mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Arkadaşlar benim arkadaşımın bir karakterini satmak istiyorum ve net uzerinden msnden de anlaştık ama bunun guvenilir olma durumunu oyun üzerinden nasıl sağlarız belli bir bilgisi olan war mı ya da deneyimi? Şimdi ben oyunda eskiden tanıdığım bir arkadaş vasıtasıyla transferi yapacağım ama onun char artık eski arkadaşta mı onu da bilmiyorum.Durumda bir sorun olursa irekt char gidecek vesaire.. yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) )
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Parayı iste önce :) Gerçi adam da yollamak istemez ama sen satıcısın, önce parayı alman lazım.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tanıdık a parayı wermeyi onerdi ve sonrasında da tanıdıktan parayı almamı istedi adamın nicki de differentone areste nothing de benim tanıdık da malkoc o da aynı klanda. bilmiom ii bileniniz kotu bileniniz war mı die soledm bole :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) )
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Her Kim Olursa Olsun Bence Elden Anlaşın yada senin yaşadığın şehirde bir dostu varsa o sana parayı versin sende onun dostuna acc yi verirsin.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 differentone burda da takılmıyo mu yaf[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 wala iste izmirde adam ben de su an ish icin izmirdeyim dif one buraya takılıo aynı zamanda biliorm ama adam iki saatlik mesafede gorushulur de bilmiorm uzak gelir gelmek istemez wesaire o yuzden net icin bir cozum arıorm[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) )
Öne çıkan mesajlar