arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Beyler daha önce de yazmıştınız ama sizde elmorad barbar için en iyisi Raptor Mu. ve orc için en iyisi totemic deepscarmı ? elmorad barbar totemic -- deep ilemi yoksa raptor ile mi daha iyi vurur ? bazıları boss keserken lşunu kullan cz de şunu fln diyip duruyor kafam allak bullak oldu. :S[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 orc ile barbarın farkı ne ki ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 birinde 10 str birinde 10 dex fazla. elmoradda 10 str orc da 10 dex fazla hatırladığım kadarı ile[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya orclar maden totamich deep scar o zaman elmorad barbarlar onlarla daha iyi vurması lazım deilmi ? 10 str kafadan 3 lvl demek ben bişi anlamadım ama raptordanda vaz geçmem :D +8 raptor hepsine bedel :)[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 el morad barbarian ile arch tuarek aynı. ama el morad maleda 5str ve 5 hp az. yerine 10 dex fazla[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 peki o zaman hangisi daha iyi olur deeep totamich mi yoksa raptor mu ?[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben yanlış hatırlıyorum heralde. peki o zaman hangisi daha iyi damage ye sahip olur ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 raptor ile yavaş ama daha fazla damage verirsin. tota+deep ile seri ama daha az damage verirsin[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bence en iyisi raptor söyle vurdummu herifden bi 800 900 demeç vuracakki herif can şişesi bile içmesin direk secdeye gitsin :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aah ah keşke bana da 800 vursa warriorlar :( en aşağı 1200. hatta yine sölemeden geçemiyorum f9devil denen dana yavrusu 2558 vurdu :hrr:[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben warior warior kapışması kasdetmiştim tabi bi warior paper magede 800 vurursa ben ona warior demem :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 walla suisuisui bana vurdu demekki o bir warrior değil :D hatta birisi bana 60 fln vurdu buyuk ihtimal cleve idi vuruş ıskaladı :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eheu :D biri daha vardı hayvani bizde. adam leg cutting attı 678 damage verdi. çok acaip warriorlar var :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bak bu obaaa başlığı altındaki resimde ilk sırada alpacino die bi bebe var :D legcutting hoodwing ile burning kesiyordu :D küçümseme leg cutting i ::P:[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya leg cutting aslında çok damage vermez. yavaşlatır o. ondan şaşırmıştım ben o damagee[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 leg cutting hiç küçümsenecek bir vuruşmu allahınızı everseniz :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 e bizim cafede bi ark var warrior lvl 53 gerçi daha, ama leg cuttingle insanlara 100 vuruyo :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 :D:D:D:D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben Leg cutingi i bi kere kullandım o da skil açıldığında :D hodoyla carviyi tek geçerim ;)[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marinda Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 şöle oluyo raptor pk için kullanılıyo.Boss için ise 1 handed 2 silah kullanırlar.Ama bunları genelde saglam warriorlar böle yapar.Başkasını bilemem.Ayrıca abartmayın warrior hiçbirzaman 1200 falamn wurmaz.Karşı taraf malice/torment yememişse normal damage 600-700 arası paper mage e[signature][hline]name:Marinda Clan:payback LvL:6x paladin class:healer/holy np:2k öldü....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ares orc larda bi blacknight türedi l3lacknight diye adam ben paper mage olduğum halde bana 600 - 500 vuruyo kaç lvl bu :D ya arkadaşlar bide bişi sorucam ben bu soulslayer denen dananın friend listesinden nasıl kurtulcam adam arasıra yanıma tp lenip duration itemide aynı anda yiyiyorum hep öldürüo bu illegal mi ? şu karşı ırk ı friend listesine ekleme olayı?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kissmekarizma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 VaLLa bencede iLK defa 1200 vuram warrior duyuyom ben paper oLmama rağmen suisuisui bana 62 iLe 502 vurdu hatta resmi var[signature][hline]--------------------------------------------- KISSMEkarizma LvL 60 paper arc mage ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bende bişi var o zaman. isterseniz buriale sorun o da 1200 vuruyo bana :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar