Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

topitop yuttum

ivy

Öne çıkan mesajlar

00.30 gıbı agzımda roccoyla patı okuyordum.sonra sapını kırdım yanlıslıkla ama az bısey kırıldı..sonra oynarken bırden topıtopu yutum sapıyla bırlıkte.. ofss cok korktum annemı uyandırdım baya bı agladım..baya korktugum ıcın annem benı polıklınıge goturdu ordakı doktor amca kusturdu benı ama bısı olmaz seker erır sap da cıkar dedı..
acayıp korktum ama ya bısı olcak falan gıbı dusundum bıde:(

ama sımdı dusununce baya komık gelıyor
eheh keske o kadar aglamasaydım[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 20 Ağustos 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
00.30 gıbı agzımda roccoyla patı okuyordum.sonra sapını kırdım yanlıslıkla ama az bısey kırıldı..

ahah...

rocco abimize bak be... Patide okurmuş meğer
[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA

[Bu mesaj Slat tarafından 20 Ağustos 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dalga gecmeyın bea
harbı cok korktum bısı olcak falan sandım
baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

tebrik ederim[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 20 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
said:
ivy, 20 Ağustos 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
00.30 gıbı agzımda roccoyla patı okuyordum.sonra sapını kırdım yanlıslıkla ama az bısey kırıldı..

ahah...

rocco abimize bak be... Patide okurmuş meğer

:D

geçmiş olsun :)[signature][hline]Nan Curunir
A LittLe Less conversation
A LittLe more action pLeasee
Sosyal ağlarda paylaş

cok tsk...

yuzum gozum sıstı aglamaktan
ıste bıde neden bu kadar agladıgımı anlasam...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahuahuahu çok güzel ya geçmiş olsun hakkaten ben de ilk okuldaykene -mürekkepli renkli kalem modası var o zaman kız kısmı meraklı oluyor o donem bole selere- kalemin arkası azımda oynuorum birden kapağı çıktı bi sürü mürekkep saçıldı oratlıa büyük çounu da yutuvermişim çok ağlamıştım olecem olecem die..ahh ah eski günler: )[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...