KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sadece bilmiyorum ve o yuzden bunu yazıyorum... Çalışmalar ne durumda, 'coming soon in August' yazıyor her girdigimde ve 26/08/2005 tarihine geldik... Ve benım gordugum kadarıylr bir anda KE olucak gibide degil... Ayrıca surekli bir Dc olma durumları, 10061 hataları ve hackshield error vermesi devam ediyor... Gerçekten KE Agustos ayı içinde olucak mı ne dusunuyorsunuz? Kendimce şu anki goruntuye bakarak konusuyorum imkansız diyorum ve bana gore ancak Eylül sonu gibi gorunuyor, ama bunuda tabiki olup bitenden haberdar olarak konuşmuyorum... Bu konu hakkında ciddi bilgileri olanlar varsa lutfen bizlerlede bunu paylaşsınlar...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi KE için geçen sabaha karşı notice geçildi. Bir daha geçildimi haberim yok ama o sırada online idim rast geldim. "..bu aydan sonra.." gibi bir ifade kullanıldı. Bu da demektir ki bir dahaki ay...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Knight Empire is expected to launch later this month. Please check back for updates. official siteden alıntıdır. ağustosdan sonra olcak yani acaba kaç vakit sonra eheh:)??[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 merak etme kaksi öbür ayda bi notice gelir sonraki ay diye :D[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ne yani 1 ay daha bu eror lar hatalar lag lar dc ler devammı etcek
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 belki agustos diye 1 sene sonraki agustos tan bahsediolardir[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: st3am_tr, 26 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: belki agustos diye 1 sene sonraki agustos tan bahsediolardir :D olabilir
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence hiç gelmesin maden öyle lvl 60 lar için ayrı bir yer yapsınlar öyle daha güzel olur bence !!![signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Kennicky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: YumiYumi, 26 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki: bence hiç gelmesin maden öyle lvl 60 lar için ayrı bir yer yapsınlar öyle daha güzel olur bence !!! Var zaten...en azından öyle diyorlar.
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: YumiYumi, 26 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki: bence hiç gelmesin maden öyle lvl 60 lar için ayrı bir yer yapsınlar öyle daha güzel olur bence !!! zaten ole bişi olcak KE gelince (ki gelirse)
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Kennicky, 26 Ağustos 2005 18:43 tarihinde demiş ki: said: YumiYumi, 26 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki: bence hiç gelmesin maden öyle lvl 60 lar için ayrı bir yer yapsınlar öyle daha güzel olur bence !!! Var zaten...en azından öyle diyorlar. şu an yok[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 empire geldiğinde serverlar düzelecekse gelsin . yok düzelmeyecekse heyecan aramasınlar boşuna,yine alayımız mağdur olacağız lagdan dcden ...
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ha bi de geç olsun güç olmasın demek istiyorum bu konu da, diğer arkadaşın dediği gibi zaten bu adamlar gelecek sene ağustosta gelecek empire diyorlar :)
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Destruction, 26 Ağustos 2005 18:53 tarihinde demiş ki: empire geldiğinde serverlar düzelecekse gelsin . yok düzelmeyecekse heyecan aramasınlar boşuna,yine alayımız mağdur olacağız lagdan dcden ... düzelmicek.emin ol.zamanında (bu oyun ben kendimi bildim bileli böyle:)) da yeni server açarlarken,serverlara yeni bölümler eklerlerken hiç düzeltemediler lagı dc yi vs.vs..[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende zaten ko da diyorum kede demiyorum ko yu düzenlesinler 60 lar için bir yer daha yapsınlar diyorum[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ke gelince lag dahada artıcak gibi bir his var içimde...
kinjo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zaten yeterince lag var oyunda dahada artarsa bu oyun oynanmazz oyunda gündüzleri cok lag oluyo kasılmıyor bii tek geceleri rahat oluyo ke gelince dahada fazla lag olursa bu oyun burda biter benim için
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 later this month=bu ayın sonlarına doğru after this month=bu aydan sonra ;) bu aya gelcek diyolar yani[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 adamlar sahip oldukları serverları genisleteceklerine server alanlarını daha da kucultup yeni yeni server lar aciyorlar.bence de ke de daha fazla lag olcak.mmo istiosaniz gelin ogame e :D grafik yok ama olsun[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar