Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya ben bir telefon istiyorum ama kamera fln çok önemli değil, sadece pili süper dayansın istiyorum şöyle 300-500 ytl aralığında var mı bildiğiniz böyle bir telefon arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şarjı gitsin diyosan eğer 6230 iyi dayanır ama şu anki fiyatını bilmiyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 7250i'lerin pilleri çok iyi gidiyor. fakat pil ömrü her telefonda değişiyor. telefonla görüşme,gprs üzerinden veri alma/yollama,kamerayı kullanma,şarkı veya radyo dinlemek,data kablosu ile trasnfer vb. şeyler yapmak aşırı derecede etkiliyor. bugüne kadar kullandığım ve bu tarz şeylerden fazla etkilenmeyen iyi telefonlardan birisi 7250i[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tasarımı fln da hoşmuş ama bluetooth lu bir telefon arıyorum ben onu eklemeyi unutmusum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Philips Xenium serisinin şarjı hayvandır... Bekleme süresi 720 saat konuşma süresi 8 saattir ki bu değere ulaşan başka telefon bilmiyorum ben...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: dasaaa, 16 Ağustos 2005 09:17 tarihinde demiş ki: Philips Xenium serisinin şarjı hayvandır... Bekleme süresi 720 saat konuşma süresi 8 saattir ki bu değere ulaşan başka telefon bilmiyorum ben... OHA![signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 nokia 1100 litium renkli ekran telefonlarının pilini kullanıyor. kendiside renkli ekran olmadığı için oradan ömrü çok uzun oluor. 1 hafta şarja hiç koymadan kullanırsın rahat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 6230 garantili peşin 480 civarı olması lazim. pili ortalama bi konuşmayla, gece açık bırakırsan ve oyun oynamıyorsan ve mp3 dinlemezsen ve ve ve :) bi haftaya kadar dayanır. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 18 Ağustos 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kullanım kılavuzlarındaki stand by süreleri telefonunuza sim kart takmayıp,sadece açıp bekletebileceğiniz süredir.Kısaca aldatmacadır. Bataryayı en çok görüşme harcar,arkasından oyun-multimedya vs. Ekran ışığı süresi 3.etken diyebiliriz.Baz istasyon gösterici,(bilgi servisi)de 4. etken. Telefonunuzun bataryası az süre dayanıyorsa 3-4 defa 14 saatlik uzun şarj edin,muhtemelen kendine gelecektir. Arada bilgi vereyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benimki diye sölemiyorum 7610 bir seneden fazla zamandır kullanıyorum. 3k beleş smsim olduğu için sürekli msj yazar moddayım ama 5 günden önce bitmiyor.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: dasaaa, 16 Ağustos 2005 09:17 tarihinde demiş ki: Philips Xenium serisinin şarjı hayvandır... Bekleme süresi 720 saat konuşma süresi 8 saattir ki bu değere ulaşan başka telefon bilmiyorum ben... Bende bilmiyorum süper telefon olduğunu duydum... Ama sadece konuşurum diyenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya aynı sorun bende de var 6600 ım var hergün şarj etmek zorunda kalıyorum iğrenç birşey yaa :([signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: sheref, 18 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki: benimki diye sölemiyorum 7610 bir seneden fazla zamandır kullanıyorum. 3k beleş smsim olduğu için sürekli msj yazar moddayım ama 5 günden önce bitmiyor. Ohannes! Benimki 2 gün gidiyor sadece Uyurken kapatıyor musun?[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 7610 un o kadar gittiğini sanmıyorum. bendede 6600 vardı onunda çabuk denebilecek şekilde biterdi, 6680 var o da aynı şekilde. telefonları geliştirdiler pillere de el atmaları lazım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Wishmaster, 24 Ağustos 2005 12:02 tarihinde demiş ki: Ya aynı sorun bende de var 6600 ım var hergün şarj etmek zorunda kalıyorum iğrenç birşey yaa :( Bendede 6600 var ama ben 4 gunde bır sarj edıorm senın pılın yan sanıyıdır buyuk ıhtımal alsaydın orjınal pil gorurdk :D napalım cımrılıgın sonucu :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Selamlar, Cidden tek derdiniz pilse Nokia 1100 alın. İçinde BL5C pil var. Annem fazla konuşmadığı zaman kendisine GSM 900 şebekede 10-14 gün arası gittiğini söylüyor . Güzel günler dilerim[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1100 ların bazı serilerinde hatalar var,çok detaya girmiyim o kadar söyliyim.Pil amaçlı bir telefon değil zaten kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar