guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Büyük şehirde yaşayan çekici bir kadın bir erkekle tanışmak için niye İnternet'i kullanır? Aradığı tipte erkeği birçek seçenek arasında kolayca arayabileceği için mi? Okul yılları bittikten sonra sosyal çevresi daraldığı için mi? Yoksa sadece eğlence için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hehe guide bu sen sorular bu sabah bi çok soruyla uyandın galiba hemen cevaplıyım bunu da lol genelde eğlenmek amaclı yapıyorlar ve yüzyüze konuşmaktan daha kolay geliyo yalanı vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sosyal çevresi daraldığı (daralttığı), internette en azından hemen ayrılabilir davranışşlarını anlıyabilir, bide eğlenceden sanıırm :d[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 daha çok eğlence..ama diğlerlerinde katkısı az değil.. yani o değişir kızından kızına..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ha bidde :D makyaj yapmaktan kurtulmak için makyaj = çok sayıda zaman zaman = para para = erkek :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 saydığın nedenlerin hepsi var bence.. internetten tanışıp evlenenler bile çıkmaya başladı artık... biraz itiraf.com oku gör bak millet ne durumda :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 3-5 dk ara ile buraya ya cinsellik ya kadın ya ilişki hakkında topicler acmanı post kasmana mı baglasam yoksa hasta olmana mı ben bilemedim.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 senin bole hem mesaj atmanı hemde yazan kişi yada konu hakkında işeyler soleme zorunlugunu ne ye baglasak yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 rahatsız olmama baglayabilirsin,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 arkadaşlar burası kişisel bi forum herhangi bir konu hakkında yazmamı kimse engelleyemez(saygı ve ahlak çerçevesinde oldugu sürece) eger ilili değilseniz yada konuyla alakalı bi lafınız yoksa yazmayın kimse sizi zorlamıyooo[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=138861 su topicde gayet guzel engellenmişsin, ben sansımı burdada deneyeyim dedim, belki biri sesimizi duyar da susturur seni diye, bir insanın tum topicleri kadın, ilişki, cinsellik uzerine ve 5dk arayla ise tepki gostermek de benim hakkım, bu da engellenemesin o zaman.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tepkin hakaret içeriyorsa beni ilğilendirir alanın olmayan konularada tepki koyamazsın[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hakaret etmedim, tepki gosterdim, post mu kasıyorsun yoksa hasta mısın dedim?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sen doktormusun ki milletin hasta olup olmadıgını soruyorsun hastayımveya değilim ortaya bir konu atıp milletin yorumlarını almak belki hoşuma gidiyor bu her hangi birini iliğilendirir mi?forumlarımda küfür hakaret inançlara görüşlere bi çamur atmada yok sen bu topiclerin neyine itiraz ediyorsun onu nalamadım sana dokunan ne oldu da habire bişeylere itiraz ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dory ve Guide [hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılınMandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sorj özür dilerim ama gerçekten artık daraldım yaaa bi açtıgım forumlara bak garanti bi kaç kişi bişelere itiraz ediyo ama ne maksatla neden yapıyorlar hala anlayabilmiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 rahatsız oldukları için[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 rahatsız olunacak bir şey yokki ne o yoksa kadın cinsellik vb konuları konuşmaktan yada tartışmaktan yana mı rahatsızlıgınız okumama özgürlüğü forumdaki herkese verilmi,ştir[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 [signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 27 Ağustos 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 YA ALLAHIM.. Rahatsız oluyorsan görmezden geliceksin Herkezin bişey yazma özgürlüğü var.Kimse sizin gibi düşünmez. Dory ne derse omu olucak? alla alla ya. Açma lan topic Eyw b@b gözümsün sizene? Cevap yazmazsınız hala cevap yazıp abidik gubidik tartışmalar yapıyorsunuz.Yada Şikayet butonuna tıklarsın gereğini düşünürler modlar.Budur yani başka şeyi yok bunun ısrarla tartışmaya devam ediyorsunuz :( beni üzüosunuz :( b@bs pls :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yanlış anlaşılma olmuş. İvedi sileyim mesajımı. [signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 27 Ağustos 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Cnms ben sana demedim :-) alınma üzerine geri al msgını :/[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dory rahatsız olman nedendir?sen rahatsız olacaksın diye herkes mi rahatsız olacak?ayrıca 500000 tane topic var git baskalarında gez,yani senin zevklerine göremi topic acsın forum üyeleri?[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 @Sorj : ne yazdığımı hatırlamıomki. :-) neyse vardır bunda da bi kısmet. Demekki yazmamam gerekiyormuş. Belkide tartışma dahada büyüyecekti. Bu topici son kez terk etmeden önce Dory ile aynı fikirde olduğum bir çok konu var. Yazdığım yazıyı silsemde sanırım bazı şeyleri anlatabilmişimdir... :)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar