Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GuildWars Alacam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu gün Guild Wars'ı almayı düşünüyorum PlayNC denilen yerden. Paticik Guild'ine bu şekilde girebilirmiyim.. Birde oyunda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.[signature][hline]Server : Ares
Nick: LordOfTheShadows
Class : Arch Mage * (Paper)
LvL : 6x
Clan : Nosferatu
Mesaj tarihi:
Evt oradan oyunu alabilirsin ve aramiza bize whisper atarak hemen katilabilirsin Guil icinde 40 dan fazla üyemiz sana yardim edecektir

Zaudi delhi
Sue su
Sue hax
Pati Power

[Bu mesaj pot tarafından 27 Ağustos 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar plaync'den aldım oyunu herhangi birşey yapmama gerek var mı.. parayı çektikleri an bi serial verdiler.. orda add game var ama ordaki serial alanına bu seriali yasamıyorum ne yapmam gerek[signature][hline]Server : Ares
Mesaj tarihi:
valla bir yere eklemedim oyun için create account diye bir yer geldi.. account ekledim şimdi oyuna girdim karakter seçiyorum..
ilk seçimim elemantalist olacak...

Nick : Ugly Girl[signature][hline]Server : Ares
Mesaj tarihi:
yaw daha oynayamadan lakese county'e geçti :( bişi olur mu? bir yerde lvl 7 ye kadar ayrılmayın bir yerden diyordu.. o konuyu bulamadım[signature][hline]Server : Ares
Mesaj tarihi:
Sorunlarını oyuniçi mesaj(whisper) atarak çözmeni öneririm.Böyle biraz mesaj kirliliği oluyor.Daha komplike sorunlarını elbette foruma taşıyabilirsin.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
  • Yeni Oluştur...