Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dershaneyi kim takar yaa ne dion olm bırak o işler yaş oyuna bak kural geçiriyo zzaten nolcak olm :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yaw ne mal adamlar var burial elinde öylesine shard tutmuş bunlar eziq diyor dur söyliyim dier resimdeki o shell li adamda burial diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 allahımmmmm AMAN tanrııııım!!! olamazzz kendimi vuracam biyerlere atıcam kendimi biyerlerden bu sözler gercek olamaz[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 http://forum.donanimhaber.com/m_3823209/tm.htm[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ahuaha koptum :D şu süper bi de "gözümün önünde abimi bıçakladılar" :D :D :D :D ko yu da türk filmine çevirdiler ya :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: emredici 22 Ağustos 2005, 21:27:51 ----------------------------------------------------------- ha bu arada biri seni şikayet ettimi öyle güzel banlanırsın ki.. geçmiş olsun. ha bu arada senin nick neydi? ------------------------------------------------------------ said: uA_GS1905 22 Ağustos 2005, 21:34:04 ----------------------------------------------------------- emredici sen onu banlatırsan elıne ne gececek?Arkadaslar ya lutfen boyle konularda boyle seyler yapmayın ya Muahah burda bi adam gibi emredici varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 herşeyi anlarımda bu adam benim resme niye küfür etmiş onu çözemedim, ben mi dedim 100 küsür milyonla savaşa gir diye şu aq lafı dilinize dolanmış gidiyo oyunu bıraktım hala kurtulamadım :([signature][hline]The_Other El Morad warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yau hatırlıyorum da bu forumda zamanında kimse yoktu nerdeyse biz bi kaç kişi takılırdık buzkirpisi fatihkaraca oqo ben coke falan vardık başka adam çok azdı şimdi bakıyorum baya biş takılan var pati ko da ya heyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 emredici ne kadar da iddialı bi isim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: TrTownUser, 24 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Kopun Lütfen :D said: yaw ben diyorum o itemleri paraları nası buluyolar a.q bide rogue açaydım dedim o sharla bowu görünce warriorda böle mavi yanan bi raptor varmıdır acaba bide o adamın elindeki shardla diger adamın elindeki bow forgotten temple verilen chestlerden çıkmış olabilir olamazmı? THAT'S GAY Xd LOL :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick : VW Clan : Psychosis Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 15xxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ahaha ne la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hakkaten noobların mekanı :d bir arkadşaımdan shardlarını aldım ve kendime leather +6 dex li set yapmıştım birde re-stat blade-assasin olmuştu xd adamlar neler yazmışlar auhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oha ya oha shard mı bu şimdi demiş orada kaldım ben daha ehueheudefs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar