Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet sınavına az kala

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben mal gibi bugün çalışmaya başladım ve hala çalışıyorum. Sadece eski sınav sorularını çözüyorum.

Bu saatte ayakta birileri varsa ve şunların ne olduunu biraz anlatabilirse çok makbule geçer. Nette aramaya çalıştım ama sadece soruları bulabildim. Herhalde türkçe oldukları (türkçeye çevrilmiş oldukları) için hiç bişey bulamadım.

Rot
Rotil
Kondansatör
Platin
Avans

Şimdiden saolun. Konu cevaplandıktan soora kitlenirse ii olur.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Mesaj tarihi:
bi de Kampana die bişey var. pff bu saatte bi bilen başka bi hazırlanan yok mu?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...

[Bu mesaj ERN tarafından 27 Ağustos 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ah evet ben o bölümü favorilerimden silmiştim. yine de aradım ama bulamadım belki aceleden belki artık gözlerim aarııdıından. direk bilgi alabileceim konuları direk gösterebilirsen yarın bişeyler ısmarlarım sana :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Mesaj tarihi:
dela saol e azından bişey daa öörendim.

mavi eet son 8 sınavı çözüorumda özellikle son 3 çok kolay gledi. umarım yarında bööle olur[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Mesaj tarihi:
xuahaha pek istediim cevabı aldıım söylenemez ama gece gece güldüm

kondansator

1. patlayinca pis kokan rulo kagit..
(ssg, 08.09.1999)
#31033 !?
2. elektrik akimini mi yava$latiyormu$ neymi$..
(ssg, 08.09.1999)
#31035 !?
3. depolar diyelim..
(bloody, 08.09.1999)
#31040 !?
4. 1- kon ile yapilan sator lara verilen ad
bundarin don ile yapilanlarina dondansator adi verilir

2- bulgar gocmenlerinin kondan satan adamlara verdii ad
(bkz: iirenc espri)
(cadi, 08.09.1999)
#31057 !?
5. cem yılmazın bununla ilgili süper bi geyiği vardı :
hocası geliyo bundan kondansator ile ilgili bi cümle kurmasını istiyo . bu da cevap olarak "babamın kondansatoru var" diyo :) offf[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Mesaj tarihi:
said:
ERN, 27 Ağustos 2005 04:00 tarihinde demiş ki:
dela saol e azından bişey daa öörendim.

mavi eet son 8 sınavı çözüorumda özellikle son 3 çok kolay gledi. umarım yarında bööle olur

son 10 yılın sorularını çöz :lol:

şaka bi yana kasmana gerek yok.imkanın varsa.vcd den çalış derim ben.bayaa bi faydalı yani.1 günde hepsini halledersin

edit.bugün mü sınav ne?bende yazdım böle 1 günde halledersin falan diye:-)bugünse 1 saat sonra falan sınav olması lazım.yani öyle sanıyorum.başarılar sınava girecek olan arkadaşlara

[Bu mesaj ranCid tarafından 27 Ağustos 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ERN, 27 Ağustos 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Ben mal gibi bugün çalışmaya başladım ve hala çalışıyorum. Sadece eski sınav sorularını çözüyorum.

Bu saatte ayakta birileri varsa ve şunların ne olduunu biraz anlatabilirse çok makbule geçer. Nette aramaya çalıştım ama sadece soruları bulabildim. Herhalde türkçe oldukları (türkçeye çevrilmiş oldukları) için hiç bişey bulamadım.

Rot ben ehliyet sınavına girerken yemin billah bir gün bile calıstıgımı hatılamıyorum arkadaşlar.tam ehliyet sınavındayken kadının bırı gelmıstı ve caktırmadan bana sınav sonuclarını sıramın ustune atmıstı ama benı gormeyın ya cok bomba olmustu cok sasırmıstım :)
Rotil
Kondansatör
Platin
Avans

Şimdiden saolun. Konu cevaplandıktan soora kitlenirse ii olur.
[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...