Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Casper Avuçiçi Bilgisayar

Genor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Merhaba,
Şu anda Samsung D-500 kullanmaktayım ancak son reklamlarda uzun zamandır düşündüğüm bir telefonla karşılaştım.Yani hem cep telefonu hem bilgisayar hem fotoğraf makinası.Aslında daha önce bu tip telefonlara İngiltere'de rastlamıştım.HP üretiyordu bu tip cihazları.Bir zamanlar HP ile Compaq birleşmeden önce ikiside farklı farklı modeller koyuyorlardı ortaya.Ancak HP nin başarısının kanıtlanmasına karşılık Casper'daki 1,3 Megapixel İnternal fotoğraf makinası bu cihazın çekiciliğini dahada arttırıyor.Ve 130 Mb dahili belleğe sahip.Eğer bu cihazdan almı,alıcak veya kullanıpta sorun yaşamış arkadaşlarım yada cihazı yakından denemiş arkadaşlarım varsa yorumlarını bekliyorum.İlginize teşekkürler..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bende birkaç hafta önce gördüm. casper'da bence iyi türk markalarından biri oldu. benim güvenerek kullandığım 6 senelik eski PIII makinam hala çalışıyor. bence güvenerek alıp, kullanabilirsin. bende almayı planlıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pipo_14, 23 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
Ona para vereceime sony ericcson p910i alırım. aynısı.

Alakası yok,130mb dahili bellek,görüntüleri vs vs.p900 üde görmüştüm ne hallerdeydi.Kullanmak için mucit getirmek lazım.Bence sony s700 de en güzel atağını yaptı ama sadece okadar...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu aralar tel olayları üzerine baya bir arastırma yapıyorum . Ama suan biraz ara verdim cünkü PSP girdi aklıma tel var ayrı olarak kamera var kameraya dahili mp3 player var
Birde psp olunca hiçte fena olmuyor ucuzundan bir tel 300 ytl civarı kamera 400 e de PSP yi aldınmı babalar gibi işte[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...