Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istek: havalı korna

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

bilmiyorum başka bir ismi varmı ama şu ebaumsworld sitesindeki sleeping prank videosunda uyurken çıldırtarak uyandıran sesi yapan alete aşık olduk, istiyoruz plz.

buradan tüm yaratıcı arkadaşlara sesleniyorum, özellikle chemicala falan :D var mıdır bunu yapmanın bir yolu? homemade olacak öyle çok ciddi malzeme zorluğu çekmeyelim :)

budur olay http://www.ebaumsworld.com/videos/sleepingprank.html[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

efem sanırım ben bısıler denıyebılırım ama cok cok uzun surer...
ayrıca o kadar etkılı de olur mu bılmem...
ama denıcem eve gıdınce
soz vermıyorum yınede[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 milyoncudan öle korna aldım
sıkıyosun ses çıkıyo işte

videoyu izleemdim aam aynı işi görür sanırım
olmazsa onun basınçlı olanları var
tahtakalede falan bulabilirsin hani maçlarda öttürüyolar
dütdürüdütüdüt diye[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdih şöle olur:)

Marinaların yanındaki tekne dükyanlarına gidilir. Bu havalı el kornaları orada gördüm en son.

Karbondioksit dolu tüp bulmanız lazım.
Bunu paintball silahları satan yerlerden bulabilirsiniz. Ayrıca çok daha uzun süre gider ve tekrar tekrar dolar ayrıca aşırı fiyatları yok.

Bu tüpün takılıcağı yeri uyduruk bi paintball silahından alabilirsiniz. Tetiğinide alın hatta vana yapmak için. Tetiği bağladığınızda basınca hava gene bir boruya salınıyorsa tetik rahat kullanılır. Yada başka bişi bulun işte incelemek lazım paintball silahlarını:).

Havalı korna alıyorsunuz sonra kamyonlara takılıyor bunlar.
Kompresörden hava alarak çalışıyo bunlar. Dili var 3 tane olur genelde çıkışları.

Havalı kornalara bakın tekli olsunki sizin karbondioksit tüpünüzü bitirmesin.

Sora paintball silahlarına bakarak vana yapmayı bulun.

Devamı gelir zaten:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 25 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki:

dütdürüdütüdüt diye

Onlar karbondioksit tüpünü dayıyınca zörlter:D
bide düttürü yapılanlar paket kağıdını böyle germişler. Ağzınla bi yerden üflüyosun paket kağıdı titriyo ötüyo. Onada tüp bağlarsan patlar.

Ha diyorsunuz böle birşeye entegre edicem.
Yerde çakmak gazı kullanın. açık alanda tabi:b en rahat o bulunur sıkıştırıcı gaz olarak. Ayrıca çok derece uzun sürer bitmesi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 25 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 25 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki:

dütdürüdütüdüt diye

Onlar karbondioksit tüpünü dayıyınca zörlter:D
bide düttürü yapılanlar paket kağıdını böyle germişler. Ağzınla bi yerden üflüyosun paket kağıdı titriyo ötüyo. Onada tüp bağlarsan patlar.

Ha diyorsunuz böle birşeye entegre edicem.
Yerde çakmak gazı kullanın. açık alanda tabi:b en rahat o bulunur sıkıştırıcı gaz olarak. Ayrıca çok derece uzun sürer bitmesi.

yok o bööüüt die bağıran diil
baya yapmışlar deodorant kutusu gibi düşün, ama sprey yerinde korna var..

öle basınca ötüyo[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

videoyu izleyip sesi duymanız lazım :D

internette aradım air horn falan diye, rechargable olanları çıktı, pompası var havasını dolduruyo falan, sonsuz kullanımlık :D 70-80 dolar cok fazlaydı.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

bikere bnm kuzenim bu olayı bana yaptı.
sabahın köründe kulaımın dibinde DDAAATTT DAAATTT die bi ses noluolan die bi kalktım.şerefsiz kulaımın dibinde havalı korna öttürüomuş sora bi boğuşma olayı oldu oda darma daın oldu.ama soktum bi tarafına kornayı.[signature][hline]efsane topic
Sevinmek için sevmedik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...