Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su icme tutoriali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bişi dikkatimi çekti...mutfak fayansları bizimkiyle hemen hemen aynı tek fark bizimkinin rengi biraz daha koyu ehauehuea :D

nasıl zıçılır tutorial i farz oldu artıkın...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Mesaj tarihi:
said:
dominic, 28 Haziran 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
dikkat ediyoruz mutfak tezgahina fazla dokmemeye calisiyoruz.
bu güzelmiş.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:

Bonec geldi aklıma:

said:
Bonecrusher, 23 Temmuz 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
8-
Bir de içecek lazım. Kola tercih ediyoruz, ama evde kola yok, kahve çıkartıyoruz. Ayrıca kahveyi içmek için güzel bir kupa.

9-
Kupamıza istediğimiz kadar kahve ve şeker koyuyoruz. Tercihen birer kaşık.

10-
En sonunda kupaya bir de sıcak suyu (tercihen 80 derece) koyuyoruz. Bizim evde sıcak/soğuk su makinesi olunca kettleda su kaynatmak da gerekmiyor.

Eline sağlık dom, böyle bilgileri paticik dışında hiç bir yerde bulamazsınız, kıymetini bilin.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
said:
Rush, 28 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
şöle bi topic aççam işime tutorielı ilk önce klozet kapağı kaldırılır ve ardında..

çokda gzl olur bence denemek lazım aslında...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 28 Haziran 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
niye ben anlatamıyorum derdimi?
garbage'a yollananları da(dahi anlamında bu) kural dışı olarak görüyorum, yukardaki mesajlarıma dikkat edersen;
said:
konu kurallara uygun değilse silinir, kitlenir, sahibi uyarılır olmadı garbage a gider.

said:
kurallara uygunsa kalır değilse garbagea veya kitlenir. beni zerre ırgalamaz.

Senin gormenle bitmiyor ama iş ne yazık ki.
Mesaj tarihi:
Bende Korn fılakes ( bole yazılmıodu herhalde ) hazırlama tutoriali hazirlicem inş.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Mesaj tarihi:
bugun kuzu cevirme vardi .

1 haftadir evden cikmamistim . zegna lan olm cik git bir arkadaslarini gor dedi . arkadaslarda sagolsun bir kuzu kestiler simdi geldim eve gayet guzeldi ama resim cekip sonunda artistik bir poz veremedim . genede kuzu nasil cevrilir merak eden olursa detaylica anlatirim .
Mesaj tarihi:
abi iyi guzel hos da reklam almısın sansurler oraları reklam yapmayalım[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...