Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Arkadaşlar gump maker neden cannot open verdata.mul der silip yenidende yükledim olmuyor. Birde gump makerla bendeki bir menüyü editleyebilirmiyim. Tskler..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hex editle; gump makerin verdata.mul unu degistir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hm nasıl biraz anlatırsan sevinirim.Hex editle verdata.mul u açıcam sonra_[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Verdatan da acayip bi sorun olabilir hehe. İlk başta boyutu büyüktür dicektim fakat büyüklüğünden olamaz çünkü benim verdatam bu boyutlarda. Belkide GumpMaker ile aynı klasörde değildir verdata bu olabilir mi? Uzantısı farklı olabilir mi? [signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide[Bu mesaj suicide tarafından 27 Ağustos 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 benim verdata notpad ile açılmış :d ondan olabilirmi?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sanmam ama benimkini notpad ile hiç açamadım :) Çok büyük.[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 üf delirmek üzereyim ya verdatayı nasıl açamaz gump maker[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu gump maker wastiee ninkimi ?? bu arada mesela senın verdatansa; verdata.mmm ise hex editor ile gump makeri ac verdadta.mul kısmını arama ile bul onu verdata.mmm yap ama 2 tane olması gerekir... sonra save et kapa . bu arada gump maker ile verdarta aynı klosorde olması gerekir...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Mp3ler - Şarkı Sözleri - Dosyalar - Forumlar - Online Radyo ---- http://www.fmturk.net edit:yazım hataları [Bu mesaj Karakans tarafından 27 Ağustos 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 verdata.leg evet açtım verdatayı "verdata.mul" die arattım bulamadı :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gump makeri hex editor ile acacan orda arıcan verdata.mul die.. 2 tane sonuc cıkması lazım 2.sinide degistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bunu yapınca düzelir mi?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar