nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 gazetede okudum sevgi ile kanseri yendi ve sevgi ilen yasıyor die bir baslık okumustum acaba dogrumu bence dogru sizce?[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 YazI$$ tedavi oldugu zaman yenersin anca :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Esas olarak insan beyninin çok ufak bir kısmını kullanabilir. Gerçekde tam gücünün nelere muktedir olduğu bilinmeyen bir şeyin sınırları hakkında konuşmak çok anlamsız bence. İşte bu sebepden zihin gücü ile yapılabilecek şeylerin mümkün olup olmadığını tartışmak anlamsız.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Bence sevgi olmadan istedii kadar tedavi olsun olmaz... sevgi tetikleyici bence... yaşama sevgisi, birine bağlı olma sevgisi... hayata bağlar bence insanı... haa 30 yerinden bıçaklanıp veya bilmem ne hastalıına tutulup ta hayatın sevgiyle doluysa bence o başında duran doktorlara bağlıdır ama:-)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Nerdeydi hatırlamıyorum ama çok güzel bir söz vardı. Yaklaşık şu şekildeydi. Bak evlat, çeliği büyük bir sevgiyle şekillendirmelisin. Sevgi ile işlenmeyen kılıç kırılmaya mahkumdur. Bu türevde bir şeylerdi ve bence çok da doğru. Sevgi emek demektir, fedakarlıkdır, bağlılıktır, yaşam gücüdür, varolma sebebidir...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Sevgi açlıktan değil, fazla tokluktan ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: Brad, 19 Şubat 2003 23:23 tarihinde demiş ki: Sevgi açlıktan değil, fazla tokluktan ölür. vaaaaaaaaayyyyyyyyyy güzel laf...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 nası ya fazla tokluktan ölür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Sevgi kelebekleri o kadar sevgi dolu olmalarına rağmen neden 24 saatyaşarlar?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 çünkü onlar kelebektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Az korkun, çok umut edin, az yiyin, çok çiğneyin, az konuşun, çok ifade edin, az kızın, çok sevin: İyi şeyler sizindir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Sevgi direnci arttırır sadece[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 susuzluk hiçbişey direnç herşey derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Dünyada istediğim ve bana yaşamı sevdiren iki şey var: Aşk ve özgürlük. Aşk uğruna gerekirse yaşamımı veririm, fakat özgürlük uğruna aşkımı da feda ederim. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 yavaş yenersin ama ölürken biri elini tutar hoş olur[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 *!önden Sevgi isimli arkadaşını yollar* hadi aslanım, koçum halledersin sen ,yenersin hepsini, ben geliyorum arkadan :-)[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar