thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bilmiyorum başka bir ismi varmı ama şu ebaumsworld sitesindeki sleeping prank videosunda uyurken çıldırtarak uyandıran sesi yapan alete aşık olduk, istiyoruz plz. buradan tüm yaratıcı arkadaşlara sesleniyorum, özellikle chemicala falan :D var mıdır bunu yapmanın bir yolu? homemade olacak öyle çok ciddi malzeme zorluğu çekmeyelim :) budur olay http://www.ebaumsworld.com/videos/sleepingprank.html[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 efem sanırım ben bısıler denıyebılırım ama cok cok uzun surer... ayrıca o kadar etkılı de olur mu bılmem... ama denıcem eve gıdınce soz vermıyorum yınede[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 homemade yapılamazya videodakini görmedim ama.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben 1 milyoncudan öle korna aldım sıkıyosun ses çıkıyo işte videoyu izleemdim aam aynı işi görür sanırım olmazsa onun basınçlı olanları var tahtakalede falan bulabilirsin hani maçlarda öttürüyolar dütdürüdütüdüt diye[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya cok garıp ve yuksek seslı bısı olsun yeter bence...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Şimdih şöle olur:) Marinaların yanındaki tekne dükyanlarına gidilir. Bu havalı el kornaları orada gördüm en son. Karbondioksit dolu tüp bulmanız lazım. Bunu paintball silahları satan yerlerden bulabilirsiniz. Ayrıca çok daha uzun süre gider ve tekrar tekrar dolar ayrıca aşırı fiyatları yok. Bu tüpün takılıcağı yeri uyduruk bi paintball silahından alabilirsiniz. Tetiğinide alın hatta vana yapmak için. Tetiği bağladığınızda basınca hava gene bir boruya salınıyorsa tetik rahat kullanılır. Yada başka bişi bulun işte incelemek lazım paintball silahlarını:). Havalı korna alıyorsunuz sonra kamyonlara takılıyor bunlar. Kompresörden hava alarak çalışıyo bunlar. Dili var 3 tane olur genelde çıkışları. Havalı kornalara bakın tekli olsunki sizin karbondioksit tüpünüzü bitirmesin. Sora paintball silahlarına bakarak vana yapmayı bulun. Devamı gelir zaten:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: fastreload, 25 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki: ben 1 milyoncudan öle korna aldım sıkıyosun ses çıkıyo işte videoyu izleemdim aam aynı işi görür sanırım olmazsa onun basınçlı olanları var tahtakalede falan bulabilirsin hani maçlarda öttürüyolar dütdürüdütüdüt diye Onlar karbondioksit tüpünü dayıyınca zörlter:D bide düttürü yapılanlar paket kağıdını böyle germişler. Ağzınla bi yerden üflüyosun paket kağıdı titriyo ötüyo. Onada tüp bağlarsan patlar. Ha diyorsunuz böle birşeye entegre edicem. Yerde çakmak gazı kullanın. açık alanda tabi:b en rahat o bulunur sıkıştırıcı gaz olarak. Ayrıca çok derece uzun sürer bitmesi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Chemical, 25 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 25 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki: ben 1 milyoncudan öle korna aldım sıkıyosun ses çıkıyo işte videoyu izleemdim aam aynı işi görür sanırım olmazsa onun basınçlı olanları var tahtakalede falan bulabilirsin hani maçlarda öttürüyolar dütdürüdütüdüt diye Onlar karbondioksit tüpünü dayıyınca zörlter:D bide düttürü yapılanlar paket kağıdını böyle germişler. Ağzınla bi yerden üflüyosun paket kağıdı titriyo ötüyo. Onada tüp bağlarsan patlar. Ha diyorsunuz böle birşeye entegre edicem. Yerde çakmak gazı kullanın. açık alanda tabi:b en rahat o bulunur sıkıştırıcı gaz olarak. Ayrıca çok derece uzun sürer bitmesi. yok o bööüüt die bağıran diil baya yapmışlar deodorant kutusu gibi düşün, ama sprey yerinde korna var.. öle basınca ötüyo[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 videoyu izleyip sesi duymanız lazım :D internette aradım air horn falan diye, rechargable olanları çıktı, pompası var havasını dolduruyo falan, sonsuz kullanımlık :D 70-80 dolar cok fazlaydı.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bırakın ağzınızla bağırın kaçıl ulan kaçılmazsan senin..... diye bak nasıl kaçıyor:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bikere bnm kuzenim bu olayı bana yaptı. sabahın köründe kulaımın dibinde DDAAATTT DAAATTT die bi ses noluolan die bi kalktım.şerefsiz kulaımın dibinde havalı korna öttürüomuş sora bi boğuşma olayı oldu oda darma daın oldu.ama soktum bi tarafına kornayı.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hmm pompa ile doluyorsa normal hava ile doluyodur. En güzeli paintball tüpleri ve kamyon kronası hayvanii bişi olur tahminen dadadot dadadot dadadot.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yannız kamyon kornası dediğin elektronik oluyo biraz[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok bazıları öle[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Chemical, 25 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki:Ayrıca çok derece uzun sürer bitmesi. ehue bu nasıl bir ifadedir chem, yarıldım yav =][signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yanlış yazılmış bi ifade son derece uzun süren bi ifade:b[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 nefr oh be sein gördüm sonunda yoktun uzun zamandır galiba[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Chemical öle bi açıklama yapmışsınki bıraktım yapmayı okuması yordu adamı yaw :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar