Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sağlam pili olan tel?

Othranx

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
7250i'lerin pilleri çok iyi gidiyor. fakat pil ömrü her telefonda değişiyor. telefonla görüşme,gprs üzerinden veri alma/yollama,kamerayı kullanma,şarkı veya radyo dinlemek,data kablosu ile trasnfer vb. şeyler yapmak aşırı derecede etkiliyor. bugüne kadar kullandığım ve bu tarz şeylerden fazla etkilenmeyen iyi telefonlardan birisi 7250i[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

6230 garantili peşin 480 civarı olması lazim. pili ortalama bi konuşmayla, gece açık bırakırsan ve oyun oynamıyorsan ve mp3 dinlemezsen ve ve ve :) bi haftaya kadar dayanır.

[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 18 Ağustos 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanım kılavuzlarındaki stand by süreleri telefonunuza sim kart takmayıp,sadece açıp bekletebileceğiniz süredir.Kısaca aldatmacadır.
Bataryayı en çok görüşme harcar,arkasından oyun-multimedya vs.
Ekran ışığı süresi 3.etken diyebiliriz.Baz istasyon gösterici,(bilgi servisi)de 4. etken.
Telefonunuzun bataryası az süre dayanıyorsa 3-4 defa 14 saatlik uzun şarj edin,muhtemelen kendine gelecektir.
Arada bilgi vereyim dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 18 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki:
benimki diye sölemiyorum 7610
bir seneden fazla zamandır kullanıyorum.
3k beleş smsim olduğu için sürekli msj yazar moddayım ama
5 günden önce bitmiyor.

Ohannes! Benimki 2 gün gidiyor sadece
Uyurken kapatıyor musun?[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wishmaster, 24 Ağustos 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
Ya aynı sorun bende de var 6600 ım var hergün şarj etmek zorunda kalıyorum iğrenç birşey yaa :(

Bendede 6600 var ama ben 4 gunde bır sarj edıorm senın pılın yan sanıyıdır buyuk ıhtımal alsaydın orjınal pil gorurdk :D napalım cımrılıgın sonucu :D[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...