Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba Yapımı?

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Evet araba bölümüne snrm yogun ilgi var ve bilgili kişiler var ilk olarak kendimize has bir araba yapmak istiyoruz yani bildiğimiz büyük araba diil küçük kumadalı patarlımı ne diyorlar onlardan işte ilk olarak bu işle ilgilenen vs varsa yardımcı olabilirmi :)

*!patinaj bölümüne ilk postunu atmaktadır*
:)
(daha dogrusu hem ilk post hemde ilk topic :))[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
10-14 yaşları arasında yaptıydım baya , çok zevkli bişi
kumandalı(uzaktan) yapamadım haliyle elektronik bilgisi gerekiyor devre kurucan ve plaka üzerinde yapıcan nası diim hani pcdeki kartlar gibi olcak . gerçi piyasadan bu tip kartlar bulabilirsin karaköyde vardır mesela..

ben kablo kumandalı yapmıstım ileri geri giden , ek olarak sonradan sağa sola dönende yapıyorduk kuzenimle sonra sıkılmıstık:p
howercraft da yaptık o da baya zevkli oluyo[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2
Sosyal ağlarda paylaş

orc boşver olm maket arabayı gel biz gerçek araba yabalım el yapımı aha taxi filmlerindeki peugeot 406 dan yapalım bööle üçsun yüzsün daha çıksın kardan yuvarlansın
bizim buralarda boş bi garaj var hem arabalardan anlarım geçen yaz kaportacıda çalışmıştım 2 gün[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Sosyal ağlarda paylaş

Ben uğraştım bayaa rc arabalarla ewet bu olayda yelpazesi en geniş olan marka tamiyadır. Benzinli ve elektrik motorlu olmak üzere iki çeşit araba vardır. Elektrik motorlu olanlar kullanım açısından daha kolay olurken pili bittiği an sende bitersin ve pek uzun ömürlü değildir piller, 30-60 dakka arası kullanım sonucu tamamen biterler ve tekrar şarj edilmesi gerekir. Benzinli olanlar ise pek temiz değildirler ve şanzıman bulundurmadıkları için motorun hareketi ters çevrilemez yani araba geri gidemez sadece ileri gider. Arabanın kasası plastiktendir ve evet kasası değişebilir, amortisör ayarı yapılabilir, ve arabanı her türlü modifiye edebilirsin.

Çok eğlenceli bi hobidir ama yedek parça olayı türkiyede çok zor, biyerine hasar verirsen biraz sıkıntı çekebilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

1 galon (amerikan) 3.8 litre civarı bişey sanırm.... 10-20$ gibi hatırlıyorum (hatırlıyorum diyorum... kimbilir kaç yıl önce baktığım bişey)
pahalı bişey yani benzinli... hem pis de... teknik bilgi de ister bujileri gevşek bırakıldığı için kaputunun önü parçalanan bi araba gördüm :)

yok yok hiç mantıklı iş değil benzinli almak... (mantıklı değilse bana yakışır) sen elektrikli bişey al...
nerede oturuyosun?
Kadıköyde, fenerbahşe stadının önünden caddebostan tarafına giderken 1-2 dükkan vardı bu konularla ilgili. Biri kapnmış olabilir ama (adı Formula'ydı) bir tanesi haala açık... Bi gidip adamlarla konuş istersen[hline]:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...