hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gs'nin davalı oyuncusu spear'la suren 3 yıllık dava sonuclandı gs oyuncuya 1.414 milyon $ vercek vermesse uefa kupasından ihrac etme soz konusu of diorum bu olaya olmayan paramızıda alıyorlar geçmiş ossun tüm gs'lilere[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 spear kim abi gs liyim ama haberim yok :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bnde hiç duymadım adamı[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 diablo'da benden 10 dakikdadır düşünüyorum kimdi bu diye hatırlamıyorum.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Şimdi de Spehar sorunu! Jardel'in transferine karşılık takas edilen Spehar'ın FIFA'ya başvurusu kabul edildi. Cim Bom Spehar'a bir buçuk milyon dolar ödeyecek :) edit: galatasaray.com da yazıyor. [signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 26 Ağustos 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eheh spear degilde spehar diye hatırlıorum :) jardelin transferiyle gs horwath mpenza ve spehar gelmisti :) nerden nereye :p [signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim [Bu mesaj wook tarafından 26 Ağustos 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Canaydin para odememek icin UEFA ya bile katilmaz...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 :) Galatasaray film ya . Nereden neler çıkıyo.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet artık uefaya da katılamayız kesin gs de o kadar para yok ki :'([signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 şaka gibi takım olduk valla :) bizim üzerimize yapılan fıkralar laz fıkralarını geçti :lol: yinede ne olursa olsun seviyoruz işte ;)[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hiç oynamayan adama 1.5M$... yazık ya.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 jardele karşılık spehar, mbo mpenza, horvath ı almıştı sportingden para almış mıydı bilmiorum ayrıca..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o adamları aldık üzerine para allmadık o adamları serbest bıraktık üstüne işte davalıyız işte horvat cıkcak mpeza cıkcak dahhaaa.......:)[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail tiki tayfası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: hellspe, 26 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki: gs'nin davalı oyuncusu spear'la suren 3 yıllık dava sonuclandı gs oyuncuya 1.414 milyon $ vercek vermesse uefa kupasından ihrac etme soz konusu of diorum bu olaya olmayan paramızıda alıyorlar geçmiş ossun tüm gs'lilere nası verecek galatasaray o parayı[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Gese iyi verir heh :) Ya bu özhan canaydın tam başkanmış gerçekten.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hellspe zamanında onlara da para verildi zaten[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: insight, 26 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Gese iyi verir heh :) Ya bu özhan canaydın tam başkanmış gerçekten. iide adam gittiinde başkan özhan mıydı ki?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bunların hepsi faruk surenin hatıraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende ilk defa duyuyorum[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar