Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orc -- Barbar Kapışması

arcenoid

Öne çıkan mesajlar

Beyler daha önce de yazmıştınız ama sizde elmorad barbar için en iyisi Raptor Mu. ve orc için en iyisi totemic deepscarmı ? elmorad barbar totemic -- deep ilemi yoksa raptor ile mi daha iyi vurur ?
bazıları boss keserken lşunu kullan cz de şunu fln diyip duruyor kafam allak bullak oldu. :S[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya orclar maden totamich deep scar o zaman elmorad barbarlar onlarla daha iyi vurması lazım deilmi ? 10 str kafadan 3 lvl demek ben bişi anlamadım ama raptordanda vaz geçmem :D +8 raptor hepsine bedel :)[signature][hline]Server : Beramus
Karakter : Immortal_Courage
Clan : Freedom®
LVL : 6x
NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :)
Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz.
Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Sosyal ağlarda paylaş

bence en iyisi raptor söyle vurdummu herifden bi 800 900 demeç vuracakki herif can şişesi bile içmesin direk secdeye gitsin :D[signature][hline]Server : Beramus
Sosyal ağlarda paylaş

ben warior warior kapışması kasdetmiştim tabi bi warior paper magede 800 vurursa ben ona warior demem :D[signature][hline]Server : Beramus
Sosyal ağlarda paylaş

walla suisuisui bana vurdu demekki o bir warrior değil :D hatta birisi bana 60 fln vurdu buyuk ihtimal cleve idi vuruş ıskaladı :D[signature][hline]Server: Beramus
Sosyal ağlarda paylaş

bak bu obaaa başlığı altındaki resimde ilk sırada alpacino die bi bebe var :D legcutting hoodwing ile burning kesiyordu :D küçümseme leg cutting i ::P:[signature][hline]Server: Beramus
Sosyal ağlarda paylaş

şöle oluyo raptor pk için kullanılıyo.Boss için ise 1 handed 2 silah kullanırlar.Ama bunları genelde saglam warriorlar böle yapar.Başkasını bilemem.Ayrıca abartmayın warrior hiçbirzaman 1200 falamn wurmaz.Karşı taraf malice/torment yememişse normal damage 600-700 arası paper mage e[signature][hline]name:Marinda
Clan:payback
LvL:6x
paladin
class:healer/holy
np:2k
öldü.......
Sosyal ağlarda paylaş

ares orc larda bi blacknight türedi l3lacknight diye adam ben paper mage olduğum halde bana 600 - 500 vuruyo kaç lvl bu :D
ya arkadaşlar bide bişi sorucam ben bu soulslayer denen dananın friend listesinden nasıl kurtulcam adam arasıra yanıma tp lenip duration itemide aynı anda yiyiyorum hep öldürüo
bu illegal mi ? şu karşı ırk ı friend listesine ekleme olayı?[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 54xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...