Hera_Xul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 62 CompleuX PressOK™ Warrior Karus Chitin Shell Pauldron +9/19 STR Chitin Shell Pads +9/19 STR Chitin Shell Helmet +8/15 STR Chitin Shell Gauntlet +8/15 STR Chitin Shell Boots +8/15 STR Giantic Axe(+10) Totamic Spear +10/100 Poison Graham +8/80 Fire ********************* 61 Lanfiiiii PressOK™ Mage Karus Fire Talia Mage Cotton Robe +7/12 HP Goblin Mage Cloth Pants Mage Hat +6/25 Dagger def Mage Gloves +7/12 HP Mage Shoes +7/12 HP Lycaon staff(+10) *************************** yorum yok![signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:61 Class:Paladin Clan:Eagles Np:54xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 NE DE OLSA DUPEMUS:-P orc lar iste :D EDİT:..... ORCLAR YESİLDİR :D......[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:OTTOMAN_EMPİRE sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) [Bu mesaj WannaTry tarafından 25 Ağustos 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Evet var cok kolaydı dupe zamanında +7 e kadar upgrade bastılar +7 leri dupeleyip +8 yaptılar +8 i dupeleyip +9 yaptılar en sonda +9 ları dupeleyip +10 yaptılar bu kadar basit bi şekilde +10 oldu ve +9 kullanmak yasak denilen oyunda millet +10 kullanıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 salla sende bırak oyunu takıl bana topic patlatak :D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hera_Xul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 60 Stinger OrC_ReVeNgE Priest Karus Priest Chitin Shell Pauldron +9/19 HP Priest Chitin Armor Pads +7/12 HP Priest Full Plate Armor Helmet +6/25 Dagger def Priest Chitin Shell Gauntlet +9/19 STR Priest Shoes +9/19 STR Dragon tooth hammer(+9) Scorpion Shield(+9) [signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:61 Class:Paladin Clan:Eagles Np:54xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hood Yirim SEni :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gay deilim yeme beni :D:D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 euheuehueh az kaldı patlıyorrrr %70 :D azcık daha[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Diez :hoody: 61 lvl assian dual str +9 ring dual int +9 earring amulet of sex power belt of orgazm şart +7/70 penis +10/100 poison şişme bebek armorları +7/12 hp :D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olum napıyon terbiyesizzzzzzzzz[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 :( ne yapim buna param yetti :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 botumun alan gm nin.... ya adamlar utanmasa +11 deneyecek dupemus u komple kapasınlar :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 biri demişti ya +11 elixir gördüm japkoda diye :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olmaz lvl 62 mage var ilk kez master accountum oldu :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben bu sorunun cevabını ciddi ciddi çok merak ediyorum ya bariz bir şekilde gözüküyor dupe yapanlar veya dupe itemlar. halen neden silmezler bu itemları. veya bu işi yapan adamlara neden müdahale etmezler. uzun süredir bu kadar küfür etmemiştim adamlar benim +6 shell botu sildi ya ve crimsondan düşmüştğ. adamlara ok bu bot dupe se diğerini veya diğerlerini kim kullanıyor diye mesaj attım. gelen cevap ''dupe olmasaydı silmezdik'' delireceğim ya.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 abi benimde +9/19 hp chitin set var giyemiom :( str ve int yetmio priest ipact +8 var 120 liyt damazlı :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ve bu marifet değil mi?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hepsini korneroth öğretio :D bana :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Oha noluyos yaaa :| ben şaka yapmıştım pm gelmiş O.o oldum atmayın kardeşim pm dupe fln yapmıos bis şaka yapıos sadece alalalaaa[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu itemleri olanlar banlandı fakat 2 gold premium luk işi var sonra tekrar acıyorlar charları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben kamyonumla oynamaya devam edicem. HMMmm Ohaaaaaaaa onlar ne ya? Yuh[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 babalar ares te oynuan varsa bana kastırınnn...:(:(:(:(:( cok lasım 33 de kaldımm :([signature][hline]I NeeeD A GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Hera_Xul, 25 Ağustos 2005 14:27 tarihinde demiş ki: 62 CompleuX PressOK™ Warrior Karus Chitin Shell Pauldron +9/19 STR Chitin Shell Pads +9/19 STR Chitin Shell Helmet +8/15 STR Chitin Shell Gauntlet +8/15 STR Chitin Shell Boots +8/15 STR Giantic Axe(+10) Totamic Spear +10/100 Poison Graham +8/80 Fire ********************* 61 Lanfiiiii PressOK™ Mage Karus Fire Talia Mage Cotton Robe +7/12 HP Goblin Mage Cloth Pants Mage Hat +6/25 Dagger def Mage Gloves +7/12 HP Mage Shoes +7/12 HP Lycaon staff(+10) *************************** yorum yok! Gerçi sen demişsen doğrudur ama bilemicem walla +9 değilde +8 olabilir sheller[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya bi de bu bilgileri nerden buluyorsun uyduruyormusun yoksa . :( gerci dedimya sen sölüyorsan dorudur. ama kaynak belirtsen daha doru olur. yoksa gm mi öldürdünüz :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sizce o itemleri kendisimi yaptı complexsus ??????[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar