d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 r4.0.2 kullanıyorum ve sevgili Spheremiz Lockpicking diye bir skill olduğunu icraa edemiyor, böyle bir problemle kar$ıla$an var ise bir bilgilendirsin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bende sorun yoktu, senin sphere versiyonu hatali falan olmasin, exe'i degistir istersen, o zamanda olmaz ise scriptinde hata vardir.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 buldumda çok ilginç geldi bana, spheretables'deki Lockpicking Key'i silinmi$, nasıl olduğunu bende çözemedim dosyalara eri$im benden ba$kasındada yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 demekki varmıs akın :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: d1s0rder, 27 Ağustos 2005 20:43 tarihinde demiş ki: buldumda çok ilginç geldi bana, spheretables'deki Lockpicking Key'i silinmi$, nasıl olduğunu bende çözemedim dosyalara eri$im benden ba$kasındada yok ama. biri karistirirken silmistir yanlislikla ;)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yok yani harbi harbi yok, ulan yoksa varda haberimmi yok.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar