Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hacettepe izel - hani cok sevmistin nalan- hani ebru gundes- hani sevdanbirates kargo - badlik amiri ( kimse bilmez ama turkce en iyi bunalım şarkısıdır intahara kadar sürükler 1997 parçasıdır) zeynep dizdar - vazgeç gönül teoman - yerine seevemem teoman - kupa kızı sinek valesi demidemirkan - kahpe barış manco - unutamadım intaar etmeye kadar götüren bunalım playlistimden bi kaç nadide örnek[signature][hline]Andoria Reloaded www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gokhan kırdar _ustume basıp gecme... gusel geldi bana .... ?=)[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Teoman-rüzgar gülü (tartısılır aslında :) ) Teoman-Kupa kızı sinek valesi Şebnem Ferah-Mayın tarlası Şebnem ferah- Vazgeçtim Dünyadan Feridun düzağaç-aşk bu mu aşk acı mı fln die bi şarkısı vardı o işte :) Mor ve ötesi- Daha mutlu olamam[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Horrible, 23 Ağustos 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Mor ve ötesi- Daha mutlu olamam hım.. pek bi bunalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: dufrasne, 23 Ağustos 2005 03:15 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 23 Ağustos 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Mor ve ötesi- Daha mutlu olamam hım.. pek bi bunalım :D nihahah[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 şarkı var ki acayip dikkat edin.. Pilli Bebek__Kedi. dus dokagı sakınleri_seni tanımayan yok bu şehirde. super deli parcalar.....dinlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim hemen bi tane edinin..oamaz bole sarkılar dedirtiyo yani[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cem karaca - kaptan şebnem ferah - gel ey seher athena - an[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 23 Ağustos 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kurban 'A' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bazıları slow parçayla bunalım parça terimlerini karı$tırmı$ , olmamı$ athena - yalan the climb - gone koray candemir - aşk kargo - boğaziçi duman - elimdeki saz yeter canıma alt - kırılgan melek alt - siyah belki de en güzeli ; yavuz çetin - yaşamak istemem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=138075 sanat musikisi ya zatentürkçe olupmutlu olan kaç parça var ki?[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Pilli Bebek - Siyah Beyaz Sezen Aksu - Seni Kimler Aldi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 zıkkım-cigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anarkh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 irem_hayalet sevgilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 senin alev gözlerin, eritse su ruhumu, buz olur kesilirim.. yanarken içim... sesin bir ucurum,cagırırsa beni kus olur ucarım yanarken icim... Sevdan bir atees oldu bendee [Bu mesaj Tyrande tarafından 23 Ağustos 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Göksel - Depresyondayım :) adı üstünde...[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_KaramsaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Rafet El ROman - Bana Sen Lazımsın[signature][hline]Kalbim Krizin Bekçisi Olmu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 duman-halimiz duman -yalnızlık paylaşılmaz[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 @karamsar bende tam onu yazcaktım=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: GEd, 23 Ağustos 2005 03:42 tarihinde demiş ki: kurban 'A' +1[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: dufrasne, 23 Ağustos 2005 03:55 tarihinde demiş ki: duman - elimdeki saz yeter canıma bu guseldi işte... =)[signature][hline]meayouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 duman - ah duman - elimdeki saz yeter canima orhan gencebay - kaderimin oyunu[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ogün sanlısoy- kaybettik severken mor ve ötesi- 23 athena- yalan vega- yarım kaldı demir demirkan- gitti gider çok uzar liste ya..[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: MoMo, 23 Ağustos 2005 00:28 tarihinde demiş ki: ezginin gunlugu -1980'in bi şarkısı vardı özellikle süper denılebılıcek bı sarkı. sarkı soyleydı: gitme gitme gittigin yollardan donulmez geriii gitme gitme el olursun sevgılım ıncıtır benii, akşam vakti dolastım sokaklarda yırtık bır afıs senı gordum duvarda...(die devam edıodu eger 1 arkadasımız adını solerse dınlemenı tavsıye ederım) işte o sarkı :1980 grubun adı del yani[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Dertler derya olmussss ben de bir sandalll devrilip batmisim bogulmusum ben! budur[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cem karaca - tamirci çırağı yeni türkü - çember yeni türkü - istersen hiç başlamasın fikret kızılok - bu kalp seni unutur mu fikret kızılok - gönül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar