melarx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 siz siz olun arkadaşlar bundan sonra party dışında hiç bi seçeneğe ok a basmayın BEN 26,08,2005 tarihinde 23,18 de onların saatiyle 13,14. HACKLENDİM VE NEYLE HACKLENDİM BİLİYOMUSUN ARENA TEKLİFİYLE................... HEPSİNİN... NEYSE... KUL HAKKIDIR DİYORUM BEN SADECE ONCA EMEK GİDİYOR.....BUNUN HESABI ELBET SORULACAK....LÜTFEN DİKKATLİ OLUN ÇOK RİCA EDİYORUM........BEN BENİM BAŞIMA GELMEZ DİYORDUM BUNU DA EKLİİM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kardes sinirlenme heheheeh herkes de verio password bişi olmamıstır bosuna kufur etme server da gene var bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 küfür lü konusmasan bide Caps lock kapat. senin adına üzüldüm :([signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ahahah. Server Down hack falan yok :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Küfür etmeden önce bir de düşünebilsek.....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 melarx relax pls :D herkezde aynı soryun var :)[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Muahaha bende hacklendim hemde neyle bilionuz mu? cz de adamla kapışırken adam staf ile vurdu ve dc şimdi invalid dio.siz siz olun sakın cz de staff ile vuran magelere yaklaşmayın MUhahahaha[signature][hline]ben bir garip keloglanım sokak sokak sürterim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: NeveRminD, 26 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Muahaha bende hacklendim hemde neyle bilionuz mu? cz de adamla kapışırken adam staf ile vurdu ve dc şimdi invalid dio.siz siz olun sakın cz de staff ile vuran magelere yaklaşmayın MUhahahaha loleh :D aynen invalid PW[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet kardeş ya herkesde var o sorun hacklenmemişsindir boşuna panik yapma bende az önce işkillendim gerçi hack fln mı die ama ööle bişi diilmiş çok şkr.serverda var bişiler gene,ztn şu aralar iice deli oldum ya sürekli dc sürekli lag oynanmıo..nolcak böyle ne kadar dewam edicek böyle bi bilen var mı ??[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bakın burda İnvalid Password için ne demişim Tık[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. [Bu mesaj KaKsi tarafından 26 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oleeeeeeeeeeeey hiç bu kdr server down a sevinmedim zuahjahahahahahyha geri gelir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hehehe çok iidi nevermind :D[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ama staff light idi belki alakası vardır :D[signature][hline]ben bir garip keloglanım sokak sokak sürterim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: NeveRminD, 26 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Muahaha bende hacklendim hemde neyle bilionuz mu? cz de adamla kapışırken adam staf ile vurdu ve dc şimdi invalid dio.siz siz olun sakın cz de staff ile vuran magelere yaklaşmayın MUhahahaha babam içerden neye gülüyorum diye geldi :))))))))))))))))))) edit: :D bu yılın espirisi benim için :D halen düzelemiyorummmmmmmmm :D :D :D Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx [Bu mesaj serdary76 tarafından 26 Ağustos 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kaksi orda dioki servera girer girmez git bosskes dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya ben hemen trade ardından dc oldum cz de diildim:))))))) adam kendi itemlerini gösterdi baktım sonra X ya bastım Anam O Ne DC. SOnra da invalidi görünce tepki böle oluyo:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hmm. bendede invalid password diyor . fakat siteye login olabiliyorum... umarım bi bug söz konusudr ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yemin ederim deli espiriydi :D vallahi Allah'da seni güldürsün... Hala gülüyorum yaw :D[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 :tebrikz:[signature][hline]ben bir garip keloglanım sokak sokak sürterim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 desturac. kardeş siteye loginle oyuna login aynıdır başta ama istersen 2 sini farklı yapabilirsin serverın database i uçunca böle oluyo [Edit Website Password] [Edit Game Password] die 2 farklı şey var görürsün login olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 siteden login olunuo yaa bug lag bi bokluk var gene her zmnki gibi,paniklemeyin yane.gerçi aynı sorundan korkup paticiğe gelenler bu topici okuyunca hem gülcekler hem rahatlicaklar o açıdan böle bi konu açtıın ii olmuş.nevermind kardeş de son noktayı koymuş yani.harbi yaa hala açılmıo bu arada yrn sabah yolcuyuz brz daa oynayıp ööle yatiim diorum.[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 siteye loginle oyuna login aynıdır başta ama istersen 2 sini farklı yapabilirsin serverın database i uçunca böle oluyo [Edit Website Password] [Edit Game Password] die 2 farklı şey var görürsün login olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 açıldı[signature][hline]ben bir garip keloglanım sokak sokak sürterim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok be abi acılmadı daha aynı sorun var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar