NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sizlerde de var mı? öss'den sonra elime kitap çok zor alabilmiştim, şimdi de adsl var 8 aydır... çok zor okuyabiliyorum kitap.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet ben de dsl alalı 1 yıl oldu ve sadece 6 kitap okuyabildim ama artık pc başında pek kalmıyorum,telafi edeceğim inşallah kaybettiğim saatleri,timebomb coded in our dsl mi ne :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet. ama benim sorunum biraz da ilgimi çeken kitap bulamamaktan kaynaklanıyor. pfff.. tembellik.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kisaca internet kitabi olduruyo diyebiliriz.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben sakin kafayla okumam gerektiği için öss den beridir okuyamıyorum(öss ye çalışırken bile okuyordum)11-1 arası çalışınca zor oluyor.tam dalıyorsun müşteri geliyor falan[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: December_Flower, 27 Ağustos 2005 16:57 tarihinde demiş ki: timebomb coded in our dsl heheehe. read, what is written on the silent mouth what is written in the soul for which is written in the shining silence we all have to read...[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1 hafta=1 kitap... bozmam disiplinimi[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Valla benim için kitabın yerini hiç bişi dolduramaz. Vazgeçmeyin derim[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Villians, 27 Ağustos 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Valla benim için kitabın yerini hiç bişi dolduramaz. Vazgeçmeyin derim +1 her ne kadar şu sıra okuyamasam bile kitaptan vazgeçmem. Kitap okumak kadar zevkli bir şey yok ama bir kere kötü bir kitap okudyunca bir ay kitap okuyamam korkudan. Kalitesiz kitapalr cidden soğutuyor insanı :)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kitap için zaman ayırmanız lazım. boş zamanlarında kitap okumak diye bişey olmamalı bence.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Delicesine kitap okurum vallahi... Ama okuduğun kitabın sayısından daha önemli olan niteliğidir. Ben fantezi okuyorum (Yanlış anlamayın, DL veya LotR tarzı), okuyorum okuyorum, elime ne geçiyo? Gel gör ki o kitapların bir serisini okuduğum sürede bir Montaigne'in Denemeler'ini bir Platon'un Devlet'ini okuyabilirdim ama yapmadım.. Niye? Çünkü onları sonraya bırakıyorum.. Hata mı? Belki ama benim tercihim kardeşim :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kitap okumak bi kere zevk işi ben oturdugumda aldıgım kitabın bitmesi lazım yarım bırakamıyorum :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 asıl össden sonra güzel okunuyor kendimden biliyorum bütün yıl okuyamamıştım dilediğim gibi içime dert oldu ilk iki hafta günde bir tane okuyarak rahatladım şimdi yavaşladım =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bütün yıl öss ye inat kitap üstüne kitap bitirdim ben sayısını hatırlamıyorum bile fakat kitapsızlıktan sefiller i iki kere okuduğumu söyleyebiliirim.. fakat şimdi eve geldim tık yok kitaplar kuyruk yaptı hala okuyamıyorum. yaz tatilinde toplasan anca 6 kitap anca okudum ki bunlar toplasan bir haftadan fazla sürmedi benim için... okullar açılsa da kitap okumaya devam etsem diyorum sadece artık çünkü internetle beraberken kitapokumak benim için imkansıza yakın...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 her gün 200 sayfa okurdum geçen yaz , anlayamadığım bi şekilde hızlı okuyorum ki 200 sayfa bile az geliyor... genelde bilimkurgu / korku türü okuduğum için elimden bırakamıyorum kitabı , bi bakıyorum bitmiş. :D burdan çıkarılıcak iki sonuç var: 1)ilgi alanın olan türü oku.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 pardon ya editlemeye çalışırken alıntı yapmışım. :( yazmak istediğim , bi kitabı 10 kere okuma alışkanlığım var ki parasızlıktan. :/ [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 27 Ağustos 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Beni artık bir kitap bile kesmio.Acayip bir tutku.Net bile olsa geçrek kitap okumanın yerini alamaz[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kitabın yerini hiçbişey tutumuyo ama dediğin gibi bilgisayara oturunca kitabı hiç düşünmüyorum bile..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar