Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

88 Yılının 25 Ağustos'da Saat 12 Sularında Bir Cadı Geliverir Dünyaya ;)

crysania

Öne çıkan mesajlar

Şurda 2 gün sona d.günüm ve bn mi kadersizim yoksa kader mi bnsz bilemem ancak tam sevinirken bu d.günümde arkadaşlarımla beraber olucam die bir de baktım ki yine ve yine d.günümü onlardan ayrı yapayalınız bir köşede sessizce geçiricemm :( Yaws yaz çocuğu olmaktan bu yüsden nefret ediom bari patiden sevgili arkadaşlarım sizler beni yalınız bırakmayınnn :-o :-?[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

eh bu Hayatında Herşeyden Zevk al meselsini ikinci kez duyuyorum ancak velakin bn hep öle yaparım da işte son 3 gündür baktım herşey ters gidio bnde ipin ucunu kaçırdım ama bak snn için bi güliim ;):)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yaz çocuğuyum 7 ağustos:)benim de çok arkadaşım olmaz genelde.sen de en azından bi tane bul ve eğlenmeye git bi bara bak nası eğleniyosun hiç öle sürü toplamana gerek olmadığını görceksin..tabi onun zevki ayrı ama olsun:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 23 Ağustos 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
Kendi kendine dogum gununu gecirmek cok guzel bir duygu bence...
Telefonla hatirlanmak fazlasiyla yetiyor bazen..
Ya da bir iki kart

ewet haklısın normal zamanlar da bana da yetiodu ama bn busene bayağı bi umut yapmıştımm lunapark olayı fln yapcaktım ama şimdi tek olmasss[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

hehe iyi ki doğdun o zaman :)

evet yazın olması ciddi bir dezavantaj, yaz desen yaz değil sonbahar desen o da değil. arasında garip bir tarih. kimse de yok. ben geçen yıllarda 10 gün geri falan alıp bişiler yapıyordum.

bu arada lunapark için fazla büyük değil misin?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Sosyal ağlarda paylaş

Lunapark için büyük mü haha bnm ruhum küçük bnde daha cocukum puhaha şaka bi yana keyifli oluo fikrin orjinali baka bi arkıma ait denendi ve ispatlandı anlıycağın gondolda kafayı yedikten sona sahilde (bostancıdan caddeye) yürüyüş ii gelio sona koca bi dondurma bunların öncesi kadaıköy barlar sokağı mekanımız tabe ;) hepsini düşünnce eğlenceli oluodu bnde öle istiodum kısmet diilmiş yalnız kutlucaz artık...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...