Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 avatürk'ün kasım açıklamasından sonra oyunu başka türlü edinmek zorunluluk oldu. shipping'i düşürmek için benimle birlikte gamestop'tan sipariş vermek isteyen varsa pm atsın da şu işi halledelim artık. beklemekten daral geldi. istanbul içinden arkadaşlar olması, extra bir organizasyon gerekmeyeceği için tercih sebebidir. istanbul dışı illerde yaşayanlar da kendi aralarında çözsünler artık.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 11 insdew tatile çıkmıyo olsam getirtirdim[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi sen bana kaç para düştüğünü söyle olmazsa tatilden dönüşte alırım sizden oyunu[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 sufi ben varım..konuşalım icq: 137300922[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 douwantit ten 4 kişi alırsak 95 mil düşüyo kişi başı,game stopta sanırım sadece collectors edition var o biraz pahalı gibi[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 eve yeni geldim de. istanbul trafiği, malum... elesso ve gilean ve benimle birlikte 3 kişi oluyoruz şimdilik. gamestop.com'da durum şu: Star Wars Galaxies: An Empire Divided Collector's Edition Price: $79.99 Platform: PC Availability: Usually ships in 24 hours yani coll. edition düşünürsek (ki ben coll. edition alacağım kendiminkini) adam başı 80$ oyun için. normal olursa 50$ fiyatı var. 3 ve 4 adet olarak ayrı ayrı denedim, her ikisinde de $79.99 Shipping and Handling olarak verdi. bunu paylaşacağız. 4 kişi sipariş edersek adam başı 20$ olacak. vergi olursa bize aitmiş. ama bir vergi çıkar mı, çıkarsa ne kadar olur hiç fikrim yok. ek bir masraf olursa onu da eşit biçimde paylaşacağız. bu konuda fikri olan varsa yazarsa sevinirim. en azından karşımıza ne çıkacak bilerek hareket etmiş oluruz. fiyat açısından durum böyle. gelelim nasıl yapacağız konusundaki düşünceme. ben her halükarda (sadece kendime sipariş etmek durumunda bile olsam) siparişi en geç yarın akşam vermeyi düşünüyorum. ödemeyi kredi kartımla yapacağım. 3-5 iş gününde gelir diyor sitede. oyunları alınca bir biçimde buluşuruz, oyunlarınızı alır payınıza düşeni de bana verirsiniz. işyerim merter cıvarında. ama çok abuk biryer olmadığı sürece başka bir yerde de buluşabiliriz. açıkçası 4 ya da 5'ten fazla sipariş etmeyi düşünmüyorum. her ne kadar burada herkes "abi ya ne zaman oynuycaz ya off" dese de iş ciddi olunca kim ne yapar bilinmez. çok sayıda sipariş verip de elimde bir sürü swg paketiyle kalmak istemem. "elinde kalmaz, bir sürü alacak adam var" deseniz de kimine fiyatı uymaz, kimi bilmem neyini beğenmez vs vs. sonuç olarak satış yapmak kar etmek gibi bir durum yok. kaça mal olduysa ortaklaşa ödeyip bu işi en hızlı ve olabilecek en ucuz biçimde halletmek maksat. durum böyle. farklı bir fikriniz varsa buyrun siz de söyleyin. yarına kadar vaktimiz var :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) [Bu mesaj Sufi tarafından 09 July 2003 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 elesso haklısın. sadece coll. ed. varmış orada stoklarda. dediğin yere bir bakayım.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) [Bu mesaj Sufi tarafından 09 July 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 sufi icq ya gelmen mümkünmü şu an 100811010[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 icq yok, msn'den konuşabiliriz. [email protected] ya da irc'den de olur.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bendede msn yok,irc olsun[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 doruk'ta #swgorder[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi sufi gamestoptan sipariş edeceksek benim için küçük bi sorun var:)ben bu pazar tatile gidiyorum..dolayısıyla oyun sende kalacak ama lütfen birine satma gelince alacağım senden..bu arada o vergi olayını biliorum..bazen bir belge istiyorlşar gümrükten..oda 30 milyon fln oluo..1 tane yeticek ztn..olmassa onuda bölüşürüz[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ok geliyorum irc e bekle[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 elesso ve gilean ile birlikte siparişimizi verdik. müracatlar bitmiştir :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Sufi, 09 July 2003 17:41 tarihinde demiş ki: vergi olursa bize aitmiş. ama bir vergi çıkar mı, çıkarsa ne kadar olur hiç fikrim yok. ek bir masraf olursa onu da eşit biçimde paylaşacağız. bu konuda fikri olan varsa yazarsa sevinirim. en azından karşımıza ne çıkacak bilerek hareket etmiş oluruz....................[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) [Bu mesaj Sufi tarafından 09 July 2003 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] evet vergisi var, eğer normal postane'den yolluyolarsa ki bana öyle yaptılar: topkapı'da merkez paket dağıtım yerine geliyor, ordan alıyorsun. vergi %10. bana sorarsanız (collector's edition'un kutusunu falan istemiyorsanız, ebay'den alın ve adama registration code'larını göndertin ben size cd'yi veririm. posta masrafından kurtulmuş olursunuz, ama kutu falan cidden güzel, ben de collector's aldım, sırf ingame item - googles için bile değdi bence fiyat farkına.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 teşekkürler bilgi için. ebay konusu için de geç kaldık biraz. siparişi vermiş bulunduk douwantit'ten.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Nereden söylediniz douwantit'te acaba? Amazon falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 evet amazon[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 tuh gec kaldik sanirim. 10 kisilik bi grup olarak bizde size katilcaktik siparis sirasinda : anca haberim olabildi..[hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 douwantit'ten verdik siparişi. bu durumda 10 kişi olarak katılmanız imkansızdı zaten. çünkü 6 adetten fazla olunca anormal bir vergi biniyor. siz kendiniz de 10'unu birden sipariş edemezsiniz. 2 ayrı grup yaparsınız eğer buradan alacaksanız.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar