Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beramusda +10 itemlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha ne istiyorsunuz server a yeni bir boyut geldi. İtemları upg. yapılabilir yaptıklarına gore +10 olması da dogal.+8 shelleri gm kendı sattı zaten. GM lerin kendi hatalarından kaynaklanan problemler bunlar.Para gozlerını dondurdu.Bir cozum bulabıleceklerını de sanmıyorum.!
Mesaj tarihi:
bence bir çözüm var herkeze para bassınlar gmler merchant açıp satsın item maden bi iş yapıyorlar tam olsun bizim onlardan ne eksigimiz var acaba ???[signature][hline]Server : Beramus
Karakter : Immortal_Courage
Clan : Freedom®
LVL : 6x
NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :)
Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz.
Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Mesaj tarihi:
Bilgiler yeni update olan http://knightonlineranking.tk/ dan alınmıştır .Gm ,Moderator yada admin değilim .teklif gelsede kabul etmezdim. 1 ay klan masterlık yaptım oyundan soğudum :D [signature][hline]Nick:Hera_Xul
Server:Beramus
Level:61
Class:Paladin
Clan:Eagles
Np:54xxx

[Bu mesaj Hera_Xul tarafından 26 Ağustos 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DeatH_TR, 25 Ağustos 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
Evet var cok kolaydı dupe zamanında +7 e kadar upgrade bastılar +7 leri dupeleyip +8 yaptılar +8 i dupeleyip +9 yaptılar en sonda +9 ları dupeleyip +10 yaptılar bu kadar basit bi şekilde +10 oldu ve +9 kullanmak yasak denilen oyunda millet +10 kullanıo :(

anvil +9 a kapalı. +10 u adamlar nereden basacak. pressBok clanıda eiice abartmıs be kardesim.

P.S: vangel uzuldum kardes sanada. benden dupe olmadıgı halde silinenleri duysan sıyırıdın heralde:D[signature][hline]status: blocked
server: diez
job: mage
nation: karus
level: 6x
np: 35xxx
clan: yok onu bulamadım işte :D

[Bu mesaj nui2din tarafından 26 Ağustos 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...