Voys Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ülker ( kare olan ) fıstıklı. hayatımda daha güzeli benım bu konudaki kültürüm son derece ileri seviyededir.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Toblerone crunch coco-star mılka {beyaz] Cino mu ne ole bısı cok severdım onu :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 TOFFİEE gıbısı warmı beaaa yapmayın bagımlılık yapıo ılk cıkolatayı yıyınce butun paketı bıtırene kadar bırakamassınız. wede tabekeee kınder BUENO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Helldorado, 25 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki: toffie mercimanda bize guyaa pragdan getiriodu.bavullarının basına bi işler geldi.bizim tofieler yalan oldu..bide her mailinde toffie anlatıodu.....merci toffie isteriz bacım[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hepsi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya gercekten gtirecektım ama sen biloin iste bavulların basına geleni.yine de seni çikolatasız bırakmayıp tobleron getirmistim(hemide turkiyede yok)ama sana soz ilk buldugum yerde tofiie alacam[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pati sahit valla![signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: irin, 26 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki: pati sahit valla! tamam tum paticik halkının onune soz veriyorum...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Sensible, 25 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Nedir? Birincisi Guylian(deniz kabuğu şeklinde olanlar) ve ikincisi bir tane var adını unuttum,böyle kağıt gibi ince ince sarılmış tek tek naylona. Kare kare. İçinde naneli bi jel var. Off aklıma geldikçe fena oluyorum,hiçbiyerde yok :( Guylian'ı havaalanlarında bulabilirsiniz. After Eight ikinci dedin.. benim en sevdim çikolatalar Guylian ve Dairy Milk..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 1-milka milkiniz 2-toblerone 3-damak 4-kinder yumurta 5-merci 6-sarelle (artık onuda çikolatadan sayarsanız :P) heh sıkılmadan 3 öğün karnımı milkinizle doyurabilirim o derece seviorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mozart Kugel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Milka Milkinis:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 fıstıklı olan tüm çikolatalar..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 nestle nin yeni cikardigi special nugatli cikolata[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 crunch milka kitkat[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 markalı çikolatalar içince guylian, lindt black, after eight mints ve orange thins, sevdiklerim. fakat çikolata asıl butik bi hadise. bi divan pastanesinden prenses, krep dantel; godivadan, karamelli bitterler, süper siyah; neuhaustan bitter trufflelar.. güzel olaylar yani. osman pastanesi de güzel çikolata yapar.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 10 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Kinderler M-joy badem Crunch Snickers(favorilerimden) Milkanın cappuccinolu ve cafe latte li çikolataları(ayrı süper bunlar da ne demişim bakın zamanında üstüne de ek olarak toblerone diyorum, ortamdan uzaklaşıp markete gidiyorum.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Snickers Crunch Kinder Bueno Damak[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Shagrath, 26 Ağustos 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Cino mu ne ole bısı cok severdım onu :D Ben de bayılırım geçen gün babam bir kutu(200 tane filan) alıp gelmi$ 3 gün içinde bitti neredeyse hepsini yedim çok sewiyorum bu çikolatayi ilkokuldayken yemi$tim en son. ehe 1 de sıcak çikolatayı sewerim :D edit:yazım hataları[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! [Bu mesaj desirous tarafından 26 Ağustos 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hepsi hepsi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 freia[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mariah Carey[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 toffee,milkway[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Guylian...[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sadece Milkway ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar