Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 beyler ben bı sehır yaptım sosarıa mapının ustune onu mapa statıclemek ıstıyorum hangı programı kullanmalıyım bılgı werırımısınız. Uo static patcher dıolar ama ne duzgun bı lınkını nede nasıl kullanılcagı hakkında bır bılgı bulabıldım eger hem lınkw erıp hemde kullanımı acısından bıraz bılgı werırsenız sewınırım...(harıta yapımı adlı lınke baktım ama o uo statıc patcher kullanın dıyor nasıl kullanıldıgı hakkında bılgı yok ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bari uo static pacherdan anlıyan warmı? cunku kullanımı hakkında hıc bır bılgım yok. bana su sole yapılırsa su bosluga sunu eklıceksın dıe bı anlatım yaparsanız gercekten cok mutlu olurum sımdıden tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Faust Arkadaşımız bir topicte şöyle yazmiş bilmiyorum işine yararmi ------------ Şimdi şöyle: Haritanı tamamen temizle, bir item bile bırakma. Üstüne bina dizaynını yap, fakat hiçbir i_ornek gibi DEFNAME'e sahip bir item olmasın. Hepsi ID'sine sahip olsun: 074d gibi. Herşeyi yaptıktan sonra, save al serverını kapat. Dragon'un içinde bir tool vardı. Static Item Freeze diye, bununla sphereworld.scp'nin yerini göster. Diğer mullarında tabi. Bu şekilde patchleniyor, fakat çok zahmetli bir iş. Daha fazla bilgi için www.ryandor.org adresine girebilirsin. Ünlü harita tasarımcıları burada. -----------[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] Geçmiş > l Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon > l Complete = [Asgard]-[SlayerTR]-[StormUO] xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gercekten cok yardımcı bı acıklama ama , dragonun ıcınde statıc freeze ıtem ı bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Dragonun içinde dragonsp diye bişi olması lazım sanirim ondan oluyor Deneme yapmadan yazıyorum kusra bakma ama bir yorum yapim. Dragonsp ye tıklıyınca sağda .scp ler gözüküyor şimdi burda yukardaki açıklamaya göre sphereworld.scp yi seçicez onun için dragonun Statics klasörüne sphereworld.scp yi at programda search de ve sadece sphereworld.scp yi seç sanırım böyle olcak[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] Geçmiş > ll Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon > ll Complete = [Asgard]-[PaganUO]-[SlayerTR]-[StormUO] xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] [Bu mesaj James tarafından 27 Ağustos 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar