Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeka sorusu

Phrexian

Öne çıkan mesajlar

phrexian sorunun cevabı şu mu ali oltayı 3 metrelik kübşeklinde bir kutuya koymuş küp 3 metrelik uzunluklarda olduğu için trene alınmış ve sanırsam şöle bişi vardı bir kübün bir köşesinden diğer köşesine olan uzunluğu(içeriden)kübün ayrıtlarndan daha uzundur(ne kadar uzundu hatırlamıyorum)
edik:önce aliyi çözmeye çalıştım sonra ikinciyi uğraşırken aklıma paraşüt geldi:)ama çoktan sölemişsin.Buna benzer bişi biliyordum hatırlarsam yazarım.[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 25 Ağustos 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-007-, 25 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
phrexian darp olayı olmadı ama :P
gözlük de var

Valla soruyu hazırlayanı bulursam bende soracam :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tanede benden.Adamın biri karısıyla birlikte operaya gidiyor.Gösteriyi izlerken adam uyuya kalıyor ve rüyasında bir mafya çetesinin kendisini bir köşede sıkıştırıp kafasına silah dayadıklarını görüyor ve o sırada korkusundan kalp krizi geçirip ölüyor.

Şimdi bu hikayede bir mantık hatası var nedir acaba?[signature][hline]Viva la creativa!!!

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 25 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 25 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
Bir tanede benden.Adamın biri karısıyla birlikte operaya gidiyor.Gösteriyi izlerken adam uyuya kalıyor ve rüyasında bir mafya çetesinin kendisini bir köşede sıkıştırıp kafasına silah dayadıklarını görüyor ve o sırada korkusundan kalp krizi geçirip ölüyor.

Şimdi bu hikayede bir mantık hatası var nedir acaba?

Erkek adam operaya gitmez? (bkz : wtf?!)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

belki çok kısa mesafeden atladı. hiç bi yeri kırılmadı ama kalp kiriznden öldü paraşütü açılmadığı için.
ayrıca aliye koyım, neden ? çünkü zaten fransaya gitmiş balıkları tutmuş. oltayı geri getirse nooluuuuur getirmese nolur. tekrar olta için gidip uraşılır mı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

rüyasında mı kalp krizi geçiriyor opera da mı ölüyor?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:

harbi çok merak ettim cevabı[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadaşlar hikayede bir şey yok hikaye tamamen normal ve evet adam operada kalp krizi geçirip ölüyor.Hmss bir ipucu,bunu kurgusal bir hikaye olarak değilde bir arkadaşınızın size anlattığını düşünün .Bak böyle böyle birşey olmuş diye...[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me
]this game loves me
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Adam uyuyoken öldüyse rüyasını birine anlatması imkansız.[signature][hline]The bittersweet taste of fate
We can't outrun the past
Destined to find an answer
A strength I never lost
I know there is a way
My future is not set
For the tide has turned
But still I never learned to live
without regret.
Sosyal ağlarda paylaş

Karısıyla gittiği için uyuması imkansız, karı paso dır dır eder. Adamı uyutmaz...
Ne salladım be :) cevap bile değil aslında ahaha
Edit: Cevap bi önceki mesaj da var doğrusu o :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?

[Bu mesaj Janitschar tarafından 25 Ağustos 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bole bişiyide hazırlık okurken ingilizce kitabımda gormustum cok hoş bişi bide

bi ara bi oyun vardı tv de gordum heralde. hani sonunu soluyorlardıda olayı bulmaya calisiyordun.
Mesela
muzik bitti adam oldu. gibi sonunu soluyorsun soruyu soran kişi evet hyr diyerek olayi kurduruyordu dogru olarak. Super bisi olur[signature][hline]Nightwish Power

go2hell
will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş

ehe medusa biliyormuydun çok merak ettim.Çok kesin cevap verdinde :)helal valla 30 dakka düşünmüşdüm ben[signature][hline]Viva la creativa!!!

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 25 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 25 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

helal valla.Bir tane daha var ama bu çok saçma yani bulamazsanız uğraşmayın cevabı söleyeyim.Çok alakasız çünkü

soru şu.Cam kırıldı cabbar öldü.neden öldü?Bana ancak evet hayır sorusu sorabiliyorsunuz(bunun tarzı böyle bundada bir 20 dk. düşünmüştüm zamanında:))[signature][hline]Viva la creativa!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...