Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account System 2.0 yakında!!!

Dagger

Öne çıkan mesajlar

TIMER=60 olan bi item yazılır

ON=@TIMER
serv.account
timer 60
return 1

aha buyrun size save gerek kalmadan accnin anında açılması...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 25 Ağustos 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
save beklemeden açılmayla telnet sistemi wtf?!? scpden yapılıyor

konsola yazıyorsun direk açılır zaten.
scripte gerek kalmaz.

dagger serv.account update ile yapılıyor, ayrıyetten onunlada yapılıyor olabilir.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Dagger İnan Bana Şu Ultima Alanında En Sevdiğim isimlerdensin.Yani Para Güdmeden Yapıyorsun.Zaten Uo serveri Acanlar Free Ceplerinden Ödüyor Millet Oynasın Zevk alsın diye.İyi Düşünüyorsun.Ve inan Bana Paticikte Tanışmak istediğim Nadir Kişilerdensin.
( Bu Kadar Övgüden Sonra Gel gelelim Konumuza :D )

1. si Account Sisteminde Turkce Karakter Engellemesi
2. si Boşluk engellemesi( acc name belki de bir gün olmasın die ;) )
3. sü Bu account sistemini php Forumla Beraber Yapabilirsen Seviniriz.Yani Forma Kayıtla Tamamen Bu iş Bitsin =)
4. sü Ayni account isminde uyari vermesi.( Türkçe karakter ile Bu önlenebiliyordu.Bug Şu idi ; Benim acc namem belkide ise bir arkadaş belkideş diye bir account aldımı sondaki türkçe karakteri sphere görmediğinden adamın accountunu kolaylıkla hackleme olasılığımız vardı :D )
5. si Eğer Yapabilirsen Pin sorgusu Pin Değiştirme Olaylarini Online Olarak Yapmak.Yani .pindeğiş hödösü gibi bi olay olmasın.Çok kişi hack yiyor böylelikle ve EğerYine Yapabilirsen Pin Değiştiğinde veya şifre Değiştiğinde Bunu Maile Otomatik olarak Değişme isteği yaptınız istiyorsanız şu linki tıklayınız hödösü olsa iyi olur.Ve Kayıtta var ise 2. bir Mail adresi istenmeli.
6. sı 2. Bir Mail adresi ( varise - zorunluluk kabul ettirmeden ) yazma Hedesi :D Eğer Mailini birisi hacklendi ise kolaylıkla acc ni alır ve bi daha alman imkansız. ve 2. mailde Kullanıcı panelinde Gizli Gösterilirilmeli.Boylelikle acc ni senden başkası kullanırsa 2 . mail adresin ile bunu geri alabilmelisin.Ve çalan kişide senin 2. mailini bilmiyor ise ve panelde göremiyorsa bla bla alırsın ( amma uzattım be :D )
7. si ve sonuncusu ise ( eğer yapabilirsen ki süper bişi olur ) admin panelinde Tüm Account Şifrelerini Değiştir Buttonu. Herhangi Bir hack ihtimalinde veyahut tereddutunuzde ( yani güvenilir bi staff alırsınız remote dahilinde herşey elinde olur ve anlaşılmama durumunda şüphe kalmamalı içinde ) Bu buttonla Tüm şifreler 8 rakam dahilinde değişik şekillerde dagitilmali.( Maillere )

Kolay Gelsin Dagger.Umarım Başarılı Birşeyler yaparsın..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

evet 7 hariç hepsi vardı ve 7 aklımdaydı benim de bi süredir...
olcak o da[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...