Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bugün oldu nagrand overseer questini yapıyorum bi tane warlock geldi party istedi -spec ? diye sordum -dam -demon ? -no damage -*disconnect* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Adamın teki "NOH is my idol" diye guild kurmuş, guildine adam arıyordu. Bana sordu, "noh kim" deme hatasında bulundum. Cevap "noh benim idolüm". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bi guild ismi gordum bizim serverda "Dont Call Me Mate" diye dedim herifler manyak ehu.bide turk guildi varmis böle yeni kurulmus ismi "Süt Kardeşler".dedim yaratıcık super :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: a : - can you give me wind of the nature (druid buffını kasıt edio wild yerine wind yazılmış) "b brushes up and farts loudly againsts a" b : - here you go :) uzun süredir böyle güldüğümü hatırlamıyorum. Bu dialog bizim raidde geçtiği gün uzun bir süre raide falan giremem. Ölürüm biterim altıma yapar rezil olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 rahatsiz dialoglari :p[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 11:34 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar