b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Yine karanlıktı odam her zamanki gibi Kimsecikler yoktu evde yapayalnız idim Anılarımla,düşlerimle,acılarımla Sandalyeye oturmuş boş boş duvara bakıyordum En iyi dinleyici onlardı aslında Dilleri olsa anlatırlardı neler çektiğimi Yine bakıyordum duvara ancak gözlerim Başka şeyler görüyordu Yine sen vardın aklımda Düşlerimde kalmıştın ama aklımdaydın Seni düşündüm uzun süre Güzelliğini Sonra aklım anılara kaydı Gözlerimi kapadım ve düşündüm Güzel günleri düşündüm durmadan Eski,mutlu günleri Nerelerdeydin kalbimi çaldın gittin Şimdi gözlerimden yaşlar geliyor Seni kaybetmenin acısı çıkıyor Gözyaşlarım damlıyor yere Sesini duyuyorum Kafamı kaldırdığımda seni görüyorum Aklımda bir tek sen varsın Verdiğin hediyeyi görüyorum Halen daha saklıyorum onu Aşkını kalbimde sakladığın gibi Alıyorum elime hediyeni Senden bir parça gibi hissediyorum Senin sıcaklığını hissediyorum Sıkıyorum yavaşça seni hatırlamak için Anılar Gözlerimin önünden geçiyor bir sel gibi Süpürüyor aklımdaki her şeyi Yavaşça koyuyorum yerine senden olan O sıcak parçayı Aynaya bakıyorum Daha ne kadar dayanabilecek bu yorgun gözlerim Ne kadar dayanabilecek bu yorgun kalbim Seni reddetsem de biliyorum Anlıyorum,hissediyorum SENİ SEVİYORUM....[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hll olsun ya süper eline sağlık *gözyaşlarını siler , anılarda kaybolup gider*[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 saol baba gerçekten içimi döktüm[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Daha ne kadar dayanabilecek bu yorgun gözlerim Ne kadar dayanabilecek bu yorgun kalbim Seni reddetsem de biliyorum Anlıyorum,hissediyorum SENİ SEVİYORUM.... Burası muthiş....[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 saol güzel bişiler çıkarmaya çalıştım[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Çok güzel olmuş...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 yaa gerçekten anılarla bouşuyorum her zaman için ben :([hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 anılara değil geleceğe bakmayı öğrenmek lazım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Anılarından ders alarak gelecek için çalışmalısın, geride kalananın sana tek faydası dönüp, bakınca ders almak[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar