LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Arkadaşlar bu gün Guild Wars'ı almayı düşünüyorum PlayNC denilen yerden. Paticik Guild'ine bu şekilde girebilirmiyim.. Birde oyunda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu
pot Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Evt oradan oyunu alabilirsin ve aramiza bize whisper atarak hemen katilabilirsin Guil icinde 40 dan fazla üyemiz sana yardim edecektir Zaudi delhi Sue su Sue hax Pati Power [Bu mesaj pot tarafından 27 Ağustos 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 arkadaşlar plaync'den aldım oyunu herhangi birşey yapmama gerek var mı.. parayı çektikleri an bi serial verdiler.. orda add game var ama ordaki serial alanına bu seriali yasamıyorum ne yapmam gerek[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Guild wars için ayrı bir serial yeri var girdiğin yerde.Oradan yazacaksın.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 valla bir yere eklemedim oyun için create account diye bir yer geldi.. account ekledim şimdi oyuna girdim karakter seçiyorum.. ilk seçimim elemantalist olacak... Nick : Ugly Girl[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hangi şehirdesiniz[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yaw daha oynayamadan lakese county'e geçti :( bişi olur mu? bir yerde lvl 7 ye kadar ayrılmayın bir yerden diyordu.. o konuyu bulamadım[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 giwendan bi görev aldım galiba ama anlamadım ne yapacam[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yaw birileri beni ascalon alcademy diye bir yere götürdü birileri ile savaştık ne oluyor yaw :D[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sorunlarını oyuniçi mesaj(whisper) atarak çözmeni öneririm.Böyle biraz mesaj kirliliği oluyor.Daha komplike sorunlarını elbette foruma taşıyabilirsin.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 uyarın için teşekkürler acemiliğime ver :)[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu
Öne çıkan mesajlar