Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Diğer açılan konulara baktım hemen hepsinde yabancı parçalar yazılmış sadece türkçe parçaları yazarsanız sevinirim, Teşekkürler,[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bir uçurum gibi düşerim, gözlerindeeeeen :D
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 içinndeyim nasılsaaa içinnndesinn nasılsaağaa :) bunalım derken böyle illa çok ağır tempolu, kalın vokalli falan olması gerekmiyorsa; ispanyol meyhanesi acaip bunalımdır.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Sanatçı-Şarkı, şeklinde yazarsanız bulmam daha kolay olur.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nükhet duru söylüyodu ama bi de erkek söylüyodu o kimdi hatırlamıyorum, timur selçuk dicem ama sallamak istemiyorum. şarkının adı ispanyol meyhanesi işte.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Zeki Müren - İmkansız Zeki Müren - Biz Ayrılamayız Zeki Müren - Elbet Bir Gün Buluşacağız Zeki Müren - Sorma Zeki Müren - Sana Muhtacım Zeki Müren - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Cem Karaca - Herkes Gibisin Ezginin Günlüğü - Aşk Bitti Vega - Alışamadım Yokluğuna Bülent Ortaçgil - Sensiz Olmaz Fikret Kızılok - Bu Kalp Seni Unutur Mu NEV - Zor Şebnem Ferah - Fırtına Şebnem Ferah - Yağmurlar Feridun Düzağaç - Alev Alev Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem MFÖ - Güllerin İçinden MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbulda Şebnem Ferah - Ben Şarkılarımı Söylerken Şebnem Ferah - Yeniden Doğup Gelsem Teoman - İstanbul'da Sonbahar Yeni Türkü - Olmasa Mektubun Grup Sokak - Kırmızı Oda Grup Yorum - Haziranda Ölmek Zor Grup Yorum - Uğurlama Laço Tayfa - Harmandalı Ruj - Phi Ruj - Exi Vega - Bu Sabahların Anlamı Olmalı[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ohaa harmandalı manyak!bi de vefaname vardır mercan dede'nin, harmandalının ritmli, efektli versiyonu, o da şahanedir.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Leman Sam - Ruzgar Leman Sam - İlla Şebnem Ferah - Mülteciyim Mavi Sakal - İki Yol Yeni Türkü - Fırtına Yeni Turku - Olmasa Mektubun Yeni Turku - Destina Aylin Aslım - Sokak İnsanları bu sarkıları üzgünken dinlersen eğer sonlara doru ağlamasan da gözlerinden yaşlar akmaya baslar Bende öle en azından ehue hade kolay gelsin[signature][hline]Eternity for a dream
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 duman - yanıbaşımdan[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kaldığım yerden devam edeyim: Zülfü Livaneli - Gözlerin (*) Zülfü Livaneli - Sevda Değil (*) Edip Akbayram - Kuşlar Edip Akbayram - Vesikalı Yarim Gece Yolcuları - Unut Beni (*) Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş (*) Metin Özülkü - Seninle Olmak Var Ya (*) Baha - Aşk Acısı Ahmet Kaya - Arka Mahalle Cem Karaca - Tamirci Çırağı Dr. Skull - Güneşin Sesi Edip Akbayram - Aldırma Gönül Edip Akbayram - Anneler Günü Edip Akbayram - Söyle Zalim Dünya (*) Egoist - Artık Yeter (*) Egoist - Hakkın Yok Grizu - Bira ve Kahve Grup Laçin - Uçun Kuşlar Gülay - Sen Gelmez Oldun Gülay - Göç (*) Işığın Yansıması - Birdenbire (*) Işığın Yansıması - Bir Serüvenin Tanımı Işığın Yansıması - Anı (*) Işığın Yansıması - Kendi Gücüne Güven Kazım Koyuncu - Koverdin Gittin Beni (*) Kazım Koyuncu - Tsira Kesmeşeker - İşte Güneş (*) Kumdan Kaleler - Gökanlam Kumdan Kaleler - Sana Dair Onur Akın - Bana Bir Gül Ver (*) Onur Akın - Yağmur Yüreklim Whisky - Ayna (*) Whisky - O Yıllar (*) Yavuz Bingöl - Gözlerin (*) Zeki Müren - Tüm Şarkılar :) Aslen Zeki Müren hepsine bedel ama çeşni arıyor insan haliyle. Sana tavsiyem bir cd içine saydığım Zeki Müren şarkılarını doldur. Balkondan filan atlamazsan bil ki henüz o kadar dertli değilsin :). Son olarak zellikle yanında (*) işareti olanlara dikkat edersen dertli anlarında rakı ve mezeden başka üçüncü bir dost daha bulabilirsin. Sana iyi kafayı yemeler :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Beyaz Önlük - Son Defa Sarıl Düş Sokağı Sakinleri - Hoşçakal vs.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ümit besen - ıslak mendil Ümit besen - Nikah masası doğuş - Ayrılmalıyız Doğuş - Adımı Çok Anacaksın bilimum cengiz baba şarkıları...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Vega - bu sabahların bir anlamı olmalı Yeşim salkım - deli mavi teoman - kupa kizi ve sinek valesi[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 duman - haberin yok ölüyorum gripin - üç teoman - bazı yalanlar, gemiler, iki yabancı.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Dr.Skull - Princess Mavi Sakal - İki Yol
irin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 acil servis-bebek yasar kurt-beyoglu leman sam-gulguzeli ezginin gunlugu -1980,iiiiiiiilk askım serdar ortac-ismi lazım deil[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ezginin gunlugu -1980'in bi şarkısı vardı özellikle süper denılebılıcek bı sarkı. sarkı soyleydı: gitme gitme gittigin yollardan donulmez geriii gitme gitme el olursun sevgılım ıncıtır benii, akşam vakti dolastım sokaklarda yırtık bır afıs senı gordum duvarda...(die devam edıodu eger 1 arkadasımız adını solerse dınlemenı tavsıye ederım)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 devam edeyım ama farklı 1 katagorıden. eger gercekten bunalım takılabılıceksen. orta şekerli: özcan deniz -belalım -utanıyorum -öldür beni -dokunma -ah o gözlerin damarrrr: ibrahim sadri(tum şiirleri) kayahan - sarı saclarından sen suclusun KAYAHAN - ARTIK AĞLAMAM LAZIM(bu sarkıyı tek gecerım ve cogu kısıde bılmez ancak benım gıbı sııre ve kayahana ılgı duyanların bıldıgı bı şiirdir.) bılmeyenlerın dınlemesını tavsıye ederım.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
555 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gripin - karışmasın kimseler[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 mor ve otesi - beyaz... tabii solistin sesi biraz daha iyi olsa...[signature][hline]Bal adam...
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ask herseyi affedermi dogru durumda insani duvarlara carpacak kadar etkilidir.[signature][hline]Piiys
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 BİR YAZI YAZMIŞ KANIYLAAAAA DELİ ÇOBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN DELİ ÇOBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 leman sam-gül güzeli,beni hatırla sezen ve ahmet kayanın şarkıları.. nev,keremcan vsde olabilri[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Öne çıkan mesajlar