Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KE sizce 31/08/2005 tarihine yetişecek mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece bilmiyorum ve o yuzden bunu yazıyorum...

Çalışmalar ne durumda, 'coming soon in August' yazıyor her girdigimde ve 26/08/2005 tarihine geldik...
Ve benım gordugum kadarıylr bir anda KE olucak gibide degil... Ayrıca surekli bir Dc olma durumları, 10061 hataları ve hackshield error vermesi devam ediyor... Gerçekten KE Agustos ayı içinde olucak mı ne dusunuyorsunuz?

Kendimce şu anki goruntuye bakarak konusuyorum imkansız diyorum ve bana gore ancak Eylül sonu gibi gorunuyor, ama bunuda tabiki olup bitenden haberdar olarak konuşmuyorum...

Bu konu hakkında ciddi bilgileri olanlar varsa lutfen bizlerlede bunu paylaşsınlar...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Arch Mage
Job: Paper Flame/Ice
Level: 64
Clan: w00tabulous
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Abi KE için geçen sabaha karşı notice geçildi. Bir daha geçildimi haberim yok ama o sırada online idim rast geldim. "..bu aydan sonra.." gibi bir ifade kullanıldı. Bu da demektir ki bir dahaki ay...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
Knight Empire is expected to launch later this month. Please check back for updates.

official siteden alıntıdır.

ağustosdan sonra olcak yani

acaba kaç vakit sonra eheh:)??[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Mesaj tarihi:
merak etme kaksi öbür ayda bi notice gelir sonraki ay diye :D[signature][hline]Nick: st3am_tr
Clan: PaTRiot
M: 5x
NP: en son 7x idi
Job: Mage
Nation: Moradian

Hacklendi..

Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off)
M:5x
Np:8xxx
Job:Ranger
Clan:Ozel_Harekat Timi
Weapons:Shard-Mirage Dagger
Nation:Moradian
Mesaj tarihi:
belki agustos diye 1 sene sonraki agustos tan bahsediolardir[signature][hline]Nick: st3am_tr
Clan: PaTRiot
M: 5x
NP: en son 7x idi
Job: Mage
Nation: Moradian

Hacklendi..

Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off)
M:5x
Np:8xxx
Job:Ranger
Clan:Ozel_Harekat Timi
Weapons:Shard-Mirage Dagger
Nation:Moradian
Mesaj tarihi:
bence hiç gelmesin maden öyle lvl 60 lar için ayrı bir yer yapsınlar öyle daha güzel olur bence !!![signature][hline]Server : Beramus
Karakter : Immortal_Courage
Clan : Freedom®
LVL : 6x
NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :)
Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz.
Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Mesaj tarihi:
said:
YumiYumi, 26 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
bence hiç gelmesin maden öyle lvl 60 lar için ayrı bir yer yapsınlar öyle daha güzel olur bence !!!

Var zaten...en azından öyle diyorlar.
Mesaj tarihi:
said:
bence hiç gelmesin maden öyle lvl 60 lar için ayrı bir yer yapsınlar öyle daha güzel olur bence !!!
zaten ole bişi olcak KE gelince (ki gelirse)
Mesaj tarihi:
said:
Kennicky, 26 Ağustos 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
said:

Var zaten...en azından öyle diyorlar.

şu an yok[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Mesaj tarihi:
said:
Destruction, 26 Ağustos 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
empire geldiğinde serverlar düzelecekse gelsin . yok düzelmeyecekse heyecan aramasınlar boşuna,yine alayımız mağdur olacağız lagdan dcden ...

düzelmicek.emin ol.zamanında (bu oyun ben kendimi bildim bileli böyle:)) da yeni server açarlarken,serverlara yeni bölümler eklerlerken hiç düzeltemediler lagı dc yi vs.vs..[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Mesaj tarihi:
bende zaten ko da diyorum kede demiyorum ko yu düzenlesinler 60 lar için bir yer daha yapsınlar diyorum[signature][hline]Server : Beramus
Karakter : Immortal_Courage
Clan : Freedom®
LVL : 6x
NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :)
Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz.
Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Mesaj tarihi:
zaten yeterince lag var oyunda dahada artarsa bu oyun oynanmazz
oyunda gündüzleri cok lag oluyo kasılmıyor bii tek geceleri rahat oluyo
ke gelince dahada fazla lag olursa bu oyun burda biter benim için
Mesaj tarihi:
adamlar sahip oldukları serverları genisleteceklerine server alanlarını daha da kucultup yeni yeni server lar aciyorlar.bence de ke de daha fazla lag olcak.mmo istiosaniz gelin ogame e :D grafik yok ama olsun[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...