Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilinç Altı Sandım ama Şoke Oldum....

BeLki_de_Bir_gun

Öne çıkan mesajlar

Belki inanmıycaksınız ama bafometh olabilir yani nie diceksiniz aynı şeyi arkadaşım ruyasında gormustu aynı anlattıgın gibi ama pitchfork deilde bunda ustunde yılanlar var kafası keci kafası sana eger bulabilirsem gene bana arkadasım internetten buldugu resimi gostermisti buraya atarım tam ismini bilen yazsın cunku ilk ismini unuttum resimleri var gorenlerin ve kitaplardan alınan resimler cok ciddiyim .... bafometh veya bafhometh
Sosyal ağlarda paylaş

cok iyiymis yahu. ben de kucukken masamin ustunde kukuletali trampet calan bi cin gormustum ama seytanin kendisi ziyaretime gelmemisti.

sacmalamayin ya, forum.kurtadam.com var orda inanilmaz hikayeler bolumune sacmalayin daha olumlu tepkiler gorursunuz. ha bonepart'a falan uza demek de ayrica iyi, herneyse. cin olmadan adam carpma derler.[signature][hline]agostos 2005
Sosyal ağlarda paylaş

Saygısızlık yapan adamlara tahamullum olmadıgı acık ve nettir.Zaten biliyordum noyle sacma adamların cıkıcagını ama neyleyimki cıkıyor.İlginç Bi hikaye dine dondu oda olmadı saygısız adamlar cıktı ( Ki Onlarda Belli ) . Bone Kral The bap mı ona bişimi denmesin.Bırakın ya allah aşkına.

Zaten Olayı Ota Boka Cevirmeye Calısanlar yüzünden Bi konu açamaz oluyorum.Ayrıca Kavga Cıksında Egomu tatmin ediyim diyen ucubeler ayrı bişey.Sataşmak vs. ne tad verir ya adama?adam akıllı yorumunu Yap ve cık kardeşim.Sataşmaktır bilmem ne ne be.Sataşan adama Uza diyince Kötüyüm.Ha ben Kotüyüm sende Ego tatmincisin der ve ceker giderim.Hadi Bakalım Paticigi Bi ara bıraktım Dondum script yardimi yaptim ( ki ilkindede oyle idi ) Gelip Burda bişi konuşma gereği duyunca Bu gibi densiz insanlar yüzünden paticikten soguyorum.Buyrun iki ve son.Hadi bakalım.Ilkide aynı buda aynı.INSANCA Yaklasılmayan insanlar var.

INSANCA Bu Konuya yaklaşan ve sataşmadan uzak olan patilere Selamlar Ve Paticikten Ayrılmak uzere.

Ha ilkinde kimdin dersen Ondada " muratty " idim.Yazık ne diyim.yani ciddi derecede Bu siteden sogudum ( guzel ve hoş insanlar olmasının yanında paticige mâl olmus adamlarım mal mal hareketleri soguttu )

Hadi Kınaları Hazırlayın Plz.

Ama Andım varki ( ki zaten yoneticilerin cogu muratty oldugumu biliyorlardı ) Bir daha girmeyecegim.kayıt veya ip den giriş olursa namerdim.Hadi Kolay Gelsin.

Not = Boşuna Parmaklarını yorma bu saaten sonra girecegim yok.Ha içimde kaldı gelip dur sataşayım diyorsan ahanda Msn ve Mail adresim. Küfür ediceksen Plz Uzak dur ( ki beklerim ) Hadi Saygılı ve Insan patilere eyw..Saglıcakla..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 26 Ağustos 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
said:
BeLki_de_Bir_gun, 26 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
@Rewendor

pitchfork yabanda denilebilen Bir Ciftci Aletidir.Kendiside Anlamamazliktan geldigin ve aslinda anladigin 3 veya 4 sivri ucu olan alettir.Ve Bir Hadis Anlat1rki;

Peygamberimizin Sorularini Cevaplamak icin Seytan Peygamberimizin ümmeti ile Toplantida Oldugu Bir An Oraya Gelir.Hz Ömer Peygamberimize izin ver hemen Oldureyim der.Ama Peygamberimiz onun gelecegini onceden haber almistir.Ve Buna izin vermemistir.Acin kapiyi gelsin diye emir buyurmustur.Ve Kapiyi Actiklarinda ( Aynen Bu _ekilde Tarif ediliyor ) Keçi sakall1 Domuz burunlu Botnuzu ile çirkin bi suret seklinde O Mekanda Bulunmustur.Peygamberimizin sorularini yanitlamistir ( merak eden varsa yazabilirim onlarida ) ve Bilgi olmadan konusma derim ben.

Bence sen bilginden emin olma. İnanç ve bilgi ayrı şeylerdir. Sen inancınla konuşuyorsun ben bilgimle. Bahsettiğin şeylerin tamamı pagan dinlerinde avrupada hüküm süren tanrıların sembolleridir. Hristiyanlık sırasında hristiyanlığı yaymak için bu dinler kötülenmiş, sembolleri de böyle olmuş. Zaten dini kitaplar incelendiğinde birbirlerinden çokça faydalandıkları görülmektedir. Artık sembolleşen şeytan ve iblis figürü de müslümanlıkta böyle kullanılmışsa gayet normal. Eğer o sırada bir şeytan anlatmak isteniyorsa hele 3 dinin de kutsal topraklarının çevresinde bulunan bir bölgede tabii ki daha önceki kültürün etkisinde kalınarak öyle anlatılacaktır. Yoksa orada şeytanı "kertenkele dilli, 3 gözlü, kepçe kulaklı" olarak da anlatabilirsin ama eğer eskiden kalma (hristiyanlık döneminden) bir figürü tekrar canlandırırsan zaten insanlar buna aşina olduğundan inandırıcılık ve etki çok daha büyük olur. Kronolojik sıralama da (çoktanrılı dinler - hristiyanlık - müslümanlık) benim dediğimi destekler.

Lütfen kendi tavsiyene uy, bilgi olmadan kendin konuşma. Bana kaynak olarak gösterebileceğin hiçbir şeyin bilimsel bir kanıt niteliği yok. Lütfen kendinizi "genelgeçer bilgili" sayıp da gözünüzde büyütüp karşınızdakini "bilmeden konuşuyo" gibi suçlamayın, hele ki dayanaklarınız sadece inanç ve resmi bile olmayan kaynaklarsa. Komik oluyor. Dediğin gibi 1000 düşün 1 konuş. Çünkü karşında bilimsel açıklamara sadece "ben böyle inanıyorum bilmemkimin kitabında (ki bahsettiğin direk Kur'an bile değil) böyle yazıyo." diyorsun.
Sen neden bahsediyorsun hangi dinin kökünde bilimsel ve mantıksal kaynak vadır,ben bilimle sen inançla konuşuyorsun diyorsun ,senin eski ilk çağ dinlerinden aldığın motifleri adamın gördüğü hayal veya gerçeğe bağdaştırman bilimsellik mi oluyor,müslümanlıkla bağdaştırınca inanç , diğer dinlerle bağdaştırınca bilimsellik oluyor yani , ayrıca isterseninz 5235346 tane madalyası olsun insan olmak önemli, kimisi buraya daha çok vakit ayırır kimis daha az , o madalyanın bu u göstermekten başka hiçbir özelliği yok[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 26 Ağustos 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ark ın basından geçen olay : tamamen önyargılı beyin davranışı bence ; muskanın kaybolmasıyla ile beyinin bilinçaltında yarattığı bir önyargı ve gitikçe birbirini destekleyen olaylar oluşturması.[signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall and I will survive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...