crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Şurda 2 gün sona d.günüm ve bn mi kadersizim yoksa kader mi bnsz bilemem ancak tam sevinirken bu d.günümde arkadaşlarımla beraber olucam die bir de baktım ki yine ve yine d.günümü onlardan ayrı yapayalınız bir köşede sessizce geçiricemm :( Yaws yaz çocuğu olmaktan bu yüsden nefret ediom bari patiden sevgili arkadaşlarım sizler beni yalınız bırakmayınnn :-o :-?[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sen en iyisi bi pasta pastaneden bişiler tuzlu annen babanla kutla :) kimseden hayır yok sana[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Saol yaws hiç aklıma gelmemişti dorusu puhahaha ailemmiş bn onlarıı :@ nese bakalım artık dershane de ineklerken belki bi arayanım olur :([signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Herşeyden mutlu olmaya bak hep öle surat asık gitmez. İnekledikten sora akşam dediklerimi yapabilirsin.[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eh bu Hayatında Herşeyden Zevk al meselsini ikinci kez duyuyorum ancak velakin bn hep öle yaparım da işte son 3 gündür baktım herşey ters gidio bnde ipin ucunu kaçırdım ama bak snn için bi güliim ;):)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benim için gülüyosun saol da, kendin için gülmeye bak. Kendin için bişiler yap[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben de yaz çocuğuyum 7 ağustos:)benim de çok arkadaşım olmaz genelde.sen de en azından bi tane bul ve eğlenmeye git bi bara bak nası eğleniyosun hiç öle sürü toplamana gerek olmadığını görceksin..tabi onun zevki ayrı ama olsun:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben de zaten sürü toplamak istemiyorum en yakın dostlarım (4 kişi) ile geçirmek istiyorum ama o da olmuo :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Nargileye gidin..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 olsalar kahve bahane yapıcaz ama yoklarrr.......[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yoklarsa bir pasta al butun gun tv yı ac yada fılm al fılm ızle pastanı ye.[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aynı gün. ama ben daha yaşlıyım. :)[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sana şimdiden diorum ki İyiki Doğdun İyiki Doğdun İİki Doğdunnn Coldwind ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kendi kendine dogum gununu gecirmek cok guzel bir duygu bence... Telefonla hatirlanmak fazlasiyla yetiyor bazen.. Ya da bir iki kart[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Dorsia, 23 Ağustos 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Kendi kendine dogum gununu gecirmek cok guzel bir duygu bence... Telefonla hatirlanmak fazlasiyla yetiyor bazen.. Ya da bir iki kart ewet haklısın normal zamanlar da bana da yetiodu ama bn busene bayağı bi umut yapmıştımm lunapark olayı fln yapcaktım ama şimdi tek olmasss[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hehe iyi ki doğdun o zaman :) evet yazın olması ciddi bir dezavantaj, yaz desen yaz değil sonbahar desen o da değil. arasında garip bir tarih. kimse de yok. ben geçen yıllarda 10 gün geri falan alıp bişiler yapıyordum. bu arada lunapark için fazla büyük değil misin?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Eh benim de 19 ağustos 3-4 kişi anca kutalr her sene, hediye falan hak getire zaten.[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi tane cadıcık warmışş paticiklerde dolasıyomus uzgun uzgun..canım betulcumm aynen benımde yaz doğum gunum cok az kısı hatırlıyoo..aynen arkadasın dedığı gıbı,hedıye hak getıre..sen uzme canını bebişimm..bız senı cok sewıyrz..mutlu olmaya dewamm..muck.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Lunapark için büyük mü haha bnm ruhum küçük bnde daha cocukum puhaha şaka bi yana keyifli oluo fikrin orjinali baka bi arkıma ait denendi ve ispatlandı anlıycağın gondolda kafayı yedikten sona sahilde (bostancıdan caddeye) yürüyüş ii gelio sona koca bi dondurma bunların öncesi kadaıköy barlar sokağı mekanımız tabe ;) hepsini düşünnce eğlenceli oluodu bnde öle istiodum kısmet diilmiş yalnız kutlucaz artık...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ahah patilerle kutla doğum gününü dicem cık..[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 neden cık??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 En güzeli bi bara git doum günü çocuğu olarak düşünmeden yaşa :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 beni daha bara almıolar :S:s anca bi mekan ım var oraya girebiliomm[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 o zaman bilemiycem eheheh :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ahhhh ahhhhhhhhh[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar