Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 ay içinde tv alıcam önerilerinizi bekliyorum

Dorn

Öne çıkan mesajlar

Teknosa'sından tutun da Demir Home Cinema'ya, markaların kendi mağazalarına kadar baya bir gezdim ve fikir aldım.

Gördüğüm kadarıyla tüplü tv olayı artık bitiyor, lcd'lerin ise hem boyut olarak hem de teknoloji olarak daha alması gereken yol var gibi geldi bana.

Dolayısıyla plasma tv almaya karar verdim ama fiyatının da 5k ytl yi geçmesi imkansız benim için. Gördüğüm ürünler arasında Panasonic'in Bu Plasması özellikle ilgimi çekti. Diğer markalarla karşılaştırdığımda görüntü kalitesi açısında baya farklıydı sanki. Şimdi bu ürünün bir 5,5k ytl'lik bir de 4,5k'lik fiyatı olan 2 çeşidi var. Sanırım 4,5 k'lik uygun bana zira görüntü içinde görüntü vs. gibi ıvır zıvır kullanmayacağım özellikler istemiyorum.

Aranızda bu ürünü kullanan ve yorum yapabilecek var mı ? Başka tavsiyeleri olan, ya da dikkat edilmesi gereken hususları belirtmek isteyen vs. yorum yaparsa sevinirim.

Bunun yanında bir de fiyatı cidden mütevazi bir home theather sistemi kurmak istiyorum. Bununla ilgili tavsiyelerinizi de bekliyorum.[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

paran varsa lcd al..
yaninada dvd,dvix oynatabilen radyolu 5 arti 1 phlips ev sinema sistemi...
bunun fiyati 699 ytl idi en son baktigimda... ayrica kolonlar arasinda wireless ozelligi var kablo derdi yok...
ama LCD den vazgecme yanina da bu dedigim calari aldin mi film izlemek ayri bir zevk veriyor ben de bu divx dvd calar dan var ama tv im 72 ekran sony oldugu icin idare ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

green_martian hd lcd'lere çapım yetmez tahminimce ama sağol. Bir de bu benim bahsettiğim ürün 60.000 saat ömürden bahsediyor ki bu da günde ortalama 6 saat kullanımla 27 yıl eder. Eh, o da yeter bana heralde :)

Bahsettiğin philips takımı teknosa'da gördüm fkelesh. Şu anki favorim o zira tv yi alınca bütçe fecahat olacak benim. Dolayısıyla ev sinema sistemi için uçamıcam çok.

Fistan'cım linkinin ucunda 8buçuk melyor yazıyor, teşekürler yine de :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

zaten uygun fiyatlı bi tv bakanın Loewelere bakmaması gerek :)

plasma 27 yıl gibi gözüksede ilerde parlaklık ve resim kalitesinde azalma olabilir benim edindiğim bilgiler böyle en azından.
Almışken yüksek çözünürlüklü al bari HDTV olayı geldiğinde keşke bekleseydim demezsin en azından.[signature][hline] sdf

[Bu mesaj green_martian tarafından 24 Ağustos 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

HDTV avrupada bile cok yaygin degil sadece 3-5 kanal boyle yayina gecti. Yani onun Turkiyeye gelmesi nerden baksan 5 yil alir bana gore. 5 yilda hdtv li tv alicam diye beklenmez ki zaten hdtv li tv ler var suanda ama sirf o ozellik var diye ustune fiyat koyuyorlar. Bana gore gereksiz bir ozellik.

Ayrica omur olarakta 7-8 sene coook rahat sorunsuz calisir hicbir problem cikarmadan...
Sosyal ağlarda paylaş

scart girişi olmayabilir mi cidden yaf ?

web sitesinde şöyle bişeyler yazıyor ama anlamadım tam;

Komponent Video Giriş:RCA fono tipi x 3 [Y, PB, PR] (Arka)

21-Pin Giriş/Çıkış: AV1: AV Giriş, TV Çıkış, RGB Giriş (Arka) AV2: AV Giriş, Çıkış, S-Video Giriş, Q-Link (Arka) AV3: AV Giriş, Çıkış, S-Video/RGB Giriş, Q-Link (Arka)

Neyse bir daha gidince sorayım tabii önemli bi konu bu da :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pioneer'ın ödüllü plasmasını kullanıyorum.alırken ban a içindeki plasma maddesinin bitmesi durumunda firmaların bunu dolduracağını söylediler.Bu bilgi merkez tarafından verilmiş.Henüz böyle bir teknolojinin bulunmadığını fakat henüz dünya üzerinde hiçbir plazmanın gazının bitmediğini söylediler.Onun için o kadar da ömür işini tercih etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben karistirmisim Lcd lerde olmuyormus ama artik onlardada varmis. Gecen gun baktim birtanesine 4 tane vardi giris :)

Sorun yok yani. Bu arada ankuvada biryer var boyle plasma satan oraya sordum ben Panasonic lerin renk sayisi olarak cok ustun oldugunu soyledi. yani digerlerinde 6milyon bunlarda 6 milyar renk fln var ama goruntu netlik olarak plasma deyince lg den baskasini almayacaksin dedi adam.

Birde orasi biraz daha ucuza satiyor diger yerlerden istersen orayada bak. Ankuvada ust katta zaten dukkan degil acik alanda adamlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

onu diyecektim ben de, bugün sordum 3 tane scart girişi varmış rahatladım :)

Lg'lere de bakmıştım görüntüsü çok da hoşuma gitmemişti ama bakayım bi ara ankuva'ya da saol gellidus[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...