Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sosyal çevre darlığı mı eglence mi?

guide25

Öne çıkan mesajlar

sosyal çevresi daraldığı (daralttığı), internette en azından hemen ayrılabilir davranışşlarını anlıyabilir, bide eğlenceden sanıırm :d[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bidde :D makyaj yapmaktan kurtulmak için

makyaj = çok sayıda zaman

zaman = para

para = erkek :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=138861

su topicde gayet guzel engellenmişsin, ben sansımı burdada deneyeyim dedim, belki biri sesimizi duyar da susturur seni diye, bir insanın tum topicleri kadın, ilişki, cinsellik uzerine ve 5dk arayla ise tepki gostermek de benim hakkım, bu da engellenemesin o zaman.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

sen doktormusun ki milletin hasta olup olmadıgını soruyorsun hastayımveya değilim ortaya bir konu atıp milletin yorumlarını almak belki hoşuma gidiyor bu her hangi birini iliğilendirir mi?forumlarımda küfür hakaret inançlara görüşlere bi çamur atmada yok sen bu topiclerin neyine itiraz ediyorsun onu nalamadım sana dokunan ne oldu da habire bişeylere itiraz ediyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

YA ALLAHIM..

Rahatsız oluyorsan görmezden geliceksin Herkezin bişey yazma özgürlüğü var.Kimse sizin gibi düşünmez.

Dory ne derse omu olucak? alla alla ya.
Açma lan topic
Eyw b@b gözümsün

sizene? Cevap yazmazsınız hala cevap yazıp abidik gubidik tartışmalar yapıyorsunuz.Yada Şikayet butonuna tıklarsın gereğini düşünürler modlar.Budur yani başka şeyi yok bunun ısrarla tartışmaya devam ediyorsunuz :( beni üzüosunuz :( b@bs pls :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

@Sorj :
ne yazdığımı hatırlamıomki. :-)
neyse vardır bunda da bi kısmet. Demekki yazmamam gerekiyormuş. Belkide tartışma dahada büyüyecekti.

Bu topici son kez terk etmeden önce Dory ile aynı fikirde olduğum bir çok konu var. Yazdığım yazıyı silsemde sanırım bazı şeyleri anlatabilmişimdir... :)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...