Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Herkes gördün pm atmadım adamlar sizin legalden kazandığınız şeyleri neler diyorlar NooBların Mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Harbi adam buraya gelmiş almış ssleri fln tolmaış gitmiş bırakıcam fln ötüyo orada sanane çalış olsun pyro espri yapmış resim koymuş adam a.q ayıp bi resim demiş yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ahaha harbiden hala bu kadar bilgisizler de var mı bu oyunda ? burailin sharlı resmine civciv diyo zhauhauha[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Haha. Dur patlatayım orayı,burada yapamadıgım şeyleri orada yapacam,yaşasın kötülükkk. Burial civciv olmussun hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: iide aga ben bi sürü el morad öldürüyorum mesela abyss toplama yerine gidiyorum öldürüyorum bakıyorum 0 artmıyo hiç yav sırf abyss geliyo olmaz böle bişi napiim komik geldi :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kopun Lütfen :D said: yaw ben diyorum o itemleri paraları nası buluyolar a.q bide rogue açaydım dedim o sharla bowu görünce warriorda böle mavi yanan bi raptor varmıdır acaba bide o adamın elindeki shardla diger adamın elindeki bow forgotten temple verilen chestlerden çıkmış olabilir olamazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 biri benim adımımı söledi :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hahah arkadaş gulelim diye yapmıs sagolsun :D[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bitane daha vrdı :D agalar diezde clan arıom lvl 29 um iyi pelerin li bi clan arıom ben 411 e pm at :D sana yardımcı olcaktı arakdaş adam soruyo 411 in buradaki ne aga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Öeh bu ne lan? Pati / KO bölümünün niye bu kadar ünlü olduğunu şimdi daha iyi anladık...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheuehe :D onların forum mod u bizim alt clana girmiş eheuh yaktım ülen şimdi nasıl kitlemes topicleri 1 msjdan sonraaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Benım anlamadıgım şey şu; 1) Adamlar benım ichiganla yaptıgım trade resmini nerden bulmuşlar.... 2) Bunların oyunla ilgisi yok bence, bunlar ciddi boyutta ya Japon askeri (.... kafalı) yada inanılmaz N00B lar.... Allah kurtarsın ya ne diyim ben bunlara... :D [signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 24 Ağustos 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sen resim koymuştun foruma bu adam bi ara foruma uğraşmıştı neyse :D elime düştü moderatör bisim alt clanda zuahauah :D yedimm[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ezüq büzüq insanlar wehauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 daha ne dieyim ben ben mıçmışım benim adam batık[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ehhueuhehueheuhe bunların çoğu 15 yaş altıdır ztn...[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 konuyu kitlemişler zaten utanıp, müsadenizle.... ZOOHAOAHOAHAHAOAHANAA ezikleeeeeeeeeeeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu konuda patladı:)buffy kaç oldun lem_?[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aslıfhgasıhfvghasf Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bomba abi adamlar o kadar ezikler ki tüm ss leri bu forumdan pastelemişler ,üzerine yetinmeyip +8 shard forgetten dan düşüyor demiş bir diğeride mavi raptor sormuş.... aouısgfıjhfsojhvasıfhvaısfha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Eeee orayı ne zaman basıoz kötülük :D planlarınıs hazırmı :D mesela; Bana ks yapıolar agalar bi çösüm plils agalar :D gibi topicler silinecektir demekki napıorusss :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 :D [Bu mesaj Lord_Gunthar tarafından 25 Ağustos 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yav hem tüm resimleri bu forumdan al. Hem de aldıın sitenin yetkilisine civciv de:D Hiç bişeyi görmedin hadi üstündeki clanabak bari. Yuber gibi adam civciv alırmı clana 1 aydır uraşıom adama yapmadıım yalakalık kalmadı bi giremedim şu woota olsun napalım hacklendik zaten artık gerekde kalamdı:D[signature][hline]Server: Ares Nick : Lord_Gunthar Specility : Blade Master Level : 6x Clan : UnknighteG Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 En çok güldüm :D şu an oradanın alan yöneticisi :D bizim alt clanda ueheueh naparım şimdi ben msn karakteri koyalım bi(6) olurus eheuhe para kastıralım :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Api yaw ben arenada/ abiss te o akdar adam kesiyom gelmiyo bu lanet np:([signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nıjhaıhauahaıhaa @korn: 52 hala dersane sınavı var girmiyom pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar