Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Beyler 1.8gb'lik bir dosya indiriyorum fakat link direct link değil yani getright ile download edemiyorsun bi sayfa açıyor o sayfa otomatik yönlendiriyor download'a bu yüzden getright gibi programlar kullanamıyorum.Benim bölgemdede elektrikler paso gidiyor.Bu download türleri için bi program varmıdır ? yok %25 şans ile indirmeye kalkacagım ondada kafayı duvarlara vuracagım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o yönlendirme linkine sağ tıkla dl with getright de, benim kullandığım getright 6.0 direct linkinin sonuna kadar gidiyo dosyayı buluyo, belki sende de olur[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 flashgette browser var o browserı kullanarak tam dosyayı bulup kaydet diyebilirsin yada flashgetle boş bi yere tıkla download all flashget gibi bi seçenek var orda genelde dosya çıkıyor çek dersen çeker ilki kesin işe yarıyor ikinciside bazen yaramayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar