad e koysan oda algilamaz ?[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Alakası yok. her mouse'u her pad'de kullanabilirsin. Eğer sorun oluyorsa bu mouse'un sorunudur. Ben bütün mousepad'leri kullandım (TR'de olmayanlar dahil). Mesela Razer Viper'da böyle bir problem yaşamıştım. fUnc, DKT xTrac gibi pad'lerde denedim, atlama yapıyordu. Sonra başkasına sattım, adam bana "hiç sorunsuz çalışıyor" demişti. Herneyse son dönem Logitech ve Razer mouse'larda tracking problemi olmamıştı hiç. Tabi bu problem sadece problemi tespit eden adamdan mı kaynaklanıyor bilemem ama bence sorun mouse'ta. Sonuçta Razer'da, Logitech'te Laser teknolojisine yeni yeni geçiyorlar, üstelik yeni olmalarına rağmen teknik olarak limitleride zorluyorlar. 2000 DPi, 500 MHz Polling rate gibi değerlerle sorun yaşamaları olası. Logitech'i bilemicem ama Razer bu problemlerden kurtulmuş gibi görünüyor. Copperhead Avrupa'da çıkar çıkmaz banada ulaşacak, incelememi yazarım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar