Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hur1cane&Burial&Curseth bi bakin :)

Necro

Öne çıkan mesajlar

Kopun Lütfen :D

said:
yaw ben diyorum o itemleri paraları nası buluyolar a.q bide rogue açaydım dedim o sharla bowu görünce warriorda böle mavi yanan bi raptor varmıdır acaba bide o adamın elindeki shardla diger adamın elindeki bow forgotten temple verilen chestlerden çıkmış olabilir olamazmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Benım anlamadıgım şey şu;

1) Adamlar benım ichiganla yaptıgım trade resmini nerden bulmuşlar....

2) Bunların oyunla ilgisi yok bence, bunlar ciddi boyutta ya Japon askeri (.... kafalı) yada inanılmaz N00B lar.... Allah kurtarsın ya ne diyim ben bunlara... :D [signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Arch Mage
Job: Paper Flame/Ice
Level: 64
Clan: w00tabulous
Server: Ares

[Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 24 Ağustos 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen resim koymuştun foruma bu adam bi ara foruma uğraşmıştı neyse :D elime düştü moderatör bisim alt clanda zuahauah :D yedimm[signature][hline]Server : Deimos / Ares
Clan : n00bz / :( yokki
Nick : NecrozaN / _NecrozaN_
Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D )
NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

aslıfhgasıhfvghasf
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bomba abi adamlar o kadar ezikler ki tüm ss leri bu forumdan pastelemişler ,üzerine yetinmeyip +8 shard forgetten dan düşüyor demiş bir diğeride mavi raptor sormuş....
aouısgfıjhfsojhvasıfhvaısfha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ;
5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yav hem tüm resimleri bu forumdan al. Hem de aldıın sitenin yetkilisine civciv de:D

Hiç bişeyi görmedin hadi üstündeki clanabak bari. Yuber gibi adam civciv alırmı clana 1 aydır uraşıom adama yapmadıım yalakalık kalmadı bi giremedim şu woota olsun napalım hacklendik zaten artık gerekde kalamdı:D[signature][hline]Server: Ares
Nick : Lord_Gunthar
Specility : Blade Master
Level : 6x
Clan : UnknighteG
Np : 1xxxx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...