ERN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ben mal gibi bugün çalışmaya başladım ve hala çalışıyorum. Sadece eski sınav sorularını çözüyorum. Bu saatte ayakta birileri varsa ve şunların ne olduunu biraz anlatabilirse çok makbule geçer. Nette aramaya çalıştım ama sadece soruları bulabildim. Herhalde türkçe oldukları (türkçeye çevrilmiş oldukları) için hiç bişey bulamadım. Rot Rotil Kondansatör Platin Avans Şimdiden saolun. Konu cevaplandıktan soora kitlenirse ii olur.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 platin meme yapar, rot aracin balansiyla falan alakali bisey, rotil de onun disisi gibi geldi.[signature][hline]agostos 2005
ERN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bi de Kampana die bişey var. pff bu saatte bi bilen başka bi hazırlanan yok mu?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... [Bu mesaj ERN tarafından 27 Ağustos 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 jantlara içten basınç yaparak frenlemeyi sağlayan nesne. frenler kampanalı ve diskli olarak ikiye ayrılırlar.[signature][hline]agostos 2005
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eh birde güzelim patinaj bölümümüz; bu bölümdeki güzel ehliyet sınavı ile ilgili konularımız var :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ERN, 2 gün önceden çalışman yeterli o soruları incele yeter.[signature][hline] Hö ?
ERN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ah evet ben o bölümü favorilerimden silmiştim. yine de aradım ama bulamadım belki aceleden belki artık gözlerim aarııdıından. direk bilgi alabileceim konuları direk gösterebilirsen yarın bişeyler ısmarlarım sana :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
ERN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dela saol e azından bişey daa öörendim. mavi eet son 8 sınavı çözüorumda özellikle son 3 çok kolay gledi. umarım yarında bööle olur[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eksisozlukte cogunun cevabi vardir. sozluk.sourtimes.org[signature][hline]agostos 2005
ERN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 xuahaha pek istediim cevabı aldıım söylenemez ama gece gece güldüm kondansator 1. patlayinca pis kokan rulo kagit.. (ssg, 08.09.1999) #31033 !? 2. elektrik akimini mi yava$latiyormu$ neymi$.. (ssg, 08.09.1999) #31035 !? 3. depolar diyelim.. (bloody, 08.09.1999) #31040 !? 4. 1- kon ile yapilan sator lara verilen ad bundarin don ile yapilanlarina dondansator adi verilir 2- bulgar gocmenlerinin kondan satan adamlara verdii ad (bkz: iirenc espri) (cadi, 08.09.1999) #31057 !? 5. cem yılmazın bununla ilgili süper bi geyiği vardı : hocası geliyo bundan kondansator ile ilgili bi cümle kurmasını istiyo . bu da cevap olarak "babamın kondansatoru var" diyo :) offf[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 düşündürürken güldüren birsey su internet.[signature][hline]agostos 2005
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 darrg ben niye patinaj bölümünü akıl edemedim? 2 saat sonra sınava giricem:D[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected]
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: ERN, 27 Ağustos 2005 04:00 tarihinde demiş ki: dela saol e azından bişey daa öörendim. mavi eet son 8 sınavı çözüorumda özellikle son 3 çok kolay gledi. umarım yarında bööle olur son 10 yılın sorularını çöz :lol: şaka bi yana kasmana gerek yok.imkanın varsa.vcd den çalış derim ben.bayaa bi faydalı yani.1 günde hepsini halledersin edit.bugün mü sınav ne?bende yazdım böle 1 günde halledersin falan diye:-)bugünse 1 saat sonra falan sınav olması lazım.yani öyle sanıyorum.başarılar sınava girecek olan arkadaşlara [Bu mesaj ranCid tarafından 27 Ağustos 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bi 10 dakka karalıyıp gelcem :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
ALEMDAR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: ERN, 27 Ağustos 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Ben mal gibi bugün çalışmaya başladım ve hala çalışıyorum. Sadece eski sınav sorularını çözüyorum. Bu saatte ayakta birileri varsa ve şunların ne olduunu biraz anlatabilirse çok makbule geçer. Nette aramaya çalıştım ama sadece soruları bulabildim. Herhalde türkçe oldukları (türkçeye çevrilmiş oldukları) için hiç bişey bulamadım. Rot ben ehliyet sınavına girerken yemin billah bir gün bile calıstıgımı hatılamıyorum arkadaşlar.tam ehliyet sınavındayken kadının bırı gelmıstı ve caktırmadan bana sınav sonuclarını sıramın ustune atmıstı ama benı gormeyın ya cok bomba olmustu cok sasırmıstım :) Rotil Kondansatör Platin Avans Şimdiden saolun. Konu cevaplandıktan soora kitlenirse ii olur. [signature][hline]
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben 22 ekimde gircem pff daha çok var.sınava gir sonuç bekle direksiyona gir sonucu bekle işlemler fln anca ocakta çıkçak ehliyet :([signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Öne çıkan mesajlar