Burada odenmis bi rakkam var belki bi yanlık lık olmus olabilir , bug da tamamen 0 coins oluyor
bazen bizim yaptıgımız hatları diger insanlar kendilerinin maharetiymis gibi kullanabiliyorlar maalesef dedigin gibi bunları %89 u Türk[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
bazen bizim yaptıgımız hatları diger insanlar kendilerinin maharetiymis gibi kullanabiliyorlar maalesef dedigin gibi bunları %89 u Türk[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Öne çıkan mesajlar
Fatihin_Fedaisi
2 hafta kadar once eslantda bi bug oldu aynı gun olabilirmi?
kollarımız yanarken mavi gorunuyordu hatta
ve ayrıca mob lar a vurmıyorduk,
Bir kaç ay önce olmuştu 1278 patch olduğu zamanlardı 5 saat arkadaşla lamia kesmiştik 3 kurkry 2 bardişh düşmüştü iki kurkry ben aldım gerisini ona vermiştim her neyse hafta sonuydu akşam üzeriydi merchant açtım biri iki kurkry bir chitin koydum chitine 3m fiyat koydum ozamanlar öyleydi kurkrylere 1.6m fiyat yazdım her neyse chitin satıldı sonra çıktım oyundan yemeğimi yedim tekrar girdim busefer 15 potion of soul ve iki kurkryi tekrar koydum kurkrylere tekrar 1.6m fiyat yazdım bi beşdakika sonra biri geldi (TÜRK PLAYERDI) iki kurkryi almak istediğini söyledi ikisine 2.5 m veeyim başka param yok dedi satmaya aslında niyetli değildim party atmasınlar diye açmıştım merchantı nasıl olduysa benle konuşan adam bir anda bir kurkryi 160k dan çekti o anda merchantı bozdum ama iş iten geçmişti adama pm attım verdiği cevap aynen şöyleydi "dediğim fiyata verseydin yapmazdım bunu erken vardın farkına seni oyalerken ben bug kullanıyordum iki saniye daha dursaydın öbürünüde alacaktım" diyip birde analı küfür etti adamın clanında bir ark vardı durumu anlattım ss yi gönderdim clan başkanına durumu anlatmış adamın ilk mukuatı değilmiş geldiler benden özür dilediler sonra bir kurkry verdiler adamı clandan attılar sonrada banlatmışlar yani aynen böyle birşeydi.
Sosyal ağlarda paylaş