Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] icin iki iyi apart ekipman sizce hangisi ?

Impressive

Öne çıkan mesajlar

benim dedigim 518 dpi ozelligi 510 dan iki kat yuksek ve gorunum şekil olarak 510 la ayni .
benim belirtmek istedigim bu modellerde yani 5. serisindeki mouselarda bkz. 510 kullandigin zaman , bir sure gecince sag dış tarafi parmagini rahatsiz edecek sekile geliyormus , her mouseyi eline aldiginda sag dıs tarafi oyun performansini iki kat kotu etkiliyormus .
turkiyenin bir numarali klani AMD*Tq uyeleri ekipman olarak 3. serisini kullaniyor .
bu yuzden 3. serimi yoksa 5. serimi diye bende ikilem de kaldim[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2
CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity

[Bu mesaj Impressive tarafından 21 Ağustos 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mx310 kullanıyorum ve 5 serisine göre çok daha rahat bence. 5 serisi mouselar bana çok büyük geliyor. Hem 310 daha hafif, daha rahat hareket kabiliyeti sunuyor, hem de daha ergonomik bana göre. Ama kişiden kişiye değişir tabi bu, önemli olan kendin için en iyisini bulmak.[signature][hline]#3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Impressive, 23 Ağustos 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
sen kullanirken mouse inin , sag diş tarafinda rahatsiz edici bir şemal dikkatini cekmiyormu ? veya rahatsiz etmiyormu ?

Rahatsız olmuyorum ben MX510 kullanırken, Spidee'nin dediği gibi kişiye göre değişiyor. Beşiktaş Hızlı Sistem'de Logitech farelerini test edebilme imkanın var(dı).

Ayrıca Red_Dog, fazla dpi (dots per inch) her zaman fark yaratıyor. Büyük ihtimalle 400 dpi'lı farelerle oynamaya alışmışsın. Gidip MX510 (800 dpi) veya Razer Diamondback (1600 dpi) kullanırsan farkı anlayacaksın, tabii sadece dpi değil optik tarama motorları da farklı bunların.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 24 Ağustos 2005 10:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 24 Ağustos 2005 03:53 tarihinde demiş ki:
o kdr sene cs oynadım özel mouse alma gereği hiç duymadım.nie böyle özel bişi bakıosun?

sen noob style takil :) bizim takildigimiz alan farklida ondan :P[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2
Sosyal ağlarda paylaş

S&S Steel Gaming Pad ( ismi gibi metal değil merak etmeyin. Tamamen hafif pürüzlü mükemmel bir mouse pad. Ne kumaş pad'lar kadar büyük ne de ötekiler gibi küçük. )

Logitech G5 Laser Mouse ( veya kablosuz olan G7 ) / Logitech Mx518 / Razer Diamondback

Logitech'ler büyük eller , Razer'lar küçük eller için.

Çok önemli not :
Yeni çıkacak olan Razer M2 gaming Mouse 2400dpi çözünürlük sunmaya çalışmasına rağmen hem ergonomi hem de hassaslık bakımından sınıfta kalıyor. Piyasaya çok sıkı girmeye hazırlanıyor ama siz siz olan araştırmadan almayın. Yoksa paranıza yazık olur.

Link : Razer M2 review

[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.

[Bu mesaj Mathias tarafından 25 Ağustos 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

razer inc. in demir ( steel pad ) pad i var tavsiye etmem sensi - lere falan dusurmek zorunda kalirsiniz :)
kablosuz mouse lar oyunlar icin pek elverişli degil , en iyi performans verenler kablolu optik mouselar .[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2

[Bu mesaj Impressive tarafından 26 Ağustos 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

M2 Razer'ın ürünü değil, Raptor-Gaming diye bir alman markasının ürünü. Razer Ekim ayında Copperhead'in dağıtımına başlıyor. Şuan dünyadaki en iyi oyun mouse'u odur.

Logitech ise G5 ve G7 sersini duyurdu. Razer Copperhead ve Logitech G5-G7 2000 DPi çözünürlüğe sahipler. Fakat bu saatte açıklayamayacağım 1-2 teknik artısı var Copperhead'in. Ayrıca şekil olarakta hızlı FPS oyuncuları tarafındanda tercih ediliyor.

Raptor-Gaming M2'yi olay dışında tutuyorum çünkü 2400 DPi falan yalan. Yukardaki incelemede de belirtmişler zaten.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

mx 510 cok rahat bir sekilde gordugum en iyi mouse diyebilirim su an mx 900 kullaniyorum ve mx 510 u cok ariyorum ama 510 500 degil . 3 serisi ise bana ufak geliyor biraz . ayrica agirlik sorun degil wireless isterim dersen mx 1000 dene[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...