TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Teotun fixini legbra vermiş ama nereyi spheretables on logine koyucam anlamadım yardım lütfen [spo1=teot fix]ON=*buy* IF !() SERV.NEWITEM i_fix_teot EQUIP ENDIF IF ( < 0) FINDID.i_fix_teot.TIMER=1 ENDIF //bunlar ise fixi oluşturan internal item ve functionlar. [ITEMDEF i_fix_teot] NAME=TEOT FIX ID=i_memory TYPE=t_eq_ script LAYER=layer_special ON=@Create attr=attr_invis|attr_decay ON=@Equip TIMER=1 ON=@Timer IF !() TIMER -1 ELSE CONT.FIX_TEOT TIMER=1 ENDIF RETURN 1 [FUNCTION FIX_TEOT] OBJ= FORCHARMEMORYTYPE memory_speak IF (> < 10) TIMER=300 ENDIF IF !() SERV.NEWITEM i_backpack NEW.CONT= ENDIF LINK.HASTEOTITEMS ENDFOR [FUNCTION HASTEOTITEMS] LOCAL.ITEMS=0 LOCAL._FOR2=0 FORCONT IF (==0) LOCAL._FOR2 += 1 LOCAL.ITEMS += 1 TRY VAR.TEOT>= ENDIF ENDFOR IF ( > 0) FOR TRY UID.>>.REMOVE TRY VAR.TEOT>= ENDFOR ENDIF IF ( > 0) SERV.LOG (), ACC: : is using TEOT //ve buraya yaptirmak istediginiz diger islemler, ban stone vs vs //stone 1 //f_disc //serv.account block 1 //serv.blockip //huehe ENDIF[/spo][signature][hline]For you...
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 speekshop keep in altına koyman yeterli [Bu mesaj Neron tarafından 27 Ağustos 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 *buy* ın altına koydum spekshopkeepdeki yeterli olurmu bir legbranın rename için yazdıgı bir scp var onuda on logine koydum eventini scpsinide attım scriptse isallah olmustur. :D[signature][hline]For you...
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 zaten thelegin topicini okursan o neyi nereye koyacaını anlatmıs dediklerini yap olur
Öne çıkan mesajlar