Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık ROCK AND COKE BİLETİ

Kerubim

Öne çıkan mesajlar

Pardon da "bilet satiyorum" nedir? Kac tane, gunluk mu kombine mi, kamp alaninda mi, ne yani?

Biletix'te de "Biletix giseleri haric kimseden bilet almayiniz, barkod sistemiyle kontroller yapilacaktir" gibi birseyler denmis, ilgilenenlerin dikkatine. Haddinden fazla olmaya basladi bu karaborsa hadiseleri burada zaten.
[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Kamp bileti zannedersem (arkadaşı tanıdığımdan biliyorum).
Belki arkadaşın son anda planları değişmiştir birşey olmuştur sakin :P
[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Ağustos 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz gürültü ne demek ya

birincisi baggio kendince uyarısını yapmış, kesinlikle de doğru

ikincisi bir başlık tek bir kere doğru olan yere açılır "hadi wow bölümüne de açayım oradakiler de görsün, ilgilensin" mantığı forum yapısına aykırı bir mantıktır

bunları dile getirince gürültü yapıyor oluyoruz yani

bravo.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yav arkadaşlar sakin olun. Sonuçta bir yanlış varsa bile bunu uyarma yönteminiz yazık yani diyerek olmamalı. Ayrıca acelesi olan bir durum olabilir bir hata olabilir. Sürekli tekrarladığı birşey olsa tamamda, birkerelik bir hata gördüğünüzü düşünüyorsanız daha az agresif tavırlarla uyarabilirsiniz, boşuna konuyu kirletmeyin. Bir yanlışı varsa elbet özel mesajla uyarabilirsiniz değil mi? Amaç kavga çıkarmak mı uyarıp öğretmek mi? Lütfen kavga çıkmasın...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Ağustos 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

(http://www.biletix.com/rnc05/images/icerik_top006.gif)

Ayrica muzik ve gezdim-tozdum'a actigin ayni topicler:
http://forum.paticik.com/view.php?id=139214
http://forum.paticik.com/view.php?id=139211

Uyarilar isinize gelmiyor diye gereksiz gurultu olmuyor yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm acaba bir bileti başka birine transfer ederken biletixden alınıp alınmadığını anlamanın bir yolu yok mu? Sonuçta transfer eden kişideki bilet biletixden alındıysa sorun olmaz.

Buarada öğretici ve kaçırtıcı uyarılar arasında fark vardır. Bir hata ilk defa yapıldıysa daha sakin ve öğretici bir tavırla yapılması uyarıların ve eğer hata kendini tekrar ediyorsa daha kaçırtıcı uyarılar yapılması daha uygun olmaz mı? Baştan üyeleri kaçırtıcı veya kavga çıkartıcı uyarılar yaparak iyi bir örnek teşkil etmiyorsunuz bence. Nitekim sevmeyen gitsin diyecek kadarda yetkili değilsiniz herhalde?

[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Ağustos 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar
biletler ilk çıktığında aldık. şimdide satmaya çalışıyoruz. ciddi paraya ihtiyacımız var. 120 diye yazdım oraya ama pazarlık payı da koydum. biletler orjinal. herhangi bi işlem yapılcaksa yapılsın. gerekirse aldığım paraya da satabilirim yeterki bir an önce satıyım.
çok kötü paraya ihtiyacım var.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes""
Fedor Dostoevsky
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz sakin olun ya, biletle ilgilenen gelip yazar ya da baglantıya gecer de "boyle topic mi olurmus kardesim" demeniz sizin neye yaradı simdi? Fake mi geldi, biri gelip de b@b th3 k3nk yazıp cıktı mı, sacmasapan bi konu mu acıldı. Belki paraya ihtiyacı var, belki son anda isi cıktı ondan alelacele bileti satmaya calısıyo. Belki paticikten baska yirmi tane daha foruma yazdı aynı yazıyı, hayır nedir yani. Bu tip elestiri yapınca bisey mi oluyo ne kazanıyosunuz anlamadım. Bi yanlıs yapıldıysa uyarırsınız ama boyle de olmaz.

Ki ben arkadası tanıyorum gidip de karaborsadan bilet satıcak biri degildir, bileti biletixten almıstır ve gidemeyecegi icin de su anda satmak durumundadır. Tanımadıgınız biri hakkında boyle suclayıcı seylerde bulunmak cok cirkin bisey, bilmem farkında mısınız.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Venator, 27 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
"boyle topic mi olurmus kardesim" demeniz sizin neye yaradı simdi?
Ayni konu uc yerde acilmissa bu forum kurallarina aykiridir, "acelem var kardesim benim" diyip milleti enayi yerine koyarak emniyet seridinden gitmek nasil trafik kurallarina aykiri ise. Forumun sorumlu kullanicilari da boyle seyleri uyarip duzeltmeyi gorev biliyorlar kendilerine bazen, TW olarak bize (burada biz Zaugna ve ben oluyoruz) daha da cok dusuyor bu gorev. Ne kadar acil paraya sikisilmis olmasi degil konumuz yani. Karaborsa konusu ise alacaklara bir uyariydi, ve bu uyari Biletix'ten birebir alinti, sadece bilgi maksatli. "Dolandirici bu sahte bilet basiyor almayin sakin" demedim cikip da.

Zaten ilk uyarim sert falan degildi, insanca ve normal uyarima "gereksiz gurultu yapmayin" diye hem suclu hem guclu bir cevap gelince daha detayli bir uyari yapmak zorunda kaldim. Mesaji bile ayni anda atarak haksiz arkadasinizi koruyup bir de tesaduf havasi vermeye calismayin yani. Igneyi kendine, cuvaldizi baskasina demisler. (Sozum Ardeth'e degil tabii, Venator'e.)

Kolay gelsin satista.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]

[Bu mesaj Baggio tarafından 27 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...