Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kitap okuyamama sorunu

NightCrawler

Öne çıkan mesajlar

evet ben de dsl alalı 1 yıl oldu ve sadece 6 kitap okuyabildim ama artık pc başında pek kalmıyorum,telafi edeceğim inşallah kaybettiğim saatleri,timebomb coded in our dsl mi ne :)[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

ben sakin kafayla okumam gerektiği için öss den beridir okuyamıyorum(öss ye çalışırken bile okuyordum)11-1 arası çalışınca zor oluyor.tam dalıyorsun müşteri geliyor falan[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 27 Ağustos 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
timebomb coded in our dsl

heheehe.

read, what is written on the silent mouth
what is written in the soul
for which is written in the shining silence
we all have to read...[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Villians, 27 Ağustos 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
Valla benim için kitabın yerini hiç bişi dolduramaz.
Vazgeçmeyin derim

+1
her ne kadar şu sıra okuyamasam bile kitaptan vazgeçmem. Kitap okumak kadar zevkli bir şey yok ama bir kere kötü bir kitap okudyunca bir ay kitap okuyamam korkudan. Kalitesiz kitapalr cidden soğutuyor insanı :)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Sosyal ağlarda paylaş

Delicesine kitap okurum vallahi...
Ama okuduğun kitabın sayısından daha önemli olan niteliğidir.
Ben fantezi okuyorum (Yanlış anlamayın, DL veya LotR tarzı), okuyorum okuyorum, elime ne geçiyo?

Gel gör ki o kitapların bir serisini okuduğum sürede bir Montaigne'in Denemeler'ini bir Platon'un Devlet'ini okuyabilirdim ama yapmadım.. Niye? Çünkü onları sonraya bırakıyorum.. Hata mı? Belki ama benim tercihim kardeşim :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün yıl öss ye inat kitap üstüne kitap bitirdim ben sayısını hatırlamıyorum bile fakat kitapsızlıktan sefiller i iki kere okuduğumu söyleyebiliirim..

fakat şimdi eve geldim tık yok kitaplar kuyruk yaptı hala okuyamıyorum. yaz tatilinde toplasan anca 6 kitap anca okudum ki bunlar toplasan bir haftadan fazla sürmedi benim için...

okullar açılsa da kitap okumaya devam etsem diyorum sadece artık çünkü internetle beraberken kitapokumak benim için imkansıza yakın...[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

her gün 200 sayfa okurdum geçen yaz , anlayamadığım bi şekilde hızlı okuyorum ki 200 sayfa bile az geliyor...
genelde bilimkurgu / korku türü okuduğum için elimden bırakamıyorum kitabı , bi bakıyorum bitmiş. :D

burdan çıkarılıcak iki sonuç var:
1)ilgi alanın olan türü oku.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...