Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 adamin yaptigi resmen terbiyesizlik bir erkege yapsaydida tepki werirdim ama bi bayana bunu yapmasi daha buyuk bir tepkiyi hak edior bence[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bide bunun yasi kactir allah bilir fistik atsak iyi bisi zanedecek daha fazlasini yapacak[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya salla gitsin anelor belliki senin bu söylediklerinden bile alınmıyacak bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ![signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. [Bu mesaj desirous tarafından 26 Ağustos 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Anelor, 22 Ağustos 2005 03:18 tarihinde demiş ki: adamin yaptigi resmen terbiyesizlik bir erkege yapsaydida tepki werirdim ama bi bayana bunu yapmasi daha buyuk bir tepkiyi hak edior bence asıl terbiyesizlik bu. bağyan kendini koruyamaz mı? saygıyı bağyanlar hakediyor, erkeklere edilse boşverin zaten dimi? insana saygı duyun "bayana" degil... Not: "bayan" kelimesine koyim.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Mix, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: bağyan kendini koruyamaz mı? saygıyı bağyanlar hakediyor, erkeklere edilse boşverin zaten dimi? Merhaba bağyan tanuşabülü müyüz? :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Mix, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: asıl terbiyesizlik bu. bağyan kendini koruyamaz mı? saygıyı bağyanlar hakediyor, erkeklere edilse boşverin zaten dimi? insana saygı duyun "bayana" degil... Not: "bayan" kelimesine koyim. +1(BÖEH) Çok güzel yazmsin...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 geçmiş olsun, onu yutmak o kadar kolay değildir. boğulabilirdinde :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ohannnes. Yaw nası yuttun topitopu? Boğazından nası geçti?[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İlk postu ukudum ve garip gelen tek şey ağlaman oldu onun dışındaki herkesin başına gelebilecek birşey. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Riehn, 20 Ağustos 2005 03:55 tarihinde demiş ki: miden biraz bulandiysa 1-2 saat içinde eritebildiginin bir kanitidir.. eger 2 saatten fazla gecmediyse 1 kutu kola iç sonra geyirdiginde plastigin kokusunu alacaksin emin ol ! eheh saka saka... gecmis olsun... euehe manyak bı fıkır hee D:[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar