AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Evet arkadaşlar Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin resmi sitesinde yayınlanan Basketbol Sınav'na girmeyi düşünüyorum. Bana biraz saçma geldi. Sizinde görüşlerinizi alayım.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 nesi saçma geldi anlayamadım? bütün basket sınavları aynen bunun gibi olur sadece süresi önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 4-5-6 numaralı noktalardan 3 lük isabet ettirmen (tekniğe uygun) isabet ettiremezsen sabaha kadar atman saçma geldi. Okumadan yorum yapmayın! Bugüne bugün 8 ay çalısan Vashon Lenard'da 3lük kaçırıyo?[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 e kanka, sen 3 taneden 1 tanesini sokamıyosan ne işin var zaten o sınavda? diyorum işte sınav normal de, süresi önemlidir böle şeylerde. sana 5 dk verir, sen ilk şutta 3 yerden de sokarsın 2 dk de biter. rahat ol atarsin, yani bizim takimdan hatirliorum pivot adam bile 4 taneden 1'ini sokardı. 2'de 1 fln atman lazım heralde burda yani 6 şuttan 3'ünü sokman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 1 tane sokman yetiyo da abi ben atarım kendimede güveniyorum. Ama böyle şeylerde şans faktörü olmaması lazım kanımca. Çünkü o gün günümde olmam başka bişi olur dimi ama? Kimler kaçırmıyo ki? Sonuçta emek veriyoruz 1 üçlükle gitmesi koyar insana...[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hayır zaten cok daha sacma yerleri var... top tipleme falan fundamental antremangibi[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 olm sen herseyi yaparsın maclarda da gördük bende sana güveniorum kazanacaksın çunku seneyede ben geliorum bekle beni kendine güvenmen güzel gerçi babanında buyuk katkısı var o baba bende olsaydı bende yapardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 loL :D hergün köpek gibi koşuyom lem :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 koşun lan hepiniz[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 isallah girersin... sana çok güveniyom, ama senden çok babana güveniyom %49 sen %51 baban... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sie lan ne biçim konuşuyosun...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 %100 insight[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence biraz torpil biraz insight =)[signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: -bunlar fake? -nake? -fake ulan fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Allam ya olm torpil olsa neden 3 temmuzdan beri köpek gibi çalışiim? Çıkar giderim. Alla Alla ...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: insight, 08 Ağustos 2005 12:07 tarihinde demiş ki: Allam ya olm torpil olsa neden 3 temmuzdan beri köpek gibi çalışiim? Çıkar giderim. Alla Alla ... dimi yani[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu gun girdim sınawa kotu gecti ama okula girerim heral[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Girersin abi derece iyi. Merak etme tasalanma.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 girersin işallah olur yafff[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar