st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İşte bi ilk fotonun hangi ulkenin server ına ait oldugunu bilmiorum ama bu cag atlaticak bisi mukemmel.iste fotolar. [spo1=Totemic bow +9/90][/spo][Bu mesaj st3am_tr tarafından 26 Ağustos 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 resim gözükmüyor. edit:şimdi açıldı. ama nedense içimden nice photoshop skillz demek geçiyor emin değilim yinede [signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies [Bu mesaj misanthrope tarafından 26 Ağustos 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ama cok kücük :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: misanthrope, 26 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki: resim gözükmüyor. 1 daha bak pls[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: st3am_tr, 26 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: İşte bi ilk fotonun hangi ulkenin server ına ait oldugunu bilmiorum ama bu cag atlaticak bisi mukemmel.iste foto. [spo1=Totemic bow +9/90][/spo][Bu mesaj st3am_tr tarafından 26 Ağustos 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 photoshop dan anlayanlar baksın abi ben anlamiorum ke yada ka galba bu yanilmiorum dimi?[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Totamic Spear dır....Totemic Spear değil... Bu bağlamda Totamic Bow olmasını beklerim...Totemic Bıow değil...Ayrıca o Totemic in e si de bir garip değil mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 42 lik bowa benzio şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 nasi yani e harfini kastediyosan normale benziyo[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Eğer alttaki upgrade item yazısıyla aynı font olup ta,bir boy büyüğüyse sanki biraz fark var gibi... O çok önemli değil de,Totamic Spear Totamic ise,Totamic Bow niye Totemic olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence totamic bow olmasi lazim 'e' de bisilik var sanki bence iyi bir photoshopcu oynamis 2 resimle birlestirip bisiler yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aman paticik sakin sakin bakın da gene patlamasın bandwith image hack i beceremiom zaten[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 resimdeki pelerinli _Princes_ in klanı xigenonda muhtemelen photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bencede photo shoptur onun +8 ine kurban olurum ben :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ke ve ka official sitelerinden baktım totamic deil totemic bow[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zaten resimdede totemic bow bow yazıyor dikkatli bakarsan !!!![signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yahu uskoda totemic bow yok zaten. xigenon diyosunuz. bowun kendisi yok ki +9u olsun[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yumiyumi dikkatli okuduysan arkadasin biri yazmis "totamic spear da a ise totemic bow nasi oluyo?"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ewt usko da totemic yok ama ben bi ban cesidi duymustum burda yada bi arkadas solemisti tam hatirlamiyorm.ban sebebi sadece gm lerin sahip olabilecegi bi item bulgunuz icin ban yediniz gibi biseydi.tam emin deilim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: st3am_tr, 26 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki: ke ve ka official sitelerinden baktım totamic deil totemic bow Doğrudur...Ancak o siteye bakarsan spear için de Totemic Spear yazar... Oyunda ise itemın üstünde yazan Totamic Speardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben bi göremedim resmi merak ettim yav dolmuş bandwith herhal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ewt bandwith.abi image hack i 1 daha denicem ama olmuyor yaa.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 [spo1=OLdumu Spoiler][/spo][Bu mesaj st3am_tr tarafından 27 Ağustos 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Niahahaah Muahhahaha Iste azimle s.. duvari delermis abicim.msj i 3-4 editden sonra image hack den spoiler ile yapabildim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu arada beyker special thx to : by_bad ayrica bu resmi ranking forumlarina koyan arkadas demiski eleman bana bow u gostermeden once inn de 175m cash vardi.bidahaki login olusumda 1 kurus kalmamisti yazmis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar