Genor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar Merhaba, Şu anda Samsung D-500 kullanmaktayım ancak son reklamlarda uzun zamandır düşündüğüm bir telefonla karşılaştım.Yani hem cep telefonu hem bilgisayar hem fotoğraf makinası.Aslında daha önce bu tip telefonlara İngiltere'de rastlamıştım.HP üretiyordu bu tip cihazları.Bir zamanlar HP ile Compaq birleşmeden önce ikiside farklı farklı modeller koyuyorlardı ortaya.Ancak HP nin başarısının kanıtlanmasına karşılık Casper'daki 1,3 Megapixel İnternal fotoğraf makinası bu cihazın çekiciliğini dahada arttırıyor.Ve 130 Mb dahili belleğe sahip.Eğer bu cihazdan almı,alıcak veya kullanıpta sorun yaşamış arkadaşlarım yada cihazı yakından denemiş arkadaşlarım varsa yorumlarını bekliyorum.İlginize teşekkürler..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende birkaç hafta önce gördüm. casper'da bence iyi türk markalarından biri oldu. benim güvenerek kullandığım 6 senelik eski PIII makinam hala çalışıyor. bence güvenerek alıp, kullanabilirsin. bende almayı planlıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ona para vereceime sony ericcson p910i alırım. aynısı.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bir de şöyle bir şeyler var Pocket PC Smartphone.. Her firma aynı ürünü farklı isimlerle çıkartmış.. Güzel bir alet.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: pipo_14, 23 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Ona para vereceime sony ericcson p910i alırım. aynısı. Alakası yok,130mb dahili bellek,görüntüleri vs vs.p900 üde görmüştüm ne hallerdeydi.Kullanmak için mucit getirmek lazım.Bence sony s700 de en güzel atağını yaptı ama sadece okadar...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 wi-fi özelliği var mı casper da ? Bide casper a adından dolayı sanırım bi önyargım var, başka bir isim bulamazlar mıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende isminden nefret ediyorum firmayı 3.5 yaşındaki bi bebe yönetiyo sanırım[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hepsiburada çoğu avuçiçi bilgisayara baktım birinde olan bi özellik diğerinde yok yani tam olarak bütün özellikleri bünyesinde bulunduran bir alet yok. Casperda olsaydı bütün özellikler adına rağmen düşünülebilirdi ama ondada wi-fi eksik. Hp nin şu modeli iyiye benziyor, kamerası yok bununda : Hp H6340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben bu gune kadar her özellıgı bırarada bı teknolojık alet goremedım :([signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bende bu aralar tel olayları üzerine baya bir arastırma yapıyorum . Ama suan biraz ara verdim cünkü PSP girdi aklıma tel var ayrı olarak kamera var kameraya dahili mp3 player var Birde psp olunca hiçte fena olmuyor ucuzundan bir tel 300 ytl civarı kamera 400 e de PSP yi aldınmı babalar gibi işte[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 p910İ alırım aynen.![signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende i-mate jam istiyorummm[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: pipo_14, 23 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Ona para vereceime sony ericcson p910i alırım. aynısı. arti 1 bu konuda en iyisi o...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Karşılaştırdığınız şeyler aynı konu içinde yer alsa tamam yorumdur diyecemde alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar