a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 crysania ayrıldı patiden gecıcı bı sure ıcın..bıs onun yerıne not edıoruz:) tsk edrz..aradığınızı solerım:-p :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 iyiki doğdun cadı.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tsk edrızzzz.yanı cadı yok sımdı burda:)ben onun yerıne not alıyorum..:)tekrar tsk edrız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 doğum günün kutlu ossun küçük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hepi pörtlek[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tüm pati ailesine çokkk teşekkür ederim bu geçirdiğim en güzel doğumgünüydü dershane de ineklerken bile süper eğlendim inanıyorum ki bu senem süper geçcek çünkü harika bi başlangıçç yaptım :) bu arada tekrar ve tekrar pati ailesine teşekkür ediyorum ve diorum ki bu sene cadı dünyaya çok mutlu geldi :D dipnot :-p : sevgili a_m_m_y cim bnm yerime not alıp ilgilendiğin içinnn çokk teşekkür ederim sana da cnm bnm öpüyorum kocaman :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende seni opuyorum hayatımm..ne demek crysania'cım insani bır gorewdı benım ıcın...ayrıca ii bı d.dunu gecırdığıne sewındım insallaah hep mutlu olursun canımcım:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: crysania, 23 Ağustos 2005 11:25 tarihinde demiş ki: olsalar kahve bahane yapıcaz ama yoklarrr....... bahanede nargile varmıydı yaws? önce nargile konağına gidin, akşamada rits yaparsınız, sonrada bide bios a kaçarsınız kesmezse bide ozz.. offf kafa dumannn ;) :D edit : ahah doğum günü geçmiş beee :) nese yukarıda dediklerimi artık doğum gününün kazası olarak yaparsınız ;) [Bu mesaj reyou tarafından 26 Ağustos 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bahane de yok sanırım nargile :s bu arada artık önerilerini bir dahaki d.günümde grçekleştiririm :D bu seferki dershane de ve pati de geçti ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kötü geçmiş soru mu çözdün dersanede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 benle aynı gün doan bi genç daha (linuxla beraber hehe)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar