James Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hmm benim dediğim gibi yapinca ne oldu ? yine gump gözükmedimi yoksa item çantana filanmı düştü eğer düştüyse Flaglarını ayarlamamışsındır ama hala gözükmüyorsa bilemiyeceğim Weigh Heigh kısımları var onlar ne işe yarar bilmiyorum. hmm speari hangi gumpa ekledin bi ayarla oynamışsın mutlaka normal spear yerine koysan öyle gözükmezdi. Ben genelde deneme amaçlı bir item ekliyip onu sürekli farklı yollardan denerdim bence sende öyle yap olunca diğerlerinide ona göre yaparsın beni bu işe bulaştırdın gene yaw :D zamanim olur olmaz bende deniyeceğim bakalım nasıldı :D Animasyon map static kolay ama gump zordu (ilk başlarda tam tersiydi map edit öğrendim diye havalara uçuyodum ama işte :D) [signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] Geçmiş > ll Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon > ll Complete = [Asgard]-[SlayerTR]-[StormUO] xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] [Bu mesaj James tarafından 27 Ağustos 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj James tarafından 27 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar