Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invalid Password, Login Server Down...

melarx

Öne çıkan mesajlar

siz siz olun arkadaşlar bundan sonra party dışında hiç bi seçeneğe ok a basmayın BEN 26,08,2005 tarihinde 23,18 de onların saatiyle 13,14. HACKLENDİM VE NEYLE HACKLENDİM BİLİYOMUSUN ARENA TEKLİFİYLE................... HEPSİNİN... NEYSE... KUL HAKKIDIR DİYORUM BEN SADECE ONCA EMEK GİDİYOR.....BUNUN HESABI ELBET SORULACAK....LÜTFEN DİKKATLİ OLUN ÇOK RİCA EDİYORUM........BEN BENİM BAŞIMA GELMEZ DİYORDUM BUNU DA EKLİİM...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeveRminD, 26 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Muahaha bende hacklendim hemde neyle bilionuz mu? cz de adamla kapışırken adam staf ile vurdu ve dc şimdi invalid dio.siz siz olun sakın cz de staff ile vuran magelere yaklaşmayın MUhahahaha

loleh :D
aynen invalid PW[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Sosyal ağlarda paylaş

evet kardeş ya herkesde var o sorun hacklenmemişsindir boşuna panik yapma bende az önce işkillendim gerçi hack fln mı die ama ööle bişi diilmiş çok şkr.serverda var bişiler gene,ztn şu aralar iice deli oldum ya sürekli dc sürekli lag oynanmıo..nolcak böyle ne kadar dewam edicek böyle bi bilen var mı ??[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın burda İnvalid Password için ne demişim Tık[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.

[Bu mesaj KaKsi tarafından 26 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeveRminD, 26 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Muahaha bende hacklendim hemde neyle bilionuz mu? cz de adamla kapışırken adam staf ile vurdu ve dc şimdi invalid dio.siz siz olun sakın cz de staff ile vuran magelere yaklaşmayın MUhahahaha

babam içerden neye gülüyorum diye geldi :)))))))))))))))))))

edit: :D bu yılın espirisi benim için :D halen düzelemiyorummmmmmmmm :D :D :D

Name...: crazyakrep
Job......: Elemantel Lord/Ice
Server..: Ares (ORC)
Level....: 61
Np:6xxx

[Bu mesaj serdary76 tarafından 26 Ağustos 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

siteden login olunuo yaa bug lag bi bokluk var gene her zmnki gibi,paniklemeyin yane.gerçi aynı sorundan korkup paticiğe gelenler bu topici okuyunca hem gülcekler hem rahatlicaklar o açıdan böle bi konu açtıın ii olmuş.nevermind kardeş de son noktayı koymuş yani.harbi yaa hala açılmıo bu arada yrn sabah yolcuyuz brz daa oynayıp ööle yatiim diorum.[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...