Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz çikolata

Sensible

Öne çıkan mesajlar

ülker ( kare olan ) fıstıklı. hayatımda daha güzeli benım bu konudaki kültürüm son derece ileri seviyededir.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helldorado, 25 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
toffie
mercimanda bize guyaa pragdan getiriodu.bavullarının basına bi işler geldi.bizim tofieler yalan oldu..bide her mailinde toffie anlatıodu.....merci toffie isteriz bacım[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ya gercekten gtirecektım ama sen biloin iste bavulların basına geleni.yine de seni çikolatasız bırakmayıp tobleron getirmistim(hemide turkiyede yok)ama sana soz ilk buldugum yerde tofiie alacam[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 25 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Nedir?
Birincisi Guylian(deniz kabuğu şeklinde olanlar) ve ikincisi bir tane var adını unuttum,böyle kağıt gibi ince ince sarılmış tek tek naylona. Kare kare. İçinde naneli bi jel var. Off aklıma geldikçe fena oluyorum,hiçbiyerde yok :(
Guylian'ı havaalanlarında bulabilirsiniz.

After Eight ikinci dedin..

benim en sevdim çikolatalar Guylian ve Dairy Milk..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

markalı çikolatalar içince guylian, lindt black, after eight mints ve orange thins, sevdiklerim.

fakat çikolata asıl butik bi hadise. bi divan pastanesinden prenses, krep dantel; godivadan, karamelli bitterler, süper siyah; neuhaustan bitter trufflelar.. güzel olaylar yani.
osman pastanesi de güzel çikolata yapar.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 10 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
Kinderler
M-joy badem
Crunch
Snickers(favorilerimden)
Milkanın cappuccinolu ve cafe latte li çikolataları(ayrı süper bunlar da

ne demişim bakın zamanında

üstüne de ek olarak toblerone diyorum, ortamdan uzaklaşıp markete gidiyorum.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shagrath, 26 Ağustos 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Cino mu ne ole bısı cok severdım onu :D

Ben de bayılırım geçen gün babam bir kutu(200 tane filan) alıp gelmi$ 3 gün içinde bitti neredeyse hepsini yedim çok sewiyorum bu çikolatayi ilkokuldayken yemi$tim en son. ehe 1 de sıcak çikolatayı sewerim :D
edit:yazım hataları[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!

[Bu mesaj desirous tarafından 26 Ağustos 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...