Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 arkadaşlar hani yeni acc alırsınız girersiniz şifreyi ordan bir adım ileri daha orda sana skill seçmeni ister ama ben de diğer server lar gibi 3 tane alt alta menü yoq 5-6 tane var sadece onlar o kadar başka şey yoq ama bakıyorum pagan a fln üç tane alt alta dizmiş en üsttekine tıklayınca 3-5 tane daha çıkıyo ortadakine tıklayında 3-5 tane çıkıyo en alttaki de kendin seç diye 3 skill verdirtiyo ben onu nasıl düzenliyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 prof.txtden duzeltiodum ben söle yapıodum içindekileri silip clienta prof.asd diye koyuyodum sadece advanced cıkıodu ve cok kullanıslı oluodu böle yap istersen ikinci olarak server adı yerine .... uoda söle dersen daha yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Quardon saol dediğin gibi buldum ama Advanced hangisi onu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hani kendileri secerya uc skill dediimi yap cıkar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hepsini silsem kendiliğinden mi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ok saol başka bi server ın kinden alsam olur mu başka server ın prof undakileri copy paste etsem olur mu[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bütün yanıtların için çok saol her şey tam takır hazır[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar