Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Şimdi efenim baya önce böyle bi' konu açmıştım hem o konudaki linklerin çoğu artı çalışmıyo ve yeni bir bölümümüz var:Gezdim Tozdum.Bu yüzden bu konuyu tekrar açmaya karar verdim.Paylaşalım coşalım olayı...Ben size direk fotoğrafları sunayım... İlgi çekici şeylerle başlayalım işte Universal Studios: Universal Studios Eskiden daha akıllıydım,Hulk kafamı ezmeden evvel... Hulk Water World:Belki filmi hatırlayan vardır bilmiyorum ama filmin kazandıramadığı parayı burdaki tekrar canlandırma kazandırmış yapımcılara... Water World Oh a Storm Trooper... Young Jedi Amanin Blues Brothers gelmiş... Blueeesss baby Böyle polisleri görünce insanın suç işleyesi geliyo ama olmaz ki di mi...(Polis gerçek değil bu ara sulanmayın:D) Police Bu tipler sokakta insanları kovalıyo, komik gerçekten... Scream Batman ve eee..hmm... Batman Hollywood Bl. Hollywood Bl. Tabi ki Bob Marley ya kim olacaktı... Robert Nesta Marley Şuraya da girsek pek hoş olacaktı... Erotic Museum Bunu çekmeyecektim de neyi çekecektim... Bob Marley 2 dolar verin burnuma çivi sokayım(Ben değil fotoğraftaki adam söylüyor) 2 Dolar Holivud bulvarında bi' program çekimine rastladık sunan adam ünlüydü galiba ama bilmiyorum adını... Who's this? Burayı hatırladınız mı? Back to the Future Buralar eskiden bööle bostanmış(kızılderililerinmiş) Seattle Yanında koca koca binalar bu pembe ev çok garip duruyodu... Pembe dış kaplamalı ev hmm... Sokak müzisyenleri çok fazla... Saxophone İlk Starbucks... First Starbucks 1971 Nedir bu kalabalık tamam ilk Starbucks ama bu ne!?! Starbucks pek kalabalık Hey yov niggas yo yo yo... Nigger Bu amca orda değişik otlar yakıyo felan, büyü yapıyomuş güya... Voodoo Pek güzel pek hoş... Turkish Delight Güzel Türk restorantları var... Pasha Grill Seattle... Seattle from Space Needle Seattle 2... Seattle from Space Needle 2 Türksünüz değil mi? -Evet Türküm pişman değilim O yeah niggas again... Basketbol Kaldığımız yerler çok ilginçti sitelerin içinde ceylan bile geziyo(gerçekten) ördek ne kelime... Hangi hayvan vak vak diye öter?? A ha San Francisco(Güzel çekememişim) San Francisco Golden Gate... Golden Gate Golden Gate 2 Alcatraz gibi gibi... Alcatraz Lombart yokuşu... Lombart San F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bunlarda geçen konudan kalma izlenimlerim... [hline]Şimdik Amerika izlenimlerimi yazayım ben biraz... Yaptığım gezi de çoğu beklediğim şeyi gördüm fakat beklemediğim aklıma gelmeyen bazı şeyler vardı; 1) İlk önce Texas'a inmiştim ve hiç beklemediğim kadar meksikalıyla karşılaşınca bi' acayip oldum İspanyolca acayip fazla kullanılıyordu, havaalanlarında restaurantlarda vs. neredeyse her yerde bir şeylerin İngilizceleri yanında mutlaka ispanyolcalarıda yazıyodu. Hatta televizyondaki Susam Sokağında bile her zaman az az ispanyolca öğretiyorlardı çocuklara(cümleyi devirdim düzeltmeye üşeniyorum affola...) 2) Gerçi bu zaten beklediğim bi'şeydi biraz da olsun: Toplu taşıma diye bi'şey neredeyse yok gibi gerçi biz biraz Houston'ın dışında kalıyorduk orda öyleydi büyük şehirlerde değildir herhalde. Yolda neredeyse hiç taksi görmedim. Otobüs vs. az zaten. Bi tek San Francisco'daki Tramvay(tramvaydı di mi o elektrikli şey?) dikkatimi çekti. 3) Self servis olayı Türkiye'den sonra bi' garip geliyo. İnsan benzinliğe girince "Gurşunsuz mu gardaş?" diye soracak birilerini bekliyo olmuyo 4)İnsanların konuşmaları çok yapmacık geliyo ama gerçekten samimi konuşuyolar e tabi biz "OEeahhh Reaalyyy oo verryy cooll hüheeaeyyeayaey" diye konuşmadığımızdan dolayı olabilir. 5)Her yer süpermarket olmuş Türkiye'deki gibi tek tek mağazalar hiç yok (Gezdiğim yerlerden sadece Seattle Türkiye'ye benziyodu ama iyi yönleriyle tabi, çok hoşuma gitti) Market içindeki herhangi bi' mağazaya girdiğinizde direk "Bugün nasılsınız, iyi misiniz?" diye karşılanınca bi' acayip oluyo insan. Gerçi Türkiye'de de yaparlar bi ihtiyacınız var mı falan diye fakat direk tanımadığın biriyle "nasılsın iyi misin?" muhabbetine girmek ilginç oluyo. 6)(Ya beklediğim beklemediğim şeyler birbirine karıştı ama anlayın işte yazayım ben sadece)Zenciler ve meksikalılar genelde düşük maaşlı işlerde çalışıyorlar. 7)İnşaat işçileri (ameleler :P ) neredeyse doktorlardan fazla para alıyorlar.(Sigorta olayı abarmış işçilik çok pahalı) 8)Amerika diye bi'yer yok gibi sanki böyle hep zeki felan insanlar başka ülkelerden gelmiş yerleşmiş yani öyle günde en az bakın en az diyorum 5 çinli görmeden bitmez gününüz veya 5 meksikalı. Bu olay Los Angeles'ın bazı kesimlerinde abarmış adamlar reklam panolarını bile korece felan yapmışlar İngilizcesi dahi yazmıyo. 9)Gaylerin başkenti diye Los Angeles'a mı yoksa San Francisco'ya mı diyolardı hatırlamıyorum ama Los Angeles'ta neredeyse sokağın ortasında bir gay bar vardı ve siz arabayla geçerken striptiz yapan adamları görebiliyodunuz(öyle bi' eğilimim yok yanlış anlaşılmasın ) 10)Adamlar 200m lik bi' sokağı dünyaya tanıtmayı başarıyorlar(Hollywood bulvarı) helal olsun yani ne diyim... 11)Trafik kuralları çok katı... Hız sınırı tabelalarına acayip dikkat etmeniz lazım, çok uzun süren düz yollarda yolların kenarında tırtıklar var, sebebi de "eğer sürücü uyursa araba tekeri onlara deydiğinde çıkan sesten uyansında kontrolü tekrar alsın" imiş. Şehir alt yapıları ve yolları süper(söylemeye gerek yok herhalde) 12)Bazı eyaletlerin ilginç kuralları var Texas'ta arazinize giren hayvanları vurabiliyosunuz av mevsimi olmasa da... 13)Genelde Türklere karşı görüşler iyi. Hatta bir adamlar konuştum adam yaprak sarmasından girip İzmir'den çıktı benim bildiğimden daha çok şey anlattı. Bazıları da var ki sizi terörist olarak görüyo. Oranın köylü (redneck diyolar orda karşılığı tam köylü değil herhalde ama bakmaya üşendim sözlüğe) tipli biriyle gerzekçe bi' diyalog sonunda bizim binaları uçurduğumuzu felan söyledi. Amerika diye bi' yerin aslında sadece "yabancı"lardan oluştuğunu anlayamamış milliyetçi takılmaya çalışan küçük bi beyni vardı. 14)Zenciler acayip komik hep hareketliler 15)Çok fazla yasa açığı var. O açıklar Türkiye'de olsa Türkiye direk batardı herhalde. 16)Sömürülebilecek bi' sürü şey var. En basit örnek; Herhangi bir fast foodçudan aldığınız herhangi bir içeceği gidip istediğiniz kadar doldurabiliyorsunuz. Bidonla felan gitmek lazım : ) (işte Türk aklı süperim) 17)Neredeyse herşey özelleşmiş, yani özelleşmiş derken mesela sırf gitar satan yerler var. Sırf metal müzik dinleyenler için eşyalar satan yerler var. Sırf şeker satan yerler var. İstediğiniz şeyleri rahat bulabiliyorsunuz yani. Evet biraz uzun yazdım arkadaşlar neyse isteyen okusun : )[hline][signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 10 Ağustos 2005 05:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Fotograflari cok iyi yakalamissin... Bol bol eglence varmis umarim hersey gonlunce gecmistir... Hooters daki ortamda gercekten gorulmeye deger... Midenizimi gozunuzu mu doyuruyorsunuz farkina varmazsiniz:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kızlar da maşallah hani he ov ovvvv nazar değmesin aman amannn *!Tükürür* ahaha[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 en sağdaki hatun efsane olmuş..izabella scorupco'yu hatırlattı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 2-1 doğmuşuz abi adamlar 1-0 dan 2-1 e çıkartmış :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aman yenge görmesin!!!!!!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 klasik turk olmus hooters fotorafi. heh.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Çok güzel resimler valla rehber gibi. İstediim her şeyi bulabilmek kadar iyisi yok. "Ya karşıda(Avrupa yakası karşı oluyo) x var mıdır?" diye kafayı yemekten bıktım. Gidicem oraya dağatacam ortalıı. Mary'i de tutcam kolundan kaçırcam fglkhjsjlşkhifhpokfd[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 1.bu seattle ne güzel bi yermiş 2.o bişey yokuşu aynı midtownmadness deki gibiymiş.gitmek isteyipte gidemeyenler o oyunu oynayabilir yani 3.ne çok japon var orda 4.türküz heryerdeyiz,:tebrikz: 5.los angelesda sokakta gezerken robbie williams^la karşılaşma ihtimalimiz ne kadar??? tşkkürler[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hooters'da ne öyle :-p güzel yerleri gidip gezmişsin. windows olayı ise yorumsuz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar