Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bugün oldu nagrand overseer questini yapıyorum bi tane warlock geldi party istedi -spec ? diye sordum -dam -demon ? -no damage -*disconnect*
huun Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Adamın teki "NOH is my idol" diye guild kurmuş, guildine adam arıyordu. Bana sordu, "noh kim" deme hatasında bulundum. Cevap "noh benim idolüm".
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bi guild ismi gordum bizim serverda "Dont Call Me Mate" diye dedim herifler manyak ehu.bide turk guildi varmis böle yeni kurulmus ismi "Süt Kardeşler".dedim yaratıcık super :P
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: a : - can you give me wind of the nature (druid buffını kasıt edio wild yerine wind yazılmış) "b brushes up and farts loudly againsts a" b : - here you go :) uzun süredir böyle güldüğümü hatırlamıyorum. Bu dialog bizim raidde geçtiği gün uzun bir süre raide falan giremem. Ölürüm biterim altıma yapar rezil olurum
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 rahatsiz dialoglari :p[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 11:34 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar