Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odeme Yapmadan Tezgahtaki Item'in Alinmasi! ?

electroreflex

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar iste basimizin yeni belasi :).. olurmu olmazmi demeyin.. dun gece saat 01.00 sularinda basima birebir gelmis olaydir.. Tezgahimda bulunan 300.000.000 luk mirage sword bir orc tarafindan satin alinmis fakat ben inventory e baktigimda oraya herhangi bir transferin olmadigini gozlemlemisimdir. sahsi kanaatimce bu oyundan kaynaklanan anlik bir hata olabilir zira adam elinde ss oldugunu iddia etmistir.. siz yine de kullanmakta oldugunuz itemleri bundan sora tezgaha koymayin setiniz kenarda dursun derim...[signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya
-Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun
-player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma
-Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh!
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
-Dm: ....
gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Sosyal ağlarda paylaş

Hah bi bu eksikti. Vendorda açamayacaz yakında. Trade hack falanda var deniyo. Artık shard ı npclere satar para kazanırız :D[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bunu bende dusundum hasmez.. yalniz sole bi durum war tek bir kurus dahi transfer edilmemisti hesabima.. hadi 300.000.000 yerine 300.000 yazmis oliim.. yada 300 olsun.. bunu gostermesi lazim.. ama elde war koca bir 0 .. bana oyundaki bi bug gibi geliyo ama yinede dikkat derim.. ornegin kullanmakta oldugunuz ve yedegi olmayan raptorunuzu laf olsun diye koymayin tezgaha.. binde bir ihtimal bile olsa benim basima geldi iste.. :([signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...

[Bu mesaj electroreflex tarafından 27 Ağustos 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arma, 27 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
Hah bi bu eksikti. Vendorda açamayacaz yakında. Trade hack falanda var deniyo. Artık shard ı npclere satar para kazanırız :D

yokya çöpe atarım daha iyi... o lavuklar çok beleşçi, para vermiolar :P

Dostum gçmiş olsun... Umarım bir daha yaşamazsın böyle bi olay ;([signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps
Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue
Server..: Ares (ORC) / ares (human)
Level....: 61 / 54
Clan.....: AlmaLibre / Puma
Sosyal ağlarda paylaş

Hala oyundaysın bi relog atsana. Bug vardır belki.
Bendede kekrui ring inventory e atmıştım ama görünmüyodu. Relog attım düzeldi.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya sonradan satin alan adamla konustum zaten dogru duzgun bi tipe benziyodu. itemi geri vermeyi reddetti ama adam gibi aciklama da yapti. elinde ss ler bulundugunu soledi.. ciddiye aldim cunki tezgahta raptor da vardi +6.. yani hacker olsa mirage dan once onu alirdi.. benim anladigim bu oyundaki bi anlik hatadan kaynaklandi.. cok dusuk ihtimalli bir olay oldugunu tahmin ediyorum.. ama yinede dedigim gibi kendi setinizden yedegi olmayan bir parcayi belki pahaliya gider diye koymayin tezgaha.. hafif dikkatli davranmanin bi zarari yok.. yoksa kimse cekinmesin yani vendor modundan.. aa bide enteresan bi durum daha war dun gece yine bi orc en az 100 tane acid potion atip arenada benle birlikte 2 masterin daha shelleri yakti.. enteresan bi durum.. (dupe sanki)[signature][hline]* Generic bir campaign:
Sosyal ağlarda paylaş

Halledemediysen geçmiş olsun diyelim ne diyielim. Umarım bi daha böle bişey başına gelmez.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğiniz konu aslında konun usa serverı ilk açıldığı andan beri var pek bilinmiyordu daha doğrusu paylaşılmıyordu bir bugdan faydalınarak yapılıyordu ama genelde satıcıyı haksız çıkarmak için yani "YANLIŞ FİYAT KOYMUŞSUN" denilsin diye % 10 u ödeniyordu mesela 1 . 600 . 000 lük bir itemi 160 k dan çekiyorlardı bende de konu hakkında ss var iki kurkry vardı çabuk satılsın diye eslantta merchant açmıştım tanesine 1.6m fiyat koymuştum bir anda birini 160kdan çektiler çok geç uyanabildim evet doğru arkadaşın dediği olay var ve sanırım artık bu olay biliniyor dikkatli olun derim daha doğrusu satışlarda bile gösteriş için merchant açmayın yada en azından yapabiliyorsanız merchant açarken ss alın ve satışta makinadan pek ayrılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
electroreflex, 27 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
Tezgahimda bulunan 300.000.000 luk mirage sword bir orc tarafindan satin alinmis fakat ben inventory e baktigimda oraya herhangi bir transferin olmadigini gozlemlemisimdir.

eevet boyle bir bug var ! bu basımıza arenada geldi +8/80 ib gitti
ancak moradonda oldugunu hic duymamıstım
Olay aynen oyle item ın purcahse orcun parasıda gidiyor ancak sen 0 coins
bulunudugun yer moradonmu tekrar soruyorum onemli bi detay[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Sosyal ağlarda paylaş

said:
w00t, 27 Ağustos 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
said:
electroreflex, 27 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
Tezgahimda bulunan 300.000.000 luk mirage sword bir orc tarafindan satin alinmis fakat ben inventory e baktigimda oraya herhangi bir transferin olmadigini gozlemlemisimdir.

eevet boyle bir bug var ! bu basımıza arenada geldi +8/80 ib gitti
ancak moradonda oldugunu hic duymamıstım
Olay aynen oyle item ın purcahse orcun parasıda gidiyor ancak sen 0 coins
bulunudugun yer moradonmu tekrar soruyorum onemli bi detay

Benim eslanta ares1 de başıma geldi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
w00t, 27 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
Benim eslanta ares1 de başıma geldi

2 hafta kadar once eslantda bi bug oldu aynı gun olabilirmi?
kollarımız yanarken mavi gorunuyordu hatta
ve ayrıca mob lar a vurmıyorduk,

Bir kaç ay önce olmuştu 1278 patch olduğu zamanlardı 5 saat arkadaşla lamia kesmiştik 3 kurkry 2 bardişh düşmüştü iki kurkry ben aldım gerisini ona vermiştim her neyse hafta sonuydu akşam üzeriydi merchant açtım biri iki kurkry bir chitin koydum chitine 3m fiyat koydum ozamanlar öyleydi kurkrylere 1.6m fiyat yazdım her neyse chitin satıldı sonra çıktım oyundan yemeğimi yedim tekrar girdim busefer 15 potion of soul ve iki kurkryi tekrar koydum kurkrylere tekrar 1.6m fiyat yazdım bi beşdakika sonra biri geldi (TÜRK PLAYERDI) iki kurkryi almak istediğini söyledi ikisine 2.5 m veeyim başka param yok dedi satmaya aslında niyetli değildim party atmasınlar diye açmıştım merchantı nasıl olduysa benle konuşan adam bir anda bir kurkryi 160k dan çekti o anda merchantı bozdum ama iş iten geçmişti adama pm attım verdiği cevap aynen şöyleydi "dediğim fiyata verseydin yapmazdım bunu erken vardın farkına seni oyalerken ben bug kullanıyordum iki saniye daha dursaydın öbürünüde alacaktım" diyip birde analı küfür etti adamın clanında bir ark vardı durumu anlattım ss yi gönderdim clan başkanına durumu anlatmış adamın ilk mukuatı değilmiş geldiler benden özür dilediler sonra bir kurkry verdiler adamı clandan attılar sonrada banlatmışlar yani aynen böyle birşeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Burada odenmis bi rakkam var belki bi yanlık lık olmus olabilir , bug da tamamen 0 coins oluyor
bazen bizim yaptıgımız hatları diger insanlar kendilerinin maharetiymis gibi kullanabiliyorlar maalesef dedigin gibi bunları %89 u Türk[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Sosyal ağlarda paylaş

said:
w00t, 27 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
Burada odenmis bi rakkam var belki bi yanlık lık olmus olabilir , bug da tamamen 0 coins oluyor
bazen bizim yaptıgımız hatları diger insanlar kendilerinin maharetiymis gibi kullanabiliyorlar maalesef dedigin gibi bunları %89 u Türk

Dediğin doğru 0 coinslede çalmak mümkünmüş ama şikayet sırasında şikayet edeni "sen haksızsın 1.6m yazacağına 160k yazmışsın bende aldım" diyerek haksız duruma düşürmek için ve yapılan hırsızlığı gizlemek için dediğim gib %1 yada % 10 fiyata alıyorlar oyunda olan bir bug kullanılıyormuş o sayede alınıyormuş nasıl yapıldığını bilmiyorum ama yapıldığını çok iyi biliyorum dediğim gibi bu olay gizliydi yani pek bilen yoktu ve anlaşılmasın diye eşyayı çeken %1 yada %10 fiyata çekiyordu ama arkadaşın dediğine göre olay öğenilmiş ve yayılmış bence dikkat edin derim hatta mümkünse benim tavsiyem anca isteyene değerli eşyalar için merchant açın.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman beyler sakın merchant açmayın iteminizi çalarlar.Sakın kimseyle Trade etmeyin charınızı hacklerler.Kimseden bişey almayın dupe çıkar ban yersiniz.Aman sakın clana girmeyin soyarlar sizi.Sakın 5-10 yıllık kankana şifreni verme gözü döner.Sakın ölme paran -ye düşer.Sakın yaratığa dalma Xp gelir.Sakın quest bitirme Coin gelir.Sakın cz ye girme azrail gelir walla.

Zaman kötü.Güvenmicen kimseye.Npc bile şerefsiz çıkıyo ya ehuehuae.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

bu bi bug arkadaşlar banada tam tersi olmuştu bus alıcaktım aldım lagda kaldım bayabi sonra buss scroll geldi bi baktım para çantada duruyo nasıl oldu bende bilmiom o gün çok lag vardı moradonda (benim dediğim o kollukların mavi gözükmesi pelerinlerin gittiği zaman olabilir)[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 54xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de cafede bi arkadaşımın başına geldi böyle bir olay bikaç değerli item we birde BUS satıyordu arkadaşım we sonra adamın biri gelip BUS u 1 coin den alıp gitti bence bu bir bug çünkü eğer hacker olsaydı diğer itemleri alırdı ne yapsın ki BUSu[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe
Level= 58
Clan= 9thLegion
Server= Ares
Irk= Karus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 27 Ağustos 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
*bu arada dikkatimi çekti, KO bölümünün 60.000. mesajını Arma attı*

:tebrikz:

Teşekkür ederim. Vay be demek 60.000 msj a ulaştı ko bölümü. Hiçte yabana atılacak bi rakam değil.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...

[Bu mesaj Arma tarafından 27 Ağustos 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...