Necro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bizim ke deki clanda :D var[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 şöyle birşey duydum geçenlerde arkadaş söyledi.. trade yolu ile fln bişi değiştirdiğinizde aldığınızda hemen save edin yoksa aldıklarınız ve verdikleriniz elinizden gidiyormuş. belki merch'tede aynı (bug diyelim) vardır ( başıma gelmedi çünkü bir kaç gündür oyuna giremiyorum KO'nun bokluğu yüzünden )[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu [Bu mesaj LordOfTheShadows tarafından 27 Ağustos 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 senin dediğin rollback arkadaşım. trtownuserla item aktarıcaktım yeni charıma itemleri verdim hmn ardından dc olduk ikimizde. sonra bi baktık itemler pufffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 e ben bunu bug diye dusunmustum.. ama bunu kendi yararina kullanabilen warsa sctik derim.. hakaten cok ciddi item kayiplari yasayabiliriz. zaten trade de guvensiz.. paranoyakliktan gunde 4 defa sifre degistirir oldum.. her dc oldugumda degistiriyorum :).. bu topic altina yazilanlari ingilizceye cevirip bir uyari mesaji gonderiim gm'lere ben bakalim nolucak...[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar