Necro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yahu şe ke iyi beta test i olduda oyunun ne olduğunu nasıl oynanacağını anladım gercekten adamlar herşeyi paylaşıyor en iyisi nasıl olursa ana göre yapıorlar şu kısacık vakitte talos,obl hepsini kestik obo ya aoe yaptık :D süperdi 1 güne kadar orc base i basıp sundries ver inn hostes ıda kesersek oyun benim için bitmiştir :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sonu gelcek olan şeylere fazla sarma derim :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 oyunu mu bırakıcaksın :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Eet yarın bunuda yaparsak :D bırakacağım çünkü valla :D herşeyi yaşadım bi onuda yapsak tam olucak (ulan daha tk kesmediq ki bırakmıom tabiki alal :D)[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba [Bu mesaj TrTownUser tarafından 27 Ağustos 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aoe dm yaptınız mı ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 HöNk ben archer ım bi kere mageler yapsın banane :D alala obl i kestiq ,talos u kestiq kolaymı onlar :D işte bide en çok istedim ob ye girip konaklamak ^^[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o zaman beta gidince sen gene eski adamın olacaksın bence onu bırakta gerçekden oynadıgın serverde bişiler yapmaya çalış :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 onlada :D bi kere ob nin içinden geçtim 18 potla :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 senin 62 mage yokmuydu test serverda ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yav siz bunun böle yok şunu kestik yok bunu kestik diyişine bakmayın czde dağıtıyoz biz bunları böle tıkıyoz hb nin içine dışarı çıkmaya korkuyolar değil içeri girmek ob in önüne zor geliyolar geldikleri zamanda ben aoe el morad yapmanın tadına varıyorum :D Not:Benim onlar ve biz diye konuştuğum karus ve el-morad ırklarıdır kesinlikle kişisel bi itham yoktur... :)[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar