Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

88 Yılının 25 Ağustos'da Saat 12 Sularında Bir Cadı Geliverir Dünyaya ;)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tüm pati ailesine çokkk teşekkür ederim bu geçirdiğim en güzel doğumgünüydü dershane de ineklerken bile süper eğlendim inanıyorum ki bu senem süper geçcek çünkü harika bi başlangıçç yaptım :)
bu arada tekrar ve tekrar pati ailesine teşekkür ediyorum ve diorum ki bu sene cadı dünyaya çok mutlu geldi :D

dipnot :-p : sevgili a_m_m_y cim bnm yerime not alıp ilgilendiğin içinnn çokk teşekkür ederim sana da cnm bnm öpüyorum kocaman :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
bende seni opuyorum hayatımm..ne demek crysania'cım insani bır gorewdı benım ıcın...ayrıca ii bı d.dunu gecırdığıne sewındım insallaah hep mutlu olursun canımcım:):)
Mesaj tarihi:
said:
crysania, 23 Ağustos 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
olsalar kahve bahane yapıcaz ama yoklarrr.......

bahanede nargile varmıydı yaws?

önce nargile konağına gidin, akşamada rits yaparsınız, sonrada bide bios a kaçarsınız kesmezse bide ozz..
offf kafa dumannn ;) :D

edit : ahah doğum günü geçmiş beee :)

nese yukarıda dediklerimi artık doğum gününün kazası olarak yaparsınız ;)

[Bu mesaj reyou tarafından 26 Ağustos 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bahane de yok sanırım nargile :s
bu arada artık önerilerini bir dahaki d.günümde grçekleştiririm :D bu seferki dershane de ve pati de geçti ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
  • Yeni Oluştur...