Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bişi dikkatimi çekti...mutfak fayansları bizimkiyle hemen hemen aynı tek fark bizimkinin rengi biraz daha koyu ehauehuea :D nasıl zıçılır tutorial i farz oldu artıkın...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 (bkz: su içtikten sonra nasıl işenir tutorialı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: dominic, 28 Haziran 2005 03:48 tarihinde demiş ki: dikkat ediyoruz mutfak tezgahina fazla dokmemeye calisiyoruz. bu güzelmiş.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bonec geldi aklıma: said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2004 03:15 tarihinde demiş ki:8- Bir de içecek lazım. Kola tercih ediyoruz, ama evde kola yok, kahve çıkartıyoruz. Ayrıca kahveyi içmek için güzel bir kupa.9- Kupamıza istediğimiz kadar kahve ve şeker koyuyoruz. Tercihen birer kaşık.10- En sonunda kupaya bir de sıcak suyu (tercihen 80 derece) koyuyoruz. Bizim evde sıcak/soğuk su makinesi olunca kettleda su kaynatmak da gerekmiyor. Eline sağlık dom, böyle bilgileri paticik dışında hiç bir yerde bulamazsınız, kıymetini bilin.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bununla uğraşacağına üçü birarada al :)[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şöle bi topic aççam işime tutorielı ilk önce klozet kapağı kaldırılır ve ardında..[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Rush, 28 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: şöle bi topic aççam işime tutorielı ilk önce klozet kapağı kaldırılır ve ardında.. çokda gzl olur bence denemek lazım aslında...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Rahan, 28 Haziran 2005 06:32 tarihinde demiş ki: niye ben anlatamıyorum derdimi? garbage'a yollananları da(dahi anlamında bu) kural dışı olarak görüyorum, yukardaki mesajlarıma dikkat edersen; said: konu kurallara uygun değilse silinir, kitlenir, sahibi uyarılır olmadı garbage a gider. said: kurallara uygunsa kalır değilse garbagea veya kitlenir. beni zerre ırgalamaz. Senin gormenle bitmiyor ama iş ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bende Korn fılakes ( bole yazılmıodu herhalde ) hazırlama tutoriali hazirlicem inş.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya son resimde yere su dokmussun ama olmamaiş:D ha bide paylaşimin i.çin cok saol artik içebilicem:P[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bugun kuzu cevirme vardi . 1 haftadir evden cikmamistim . zegna lan olm cik git bir arkadaslarini gor dedi . arkadaslarda sagolsun bir kuzu kestiler simdi geldim eve gayet guzeldi ama resim cekip sonunda artistik bir poz veremedim . genede kuzu nasil cevrilir merak eden olursa detaylica anlatirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 suyu bardaktan içmekte varmış demekki :P bende hep pet şişeden pipetle içerdim açtığın iyi olmuş bu tutoriali dominic teşekkür ederim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 abi iyi guzel hos da reklam almısın sansurler oraları reklam yapmayalım[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu tutoriala up gerekiyor sanırım. görmeyenlerimizde görsün, öğrensin, içsin doya doya diye düşünüyorum. Yanlışsam düzeltin...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar